NEWS

Varmepumper til i dag og i morgen ---Avancerede teknologier fører til banebrydende

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2017-06-13      Oprindelse:Websted

Central luftvarmepumpe er blevet meget populær i de senere år, da slutbrugere længes efter at bevæge sig væk fra fossile brændstoffer, og som teknologien er blevet forbedret til et punkt, hvor varmepumper kan bruges i en bredere vifte af klimaer.
Producenter reagerer på den voksende efterspørgsel ved at tilbyde banebrydende varmepumper, der tilbyder avanceret styring, forbedret energiforbrug og højere varmeeffektivitet.Og med forbrugere, der efterspørger endnu større energibesparelser og komfortstyring, er de allerede hårdt i gang med næste generation af varmepumper.

FOR I DAG
Nutidens varmepumper tilbyder en lang række avancerede funktioner, der tilfredsstiller forbrugernes krav om suveræn komfort og energibesparelser samt entreprenørers ønsker om lettere installation og service.

Rheems banebrydende teknologi vises i dens 20-SEER varmepumpe med variabel hastighed, som kan parres med dens EcoNet kontrolsystem.

'RP20-modellen leverer det ultimative inden for præcis komfortkontrol, energibesparelser og forbedret IAQ til husejeren' sagde Farooq Mohammad, direktør, produktstyring, klimaafdeling, Rheem Mfg. Co. 'For entreprenører, EcoNet auto konfigurerer systemindstillingen, så snart det er tilsluttet. Justeringer foretages ved blot at trykke på en skærm. Fra et servicevenligt synspunkt giver EcoNet dybdegående diagnostik på næsten alle aspekter af systemet for at fjerne gættet og strømline servicekaldet. '

Avanceret teknologi gør det muligt for Tranes TruComfort XV20i og American Standards AccuComfort Platinum 20 varmepumper at levere køleeffektivitet op til 20 SEER og varmeeffektivitet op til 10 HSPF.

Disse systemer varierer outputkapaciteten i så små som 0,1 procent trin, hvilket skaber et præcist og bredt driftsområde. De er også meget støjsvage,' sagde Jeff Tyminski, direktør for produktstyring, varmepumper og luftbehandlere, Trane og American Standard.'Det fuldt kommunikerende system giver mulighed for en meget nem installationsproces for entreprenører, og med Nexia Dealer Diagnostics kan disse enheder fjernovervåges af forhandlere.\

Carriers Infinity® varmepumpelinje har fjernadgang via en mobilapplikation, som giver slutbrugere mulighed for energisporing, planlægning og serviceadvarsler.

For entreprenører, når en Infinity-kontrol er parret med en indendørs eller udendørs enhed, er systemet i stand til at konfigurere sig selv, hvilket får installationsprocessen til at forløbe problemfrit,' sagde Todd Nolte, køleproduktchef, Carrier Corp. Styringen idriftsætter automatisk systemet på vegne af entreprenører og tilbyder avanceret diagnostik via vægstyringen eller på nettet. Denne tilgængelighed sparer entreprenører for tid og giver dem mulighed for at yde mere effektiv kundeservice.
Bosch Thermotechnology Corp. udgav for nylig sin første luftkildevarmepumpe - Inverter Ducted Split System (IDS) - som leverer en køleeffektivitet på 18 SEER og en varmeeffektivitet på 9,5 HSPF.

'Dette er en smart, omkostningseffektiv, inverterdrevet varmepumpe, der ikke kræver specielle termostater eller styringer,' sagde Lyndal Moore, Nordamerika national salgschef, engros AC-produkter, Bosch Thermotechnology Corp. 'Brug af den indendørs luftbehandler som en sensor er kondenseringssektionens logik i stand til at modulere systemet, så det både opfylder varme- og kølebehov og affugter strukturen. IDS-fordamper-spolen, når den er parret med en ovn eller en Bosch hydronisk luftbehandler sammen med en IDS udendørs kondenseringssektion, vil levere nogle af de bedste komfortniveauer og effektivitet på markedet i dag. Og takket være et isoleret kompressorrum og lydløs vingeteknologi reducerer den udendørs kondenseringsenhed lydniveauer helt ned til 56 decibel.'

Med op til 23,5 SEER og 10,2 HSPF tilbyder Lennox XP25 varmepumpen Precise Comfort®-teknologi, som opretholder forholdene inden for 0,5°F af den indstillede temperatur for optimal komfort.

Systemet foretager løbende små justeringer i køle- og varmeydelse for at holde temperaturen præcis, hvor boligejeren ønsker det hele året rundt,' sagde Julie Blakely, senior produktmarkedschef for køleprodukter, Lennox Intl.Inc. 'Når den kombineres med den smarte iComfort® S30-termostat, giver avanceret diagnostik forhandlere muligheden for at forhåndslagre deres lastbiler med varer, der er nødvendige til eventuel reparation, før de ankommer til hjemmet, og dermed reducere tilbagekald.

FOR I MORGEN

Mens dagens varmepumper har mange avancerede teknologier til at øge komforten og spare energi, arbejder producenter allerede på næste generation af enheder.Disse enheder vil omfavne Internet of Things(lo T), som giver enheder mulighed for at fornemme, kommunikere, interagere og samarbejde med hinanden.
Effektivitet er virkelig navnet på spillet, når det kommer til at udvikle ny varmepumpeteknologi, og det kommer med at fremme forbindelsen,' sagde Moore.'Uanset branche bevæger alt sig ind i IoT-området, inklusive varmepumper. Jo flere data, der kan hentes om et specifikt produkt, jo nemmere er det at øge effektiviteten, tilpasse komfortniveauer og endda afhjælpe reparationssituationer på et hurtigere tidspunkt mode.\

Det er grunden til, at Carrier foretager en betydelig investering i at forbedre funktionaliteten af ​​varmepumper, da det relaterer til IoT-aktiverede smarte kontroller, herunder at tilbyde integration med tredjeparts smart home-systemer, som Amazon Echo og Apple HomeKit.

Vi er også forpligtet til at levere smartere kontroller for at forbedre forbindelsen mellem entreprenører og deres kunder, som det er tilgængeligt i vores udvidede udvalg af Côr-termostater samt forbedret energiforbrugsrapportering,' sagde Nolte.'Og endelig vil vi introducere mere effektive blæsere og motorer, som vil gavne husejere ved at reducere både størrelsen af ​​systemet og deraf følgende støj. Vi er stadig fem til 10 år fra at se denne teknologi i marken.\

Lennox planlægger at fortsætte med at investere i kontrolteknologier, der sikrer, at forhandlere kan levere den bedst mulige service og funktionalitet til deres kunder.
Vi forventer også yderligere stigninger i SEER og EER for at hjælpe sydlige kunder med at spare i løbet af de lange, varme somre og stigninger til HSPF og lav-omgivende varmekapacitet for at gøre varmepumper mere økonomisk gennemførlige i nordlige klimaer,' sagde Trent Davis, senior produktchef, varmepumper og luftbehandlere, Lennox Intl.Inc. 'Nogle af disse muliggørende teknologier er tilgængelige i dag, og andre kan være tre til fem år på vej, før de kommercialiseres.\

Med stigende minimumseffektivitetskrav og nye kølemidler klar til at komme på markedet, overvejer Rheem allerede, hvad der kommer næste gang for varmepumper.'Den næste minimumseffektivitetsstandard er sat til at træde i kraft i januar 2023, og da basislinjen fortsætter med at stige, forventer vi at se mere effektive produkter med mere effektive kompressorer, motorer og varmevekslere blive introduceret,' sagde Mohammad.'Når kølemiddelskiftet sker, vil husejere nyde højere effektivitet og mere miljøvenlige produkter, mens entreprenører naturligvis skal igennem en overgangsperiode, der håndterer flere kølemidler og følger de relevante håndteringsprocedurer.'

Teknologier med variabel hastighed vil også fortsætte med at spille en stor rolle i næste generations varmepumper, sagde Tyminski, men de vil sandsynligvis være billigere og tjene en større del af markedet.

Fortsat fremskridt inden for forbundne systemer og forudsigelig diagnostik vil også muliggøre systemer, der selv identificerer og underretter forhandlere om potentielle systemproblemer,' sagde han.'Derudover forventes fremskridt i forhold til forsyningsbehovsrespons og næste generations kølemidler i de kommende år.\

Selvom alle disse fremskridt sandsynligvis vil tilføje nogle omkostninger til morgendagens varmepumper, vil kunderne sandsynligvis se fordelene ved at vælge et bedre system.

Der vil altid være nogle kunder, der leder efter bare-bones-løsningen, og andre er villige til at betale mere for et produkt af højere kvalitet,' sagde Moore.'Entreprenører har et ansvar for at skitsere cost-benefit-analysen ved at investere i en varmepumpe, der kan give bedre resultater og have en længere levetid, og som dermed koster mindre over tid. Nogle gange er de produkter, der er prissat til en præmie, det værd af en grund , og det ser entreprenører og forbrugere.\

Originalen er fra http://www.achrnews.com/articles/135098-heat-pumps-for-today-and-tomorrowGuangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692