NEWS

Støjer varmepumper til svømmebassiner?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-10-28      Oprindelse:Websted

Lyde ind Luftkilde svømmebassin varmepumper måles i en dBA @ 1m, som er niveauet af støj i fri luft i 1 meters afstand fra poolvarmepumpen.For hver en meter forlængelse falder dB-niveauet med næsten 6 decibel.Som sådan, hvis din luftkilde pool varmepumpe er 8 meter fra dit standpunkt, vil støjen ved 75dBA reduceres med 57dB.


Mens en luftkilde pool varmepumpe kan være ret støjsvag eller for støjende, vil det afhænge af størrelsen på selve maskinen, sammen med de kompressorer og blæsere, den bruger.For eksempel er en varmepumpe, der bruger en Sanyo-kompressor, mere støjsvag end dem, der kører på Copeland.Yderligere garanterer centrifugalventilatorer mindre støj sammenlignet med propmodeller.


På den anden side vil en lille Air Source Swimming Pool varmepumpe dB rating falde mellem 60 -70, mens en større vil have en dBA på 70. I praksis brummer et standard køleskab med 45 dBA, mens et klimaanlæg giver omkring 60 dBA.


Støjen bliver først destruktiv, når den kører ved 70 DB.I betragtning af at Air Source Swimming Pool varmepumper kører med omkring 40-65 decibel @ 1m, burde de være temmelig støjende.Men hvis det er for koldt, vil det gå op til 80deceble.Variationer af støj vil også afhænge af producenten.For eksempel vil en luftkilde-swimmingpool-varmepumpe med store blæsere være ekstra støjende.Forvent også et støjende miljø under opstart, og det vil også afhænge af lydbarrierer.Lad os se.


Er-Luftkilde-Svømmebassin-Varmepumper-Støjende


Så hvad forårsager afbrydelser i Air Source Swimming Pool varmepumper?

Når de er i drift, bruger luftkildepoolvarmepumper fire hovedkomponenter: kompressorer, kølemiddel, fordamper og trykventil.Ventilatoren og kompressoren giver dog de fleste lyde.Støjen fra ventilatoren vil afhænge af modellen og hastigheden, luftcirkulationen og trykstrømmen.


Igen er luftstrømmen afhængig af varmeveksleren, og når den passerer igennem, genererer den aerodynamiske lyde.Intensiteten af ​​støjen svinger afhængigt af vekslerens struktur og luftens hastighed.Støj påvirkes også af trykflow, da en trykstigning reducerer støj.


På den anden side kan lyde også skyldes ændringer i varme i den omgivende luft, der omgiver køleskabet, og luften, der cirkulerer gennem kølekredsen.Som følge heraf kondenserer væsken i luften og fryser i veksleren.For at varmepumpen skal fungere korrekt, skal dens kompressorer køre baglæns i en kort periode for at fjerne eventuel aflejret rim.Igen kan dette også forårsage en distraherende støj, som kan blandes med blæserens støj.


Lavt sus og brum

Luftkildevarmepumpen til swimmingpoolen laver normalt moderate brummende eller svirrende lyde, mens den er i drift.Hver enhed opererer med et bestemt volumen.Luftkildepoolvarmepumpens kredsløb og magnetventiler vil producere en lille støj, når elektricitet passerer igennem.Støjen er slet ikke generende, men du bør handle derefter, når det begynder at blive anderledes.


Lyde fra opstart

Det er lidt svært at holde styr på, hvornår din varmepumpe tænder eller slukker.Og det kan tilskrives det sted, hvor det er installeret.En kvalificeret entreprenør bør installere varmepumpen i en position, hvor den ikke ville lave væsentlige lyde, når den tænder og slukker.Hver gang en kompressorenhed tænder og slukker, producerer de højere lyde, der varer i et par minutter.


Reducerer støj i luftkildesvømmebassinets varmepumper

I øjeblikket bruger de fleste mærker inverterteknologi til at reducere hastigheden på en ventilator og kompressoren.Dens største ulempe er, at det påvirker varmepumpens ydeevne.Hvis du ønsker ydelsen uændret, kan du afhjælpe den støjende natur med et støjreduktionssæt.Det følger med


Vibrationspuder - Disse puder reducerer vibrationer, der går til jordoverfladen

Lyddæmpende pude - Brug af en lyddæmpende pude i varmepumpen minimerer vibrationslyde forårsaget af kompressorer eller ventilatormotorer.Nogle mærker tilbyder også jakker til lydreduktion.

Ventilatorændring - Prop fans producerer meget støj, når de hacker i luften.Det kan være en god idé at få den udskiftet med en højeffektiv centrifugalventilator, hvis lydene bliver uudholdelige.I stedet for at hacke luften sænker en centrifugalblæserbrum støjniveauet uden at ofre funktionalitet.

Lydabsorptionsboks - Dette er en metalboks omgivet af lydisoleringsskum, beregnet til at bryde op og sprede luftstrømmen væsentligt.

Brug af ovenstående materialer kan reducere støjen med næsten 17Dba.Og du kan stadig følge nedenstående for at reducere varmepumpens støj fuldstændigt.

Installer ikke varmepumpen på følsomme steder.


Bemærk, at dB-området falder, når du går ud af et følsomt område.Fordi luft formidler lyd, og ventilatoren er den mest støjende komponent i en varmepumpe, afledes støjen ved at vinkle ventilatoren væk fra det følsomme sted.Mens træer og buske bryder lyde i deres grene og spreder dem, genlyder vægge også støjen og forstærker lydstyrken.

Men hvis du bliver presset mod væggen, kan du bruge lydskærme eller barrierer til at blokere luftstrømmen og sænke støjniveauet.De ligner design, du ser på sidevægge langs motorveje, der fungerer som lydbarrierer for at adskille trafikstøj.


Sidste skud

Når vi besvarer spørgsmålet 'Støjer poolvarmepumper?' Vi skal tage højde for størrelsen, placeringen af ​​installationen, om der er installeret en lydskærm og brugen af ​​lyddæmpende materiale.


Ikke desto mindre er deres støjvolumen ved ca. 10 meter eller mere generelt lavere end for klimaanlæg.Også med opmærksomhed og planlægning undgår du at lave støj fra nabolaget.Du skal passe på, når lydene bliver forstyrrende og afstive det med støjdæmpende materialer.Installer frem for alt din varmepumpe på mindre følsomme steder, og du er godt i gang.


Også af interesse:
Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692