NEWS

Hvor lang tid tager det at opvarme poolvand med en varmepumpe?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-10-11      Oprindelse:Websted

Hvor lang tid det tager at varme en swimmingpool op med en varmepumpe afhænger af nogle få faktorer.Hvis det er en mindre swimmingpool såsom en spa-pool, tager det omkring 45 og 60 minutter.Men generelt opvarmer den en pool efter omkring 24 til 72 timer ved 20 grader Fahrenheit.Det er dog et kritisk spørgsmål, der hjælper folk med at kende størrelsen på en poolvarmer, de skal købe, og den tid, de har brug for på forhånd for at tænde varmepumpen for at opvarme poolen nok.

Så udover at køle og opvarme boliger og bygninger, kan en varmepumpe også opvarme din pool.Når du opvarmer en pool, har du en tendens til at forlænge dine timers motion og sjov i din pool i baghaven.Men hvor lang tid tager det at varme det op og have en behagelig vandtemperatur?

Så poolejere bør gøre sig bekendt med varmeapparatets køretider.Lad os dykke ned i de faktorer, der bestemmer, hvor lang tid det tager at opvarme vandet med en varmepumpe.

Faktorer, der påvirker poolvandets opvarmningstid med en varmepumpe.

Et par ting fungerer som determinanter for mængden af ​​varmepumpens driftstid.Til at starte med, hvis du ønsker at opvarme din pool, er der ting, du skal tage højde for, for eksempel pooloverdækning, swimmingpool og varmepumpes størrelse, omgivelser, dimensioner, vejr og vandmængden for at få de ønskede temperaturer.

Husk at varmepumpen får varme fra luften i stedet for at generere sin egen;derfor afhænger køretiden og driften af ​​vejrforhold og -forhold.Med det i tankerne er det svært at indstille en varmepumpedriftstid for alle poolvarmere.

Klima og geografi

Som tidligere nævnt er varmepumper specielle enheder, fordi de næsten ikke genererer deres varme.Den trækker luft fra den omgivende luft og bruger den til at varme vandet op.For poolejere, der bor i koldere områder, bør de vide, at det miljø er en udfordring.Varmepumper vil fungere godt med temperaturer over 50 grader Fahrenheit, så under det vil varmepumpen ikke være effektiv.

Af denne grund skal du køre varmeren i længere tid for at opvarme poolen tilsvarende.Som følge heraf er det yderst vigtigt at overveje klimaet i din placering, især i køligere årstider, før du køber en varmepumpe.

Pool overtræk

Der er poolejere, der bruger overtræk til at spare energi.Det er en fantastisk måde at forhindre fordampning på, som er den største kilde til varmetab, 75 % af de fleste pools er påvirket af det.Så dækslerne vil holde på varmen ved at minimere fordampningshastigheden, da det fungerer som en barriere mellem poolen og luften.Du kan også reducere varmeomkostningerne og den nødvendige varmetid.

I nogle tilfælde kan du nå at opvarme vandet med en lille størrelse pool varmepumpe hvis du gør god brug af et poolovertræk.Hvis du efterlader poolen udækket, mister du meget hurtigt varmen, så du har en tendens til at opleve en langsommere varmeforøgelse end en overdækket pool.Mens du er i gang, så sørg for at få et overtræk af god kvalitet, der kan hjælpe med at bevare op til 75 % af din pools varmetab.

Varmepumpe størrelse

Det størrelsen på en varmepumpe er baseret på British Thermal Units (BTU) i timen.En enhed BTU vil hæve et pund poolvand med 0,6°C, og en gallon vand er det samme som 8,34 pund vand.

Derfor vil 8,34 BTU'er opvarme en gallon vand med 1°F (0,6°C).Nogle forbrugere køber underdrevne pumper for at spare penge, men bemærk, at underdrevne enheder vil få dig til at bryde penge.De har tendens til at have høje driftsomkostninger, og du har muligvis brug for mere køretid for at opvarme poolen.Jo længere køretid, jo mindre effektivitet.Det betyder, at du i stedet skal købe en gasvarmer.

Så varmepumpen har en enorm effekt på varmedriftstiden.Så jo højere enhederne er, jo lavere er varmepumpens driftstid, da den skaber mere varmeenergi.

Vandtemperatur

Den indledende poolvandtemperatur spiller en vigtig rolle i beregningen af ​​varmepumpens driftstid.Men hvis poolen har siddet komfortabelt i en varmere årstid ved omkring 70 grader Fahrenheit, ville det ikke tage lang tid at stige til 80 grader.

Vær derfor opmærksom på, at jo større forskellen er mellem starttemperaturen og den ønskede temperatur, jo mere tid vil du bruge på at køre varmepumpen.

De, der afslører deres swimmingpools fra en køligere årstid, er højst sandsynligt på en kølig side.Det betyder, at det vil tage længere tid at få poolvandet til en behagelig temperatur og nyde et poolbad.

Pool størrelse

Det er en slags no-brainer, men nogle vil overse det, så det er et andet aspekt at huske.Generelt gælder det, at jo større vandmassen er, jo længere tid tager det for varmepumpens driftstid at nå de ønskede pooltemperaturer.

Med en enorm poolstørrelse vil du kræve en kraftigere varmepumpe for at opvarme poolen hurtigt;Ellers vil en mindre version tage længere tid og vil muligvis ikke være effektiv i et sådant tilfælde.Men med en lille poolstørrelse vil den lille varmepumpe klare opgaven komfortabelt.Bemærk dog, at de aktuelle temperaturer også spiller en stor rolle.

Sidste ord

Så spørgsmålet om, hvor lang tid tager det at opvarme poolvand med en varmepumpe?Er blandt de spørgsmål, som de fleste altid har ønsket at vide, og med denne guide kan du nu fortælle varmepumpens driftstid afhængigt af faktorerne i denne guide.Men husk på, at forholdene omkring enhver swimmingpool er unikke, når det kommer til varmepumpens driftstid.

Selvom disse faktorer vil påvirke den tid, det tager at opvarme, skal du sikre dig, at poolen og varmelegemet er hypnose i god stand.Så sørg for at planlægge årlige serviceopkald for at have dem i tip-top form;det vil spare dig for masser af tid og penge i det lange løb.Også af interesse:

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692