NEWS

Hvordan fungerer en poolvarmepumpe om vinteren?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-09-26      Oprindelse:Websted

Intet kan sammenlignes med at svømme i en dejlig varm pool, især når det er koldt udenfor.Når vinteren nærmer sig, falder temperaturen, hvilket gør det sværere for dig at nyde en behagelig svømmesession.Men du behøver ikke strømme gennem de kølige temperaturer for at få en svømmesession, når du kan få en poolvarmepumpe.

En poolvarmepumpe er et elektrisk apparat, der opvarmer din pools vand til en ønsket temperatur.Hvis du læser denne artikel, undrer du dig sikkert over, hvordan en poolvarmepumpe fungerer, og om det er en god investering.Læs videre for at finde den tekniske analyse af, hvordan poolvarmepumper fungerer.


hvordan-fungerer-en-pool-varmepumpe-om-vinteren


Nå, hvad med vintertider, hvor temperaturen falder?Hvordan vil varmepumpen arbejde med kold luft?Varmepumper kan stadig udføre deres arbejde i temperaturer helt ned til 50 grader, og nogle kan gå ud over at arbejde i temperaturer omkring 25 grader.Disse typer pumper kaldes reversible varmepumper eller isbrydere.

En poolvarmepumpe fungerer på samme måde som ved varmere temperaturer ved at overføre den tilgængelige varme i luften gennem fordamperbatteriet.Varmepumpen vil fryse om vinteren, når der er køligere temperaturer, og der vil generelt dannes kondens på fordamperbatteriet.Almindelige poolvarmepumper vil lukke ned i køligere temperaturer for at undgå kredsløbsskader på systemet på grund af istilstanden.

Reversible varmepumper har dog en varmgasafrimningsenhed, der anvender en omvendt cyklusprocedure for at tilbageløbe strømmen af ​​kølet gas gennem systemet.Denne proces vil afrime iskondensat på fordamperspolerne, hvilket gør det muligt for poolvarmepumpen at fortsætte sin opgave.Men det gælder kun isbrydere/vendbare poolvarmepumper.

Hvordan fungerer filterpumperne?

En poolvarmepumpe kræver en stabil vandkilde for at fungere;derfor er et filter nødvendigt under opvarmningsprocessen.Filterpumpen starter hele opvarmningsprocessen, når den sender vand til varmeenheden.Når køligt vand begynder at strømme gennem varmepumpen, bevæger det sig moderat til varmeveksleren, hvor selve opvarmningen sker.Det punkt fortsætter vi senere;for nu bør vi lære, hvordan fordamper-spolen udvinder varme fra den omgivende luft.


Hvordan høster varmepumper varm luft?

Pool varmepumper høster naturlig varme fra den omgivende luft eller miljø og bruger den til at opvarme din pools vand.Det gør de ved at bruge elektricitet som energikilde til at drive nogle indbyggede blæsere, som suger den omgivende luft ind.Når vandet begynder at strømme ind, begynder blæserne at snurre og skaber en luftstrøm, der suger den omgivende luft.

Luften, der trækkes ind, passerer gennem fordamper-spolen, der skal bruges til opvarmning af vand.Blandingen af ​​lavt energiforbrug og naturlig varmegenerering er perfekt til at spare energi og effektivitet under brug.

Hvordan fungerer fordamper-spolen?

Den varme luft, der suges ind fra det omgivende miljø, interagerer med koldt vand i fordamperspolen.Denne proces sker gradvist, så det kølige vand kan varmes op og blive varmere.Efter at tilstrækkeligt med luft er passeret gennem fordamper-spolen, går vandet videre til næste trin i opvarmningen.

Varm damp i kompressoren

Vand i fordamperbatteriet varmes op for at producere en varm damp, hvilket er afgørende for at opnå det næste trin.For at proceduren kan fortsætte, skal kølemidlet være i gas- eller dampform.

Vanddampen bevæger sig til den næste del, som er kompressoren.Kompressoren er en stor spiller i opvarmningsproceduren, og det er systemet, der ændrer vanddampen til gas, der er varm nok til at blive brugt som varmekilde.Det gør den ved at sætte den varme vanddamp under tryk;når vanddamptrykket øges, stiger temperaturen også.Denne proces omdanner vanddamp til en varm gas, der ledes ud af kompressoren mod varmeveksleren.

En varmeveksler og hvordan virker den?

Før vi diskuterer, hvordan varmeveksleren fungerer, skal vi først forstå, hvad det er.En varmeveksler er opdelt i to dele: det ydre rør og det indre rør.

Det ydre rør er lavet af PVC;dette rør er der, hvor vandet fra poolen rejser igennem, og indeni det er et mindre rør.Det mindre rør (indre rør) er lavet af titanium, hvor den varme gas fra kompressoren går igennem.Begge rør er separate og ikke forbundet;i simplere termer er det et rør i et rør.

Når den varme gas bevæger sig gennem det indre rør, opvarmes den og afgiver varme.Vand i det ydre rør strømmer samtidig med gassen i det indre rør og opvarmes.Denne proces er, hvad man kalder varmeveksling, hvorved varmen fra inderrøret diffunderer ud i vandet i yderrøret.

Gassen køles ned under denne proces, og det opvarmede vand ledes tilbage til poolen.Men opvarmningsprocessen er stadig ikke afsluttet;der er stadig et skridt endnu, før en vellykket vandopvarmning sker.

Hvad sker der med den afkølede gas?

Den varme gas i inderrøret afkøles mere og mere, da den taber varme til vandet i yderrøret;til sidst ændrer det form for at blive en væske.Det betyder, at kølemidlet bliver genbrugt tilbage til sin traditionelle form og ledes ud af varmeveksleren som en afkølet væske.

Når den forlader varmeveksleren, ledes væsken gennem ekspansionsventilen.Funktionen af ​​en udstødningsventil er at køle væsken yderligere ned, indtil den er kold nok til at vende tilbage til fordamper-spolen.

Processen begynder igen, da der er ny tilførsel af kølemiddel.Poolpumpevarmeren vil gennemgå alle de tidligere processer, indtil den målrettede varme i poolen er nået.

Da du forstår, hvordan en poolvarmepumpe er designet og fungerer, er valget af, om du har brug for den, overladt til dig.Mange mennesker betragter en poolvarmepumpe som en perfekt løsning, der tilbyder effektive, overkommelige og energibesparende poolvarmeteknikker på tværs af alle vejr- og klimaforhold.


Også af interesse:
Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692