NEWS

Reducere energiomkostningerne i 2022?Tjek Kedelopgraderingsskema

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-06-28      Oprindelse:Websted

Overgangen til netto-nul kulstoffrigivelse fortsætter med at fremskride hvert år.Men det er mere intenst i 2022, især i Storbritannien. Den anslåede udledning af kulstof er 20 %, hvilket svarer til de 68 millioner tons kulstof, der udledes globalt.Yderligere udledes 14 % af dette udelukkende fra boligopvarmning.I denne udstrækning bliver netto-nul-udvandringen støttet gennem Boiler Upgrade Scheme, som er iværksat af den britiske regering.Ordningen startede den 23. maj 2022. Det handler om ren energi, effektiv boligopvarmning og reduktion af energiregningen.

Varmepumper fra SPRSUN

Hvis du gik glip af det, erstattede Boiler Upgrade Scheme den indenlandske RHI.I øjeblikket er det fokuseret på at nå 90.000 installationer inden marts 2025. Målet er at generere omkring 0,3TWH varme fra nu af og frem til 2050. Desuden skal husejere nyde godt af det anslåede budget på £450 millioner på kun incitamenter.


Kedelopgraderingsordningens mål


Denne ordning er rettet mod walisiske og engelske boligejere.Som sådan vil de få £ 5.000 tilskud til at erstatte fossile brændstofkedler med grønne energivarmesystemer.

 • Mens varmepumper bliver billigere end gaskedler, sigter Boiler Upgrade System på at gøre installationer af disse enheder billigere.For ikke at nævne, at det hjælper med at reducere energiregningen.

 • Ordningen skal sætte gang i den britiske fremstilling af varmepumper.Det vil derfor være med til at reducere varmepumpeteknologiens knaphed og omkostninger.På sigt vil kedelopgraderingsordningen hjælpe boliger med at skifte fra brændstofkedler til varmepumper i det næste årti.

 • Det sigter mod at skabe omkring 175.000 jobmuligheder i den britiske varmepumpeindustri.

 • Kedelopgraderingsordningen skaber en direkte kanal for forbrugere til at få finansieret og installere varmepumper uden afgift.


Hvem er berettiget til kedelopgraderingsordningen?


Ikke anderledes i det store hele, kriterierne for støtteberettigelse for opgradering af kedelordningen er som følger.

 1. Dit hjem skal vise certificerede energiydelsescertifikater opnået inden for det sidste årti.Certifikatet angiver, hvor energieffektiv en ejendom er ved at tildele den en bogstavklasse fra A (ekstrem) til G (dårligst), og disse oplysninger hjælper med at bestemme husejerens CO2-fodaftryk og varmeomkostninger.

 2. Et hjem skal være en eksisterende struktur eller en specialbygget struktur.Dette kan sammenlignes med, hvordan hjemmet RHI blev betragtet.Derfor vil Kedelopgraderingsordningen ikke være tilgængelig for et nyt hjem.Dette følger efter, at overgangen til reduceret kulstofenergi i gamle hjem er dyrere end at skifte til kulstoffattig energi i nybyggeri, og der er desperat behov for incitamenter for at opnå dette.

 3. For at være berettiget til støtten skal boliger have deres behov analyseret og give mindst et tilbud fra en uddannet installatør.Igen skal husejeren registrere sig for kuponen, mens installatørerne står for at hæve kuponen.Så dette garanterer, at kuponerne bruges til at gavne dem, der har mest brug for dem.Derudover er det afgørende for den ansvarlige installatør at have en MCS-certificering.

 4. Du bør ikke have noget EPC-forslag til at lave lofter og hulblokisolering, hvis du skal komme i betragtning til denne finansiering.Hvis strukturen er offentligt opført eller beliggende i et beskyttet område, kan du blive undtaget fra denne regel.

 5. Du bør eje et hjem i Wales eller England.

 6. Ansøgere skal eje en bolig med en samlet installeret effekt på 45 kilowatt-termisk.

 7. Der ydes ikke finansiering, hvis du erstatter en nuværende lav CO2 varmeenhed.Ejendomme, der fuldstændig erstatter nuværende fossile brændselsenheder, er dog berettiget til kedelopgraderingsordningen.


Hvad er forskellen mellem det og RHI?


En af de vigtigste forskelle er den slags penge, der ydes.Boiler Upgrade Scheme tilbyder kuponer, der kan betale meget op til £5.000 i opstartsgebyrer.På den anden side plejede RHI at tilbyde årlige refusioner i 7 år afhængigt af det årlige varmeforbrug.

Det var muligt at vinde op til £28.000 med RHI i de sidste 7 år.Finansieringen, der er tilgængelig via BUS, er dog ret beskeden.Alligevel kan dette program, som kun skulle vare to år, blive forlænget i form af tid og kontanter.


Hvordan vil kedelopgraderingen fungere?


Efter at have rådført sig med og modtaget mindst ét ​​tilbud fra en kvalificeret installation, kan enhver abonnere på en kedelopgraderingsordning.Vedligeholdelse af biomassekedlen eller eventuel varmepumpe skal udføres inden for tre måneder efter modtagelse af kuponerne.

Men tidsplanen er skubbet til seks måneder på tidskrævende, større systemer som en jordvarmepumpe eller en vandvarmepumpe.Desuden får du en værdikupon på £6.000 for sådanne enheder, som kan indløses, når arbejdet er udført.


Sådan ansøger du om kedelopgraderingsprogrammet


Installationsentreprenørers ansvar er at anvende din anmodning om tildelingen.Dette tilskuds værdi vil blive trukket fra det beløb, du bruger.Hvis opsætningen er kvalificeret til kedelopgraderingsordningen, vil en MSC-autoriseret installatør rådgive dig om, hvordan du fortsætter.

Ydermere vil det være smart at indhente tilbud fra mange installatører for at sikre, at du får det bedste tilbud.


Og her er hvad du skal gøre.


 1. Du finder en MCS-licenseret entreprenør i din region, som kan fuldføre proceduren.(MCS-procesevalueringen sikrer, at entreprenører er kvalificerede, og at de varer, de implementerer, er op til kode.)

 2. Det er installatørens arbejde at afgøre, om din opsætning er kvalificeret til bevillingen.Få en entreprenør i dag gennem mcscertified.com.

 3. Kommer installationen til dit hus, skal de forklare, om varmepumperne er passende til din ejendom.

Husk, det er afgørende at forstå bygningens fremtidige varmebehov og den forventede ydeevnekoefficient.Hvis du bor i et gammelt hjem med uisolerede vægge, vil du have en lav CoP.Som følge heraf vil varmepumpeinstallationer øge energiforbruget.

Du og installatøren aftaler en pris for opsætningen.Herefter indsender entreprenøren en tilskudsansøgning.Når Ofgem kontakter dig, anerkender du, at entreprenøren arbejder med din autorisation.


Hvilke varmesystemer er omfattet af kedelopgraderingssystemet?


Denne ordning har til formål at kompensere boligejere, der går over til grønne energiformer til boligopvarmning.Du vil være dækket, hvis du overlader gaskedler til:


Varmepumper


En ejendoms vægge kan miste op til 35 % af sin varme, mens taget kan miste op til 25 %.Så du skal opdatere dit anlægs isoleringsmaterialeniveauer.På denne måde kan varmepumper fungere med succes.På den anden side, når du vælger skiftet til varmepumperne, bedes du opgradere husets tekstiler, såsom isolering eller vinduesruder.Disse forbedringer er med til at forbedre komforten og samtidig få mest muligt ud af varmepumperne.

SPRSUNs varmepumper

Kedelopgraderingsordningen dækker jordvarmepumper, luftvarmepumper og vandvarmepumper.Når du laver denne overgang, vil det være bedst, hvis du få en SPRSUN varmepumpe i dag.De er den billigste måde at blive meldt til Boiler Upgrade System.


Biomassekedler


Biomassekedler er velegnede til denne ordning, selv når strukturen i den ineffektive bygning ikke kan håndteres med konventionelle vedvarende energiteknologier.Når et varmetabsestimat er blevet bevist, og biomassen er berettiget, er den berettiget.Så når en varmepumpe ikke passer, kan du gå efter biomassekedlen og stadig blive berettiget til Kedelopgraderingsordningen.


Hvad skal vi forvente af Boilers Upgrade Scheme?


Hovedmålet med denne ordning er at gøre tilgangen til nul netto CO2-emission let.Derfor vil det give eksisterende huse mulighed for at opnå middel til lavt kulstofopvarmning og hjælpe med at nå dette mål.Desuden har regeringen efter sin ti-punktsplan lovet at etablere standarderne for bæredygtige boliger for at hjælpe byggerier med at blive grønne og energieffektive.

Dette initiativ på £450 millioner vil fungere i tre år.Det startede allerede i april i år og vil give boliger 5000 £ statslige incitamenter til at hjælpe dem med at installere enheder med lavt kulstofindhold.


Hvad hvis jeg ikke er berettiget til kedelopgraderingsordningen?


Som et resultat af leveomkostningsproblemet søger de fleste husstande hurtige måder at reducere deres gasbetalinger på.Så de har ikke millioner af bukke at forbrænde.De er ikke berettiget til Boiler Upgrade Scheme.Derfor bliver ordningen kun tilgængelig for private, der kan betale de store forudgående udgifter til en mere miljøvenlig varmepumpe.

Uigendriveligt vil ikke alle mennesker være kvalificerede til kedelopgraderingsordningens midler.Der findes snarere andre muligheder, såsom Energiselskabsforpligtelsen.Dette program hjælper også husstande med lav indkomst, men ekstremt kulderamte husstande, med at foretage energieffektive ejendomsændringer.Desuden er adskillige isolerings- og varmepumpeincitamenter stadig tilgængelige for husstande, der allerede er berettiget til kedelopgraderingsordningen.

Så selvom du måske har fået forskellige penge til grønne eller effektive strømopgraderinger på isolering, døre og vinduer, er Kedelopgraderingsordningen også åben for dig.


Afslutter


Mens tale om nul CO2-udledning har været tale om hele kloden i det 21st århundrede, har britisk boligopvarmning skabt mindst 14 % kulstof fra kun boligopvarmning for at kompensere for de 68 millioner tons, der produceres på verdensplan.Men regeringen var nødt til at handle.Nu gennem kedelopgraderingssystemet kan boliger få varmepumper, der skærer gennem energiomkostningerne og kulstofemissionerne og tilbyder refusion i det lange løb.Selvom det er en gevinst for dig, er det en gevinst for regeringen, og moder natur siger tak.

Related Products

indholdet er tomt!

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692