NEWS

Hvor effektiv er en luftkilde poolvarmepumpe?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-11-05      Oprindelse:Websted

Selvom det siges, at en jordvarmepumpe er mere effektiv og effektiv, er det strengt taget ikke sandheden, da luftkilden overgår den på bestemte årstider.Dens effektivitet bliver tydelig over tid, da energiudgifterne reduceres sammenlignet med andre varmepumper.


For dem, der er indstillet på poolvarmeverdenen, så har du hørt en summen om luftkildevarmepumpen før.Det er blandt de andre typer varmepumper, der er let tilgængelige for kunder;dog kan du undre dig over, hvor effektive de er fra andre poolvarmepumper.


Når du vælger en varmepumpe til din swimmingpool, bør du overveje størrelse, effektivitet og omkostninger.Nogle gange bliver det lidt forvirrende at finde ud af, hvilken slags varmesystem du har brug for.Næsten alle poolvarmepumper er nøjagtige med hensyn til form, farve og størrelse.


Hvor-effektiv-er-en-luftkilde-pool-varmepumpe


Hvordan det virker

Luftvarmepumpen er en mere specifik enhed end de elektriske varmepumper, du finder i hjemmet til varmt vand og centralvarme.Den har en mere overdimensioneret strandveksler, ofte designet med titanium for at modstå højt kemikalieindhold i poolvandet.Det sikrer, at bassinvandet strømmer gennem det meget hurtigere, da poolens filterpumpe kører.Hastigheden, hvormed vandet strømmer, er højere, hvilket resulterer i reduceret temperaturstigning pr. cyklus, og dermed højere effektivitet.


Den har en cirkulationspumpe og lav temperaturstigning og de højere omgivende temperaturer i luften, hvis gennemsnitlige effektivitet kan være mere end 500%.Så for hver 1kWh, man bruger til at drive en poolvarmepumpe, leverer den 5kWh varme til din swimmingpool.


Luftvarmepumpen er blandt de mest effektive måder at opvarme poolen på, da den vil sænke driftsomkostningerne betydeligt.Lad os dykke ned i andre måder, der gør det til en perfekt mulighed for din swimmingpool:


Den er meget effektiv

Luftvarmepumpen har en ydelseskoefficient på 1,8 eller mere (COP);det betyder ganske enkelt, at det er 180 % mere effektivt sammenlignet med almindelige elvarmere.Andre kan endda gå op til en COP, der læser 2.4, hvilket gør dem 240 % mere effektive enheder.Af denne grund har de en tendens til at være omkostningseffektive såvel som ovne, der bruger olie eller propan.


Sparer penge på elregningen

Luftvarmepumpens effektivitet sænker også energiudgifterne.Hvis du skifter til det, reduceres energiregningen, da du nu vil bruge udeluften til køle- og varmebehov.Du har en tendens til at spare mere, hvis du skifter fra et kulbaseret eller elektrisk system.Selvom forudgående omkostninger er lidt høje, vil du spare mere i det lange løb.

Husk, at driftsomkostningerne for poolvarmepumpen afhænger af faktorer som den nødvendige varmemængde, varmekildens temperaturer og effektivitet.


Nem at vedligeholde

Air-source pool varmepumper omtales populært som 'fit and forget' teknologien, da den kræver lidt vedligeholdelse efter installation;det efterlades alene for at opvarme din pool.Du bør dog kontakte en tekniker for vedligeholdelse og service hvert år for at sikre, at den fungerer korrekt.

Selvom luftkildevarmepumperne har en tendens til at have lav vedligeholdelse, er der flere ting at arbejde på for at opnå optimal ydeevne, herunder kontrol for pumpelækager, rensning af filtre, kølemiddelniveauer, støv fra varmepumpen, rydning af blade og meget mere.I tilfælde af andre tekniske udfordringer, kontakt en certificeret professor.


Reducerer CO2-fodaftryk

Generelt er skift til vedvarende energiformer et godt skridt for at skåne miljøet.Det er et princip, der har hjulpet varmepumper med at udnytte en bæredygtig og vedvarende energikilde.En anden måde, hvorpå en varmepumpe er effektiv, er fremtidssikret fra eventuelle kommende regler, såsom forbuddet mod olie- eller gasvarmesystemer, der vil finde sted i 2025. Det vil ikke kun reducere CO2-fodaftrykket, men også tilbyde en effektiv konvertering af energihastighed at varme.

Luftvarmepumper til bassinerne har et lavere kulstofindhold, en fantastisk måde at holde vandtemperaturerne behagelige for en behagelig svømmetur.


Lang levetid

Varigheden af ​​en poolvarmepumpe er lidt lang, tæt på 20 år;andre kan strække sig helt op til 25 år.Luftkildens levetid afhænger dog af den model, du har til hensigt at installere.På trods af tallene er luftkildepumperne en usædvanlig stabil og pålidelig varmekilde.


Installation

En anden stor fordel ved at installere luftvarmepumpen er den tid, det tager en installatør at implementere varmesystemet og få det sat op og køre.Men den tid, det tager, vil afhænge af placeringen og størrelsen af ​​varmekilden.

Typisk vil de fleste indenlandske poolvarmepumpeinstallationer primært variere mellem en eller to uger at gennemføre.Men hvis der ikke er noget grundarbejde involveret, er installationsprocessen kortere.


Tag væk

Denne vejledning om, hvordan pumpen fungerer og dens effektivitet er gavnlig for installation af en til deres pools.Men når det kommer til dit valg af pumpe, vil det afhænge af forskellige faktorer såsom størrelse, placering, klima og så videre.Bemærk, at der findes forskellige typer luftvarmepumper, der kommer med forskellige priser.Du bør sammenligne alle de populære mærker på markedet og nøjes med et, der opfylder alle dine poolbehov.


Selvom de har begrænsninger, er luftvarmepumper mere effektive end propan, gaskedler og elektrisk opvarmning.


Så det ville være bedst at overveje at installere en som den primære varmekilde til poolen.Mens du vælger varmesystem, er det tilrådeligt at få en kvalificeret ekspert til at lave en størrelsesanalyse for din specifikke pool for at bestemme den nødvendige størrelse.


Også af interesse:Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692