NEWS

Vejledning til installation af luftkildevarmepumper til gulvvarme

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2019-09-17      Oprindelse:Websted

Der er to store fordele ved luftkildevarmepumpe (ASHP): energibesparelse og komfort.Det er udstyret, som mange familier vil vælge.Luftvarmepumpe kan levere husvarme/køling samt varmt brugsvand.Når vi taler om fordelene ved luft-vand varmepumpe gulvvarme, vil mange venner, der ønsker at installere gulvvarmesystemet, ønsker at kende præ-installationsprocessen først.Nu vil vi introducere dig til installationstrinnene og processen for gulvvarme med luftvarmepumpe.

Først vil vi blot forklare dig, at forberedelsesarbejdet før installationen af ​​luftkildegulvvarme omfatter måling af hele huset og opvarmnings-/køleprojektordningen, der skal fastlægges.Herefter vil byggeteamet installere varmepumpesystemet ud fra relaterede designtegninger.


Luftkilde gulvvarmepumpe

17,5KW-27KW luft til vand varmepumpe til gulvvarme

Installation Trin 1: Brolægning af jorden

Belægning af jorden er det første og nøgletrin i installationen af ​​luftkilden under gulvvarmesystemet.Før belægning af gulvet er det nødvendigt at rydde affaldet for at sikre, at jorden er ren og glat.Derudover kan jordens vandrette niveau måles med professionelt udstyr.For konkave-konvekse eller skarpe sager er det nødvendigt at håndtere og fjerne dem i tide.

Installation Trin 2: Udlægning af termisk isoleringslag

Du bør generelt installere et fugttæt lag, før du lægger det termiske isoleringslag.Når du lægger isoleringslaget, skal du være opmærksom på skærkantens pænhed, som skal sys op senere.Derudover bør højdeforskellen på isoleringspladen ikke overstige 5MM, og mellemrummet bør heller ikke overstige 5MM.

Installation Trin 3: Lægning af reflekterende belægning

Næste er lægning af reflekterende belægning.Vær opmærksom på flad og tæt belægning.Der bør ikke være nogen lækageproblemer, der opstår til isoleringspladen eller til gulvet.

Installation Trin 4: Udlægning af gulvvarmerør

Luftvarmepumpens husvarmesystem giver opvarmning ved at føre varmt vand til hvert rum gennem varmerør.Derfor er kvaliteten af ​​varmerør væsentligt vigtig.Generelt anvender gulvvarmesystemet PP-R eller aluminium-plastrør.Rørene lægges nøje efter designtegningerne for at sikre, at installationen er i orden.Derudover er det efter færdiggørelsen af ​​varmerørene nødvendigt at udføre en vandtrykstest for at kontrollere, om der er lækage eller trykværdi.

Installation Trin 5: Installation af temperaturkontrolledning

Skær en rille på det sted, hvor vandopsamleren er installeret, og begrav temperaturkontrolledningen rundt om vandopsamleren for tilslutning.

Installation Trin 6: Genfyldning og nivellering af jorden

Efter at have gennemført ovenstående trin, kan betongenfyldning arrangeres.Vær også opmærksom på at holde hele husets niveau og højde.Fine sten skal tilføjes til efterfyldning, og alle skal komprimeres ved manuel pudsning.Døråbning, gang, gulvafløb og andre steder skal være godt markeret for at forhindre fremtidige skader på varmeledningerne.

Installation af luftkildevarmepumpens gulvvarmesystem er et komplekst arbejde.Der er mange detaljer, man skal være opmærksom på i forbindelse med brolægningsprocessen, så brugerne skal finde et standardinstallationsteam til at udføre arbejdet.Efter konstruktionen af ​​gulvvarmen vil den gå til check-and-accept-proceduren.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692