NEWS

Symptomer på en varmepumpe, der mangler kølemiddel

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2023-08-01      Oprindelse:Websted

文章

Kølemiddel fungerer som varmeoverførselsenheden i din varmepumpe.Det kræver tilstrækkelig indsats hver gang at præstere godt.Det kan dog nogle gange lække ud af varmepumpen, hvilket gør dens niveauer for lave.


Du kan have en lækage i varmepumpen, når du hører gurglende og hvæsende lyde fra varmepumpen.Andre symptomer omfatter kort cykling og en frossen fordamperspole.

Men der skal være mere at forstå omkring kølemiddellækager og varmepumper.Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du identificerer dette problem i dit system.


Klukkende og hvæsende lyde

Disse lyde fra varmepumpen indikerer, at dit kølemiddel lækker.Hvæsende lyden antyder, at kølemidlet kommer ud af systemet som en gas, og den boblende lyd betyder, at lækagen kommer som en væske.


Varmepumpen bruger tryk til at flytte kølemiddel fra en del til en anden.Dette tryk kan give en hvæsende lyd, når der er en lækage.Når der er en lækage, kan dette tryk udsende en hvæsende lyd.Som et resultat er hvæsen et tegn på et kølemiddelproblem.

Normalt laver luftbobler i kølemiddelslangen en gurglende lyd.


Ikke nok opvarmning

Manglende opretholdelse af temperaturen i dine indre områder er endnu et vigtigt tegn på, at der er noget galt med din varmepumpe.Mange ting kan få dette til at ske.Men der er en chance for, at dit kølemiddel drypper.


Når dette sker, kan dit varmesystem ofte bruge ekstra varme til at kompensere for tabet af varme.Først når temperaturen udendørs falder til under frysepunktet, er det meningen, at dette skal ske?


Du tænder for systemet;ekstravarmen skal tænde.Det er en sikker indikation på, at der er noget galt.De samme regler gælder, når tilskudsopvarmningen varer længere end 30 minutter.Dit varmesystems kølemiddeludledning kan forårsage begge disse problemer.


Frossen fordamper spole

Du kan også tjekke din fordamperspole for at vide, om du har et kølemiddelproblem.Denne komponent er beregnet til at absorbere varme;den kan dog gøre det med den rette mængde kølemiddel.

Din fordamperspiral kan fryse, hvis den ikke effektivt kan absorbere varme.Det kan opstå på grund af varmepumpens kompromitterede loddesamling, ødelagte ventil eller løse fittings.


Utæt varmepumpe

Din varmepumpe bruger kølemiddel til at opvarme eller køle et hus;det fordamper dog ikke under almindelig drift.I stedet skifter mekanismen kølemidlets tilstand fra væske til gas.Kølemidlets påfyldning eller mængde bør forblive aktiv over tid.


Men utætheder i varmesystemet kan føre til lavt kølemiddel.Lækagerne findes normalt ved forbindelsespunkter og kan undgås gennem regelmæssig vedligeholdelse.


Sådan stopper du lækager

Man kan anvende flere trin for dramatisk at reducere sandsynligheden for at opleve en kølemiddellækage i den nærmeste fremtid.Blandt de bedste tiltag er at få systemet kontrolleret og serviceret årligt.


En anden mulighed er at indhegne den udvendige del af HVAC-systemet ved hjælp af et hegn.Det vil beskytte enheden mod dyrene.At investere i et system, der bruger aluminiumsspoler frem for kobberspoler, er et andet smart træk.Et stof kaldet formaldehyd reagerer med kobber.VVS-systemet i dit hjem indeholder dette stof.


Sammenlignet med aluminium korroderer kobber meget hurtigere.Og korrosion har potentialet til at skade dit system alvorligt.Aluminium er derfor den bedste mulighed, hvis du har et valg.


Du skal omgående afhjælpe enhver kølemiddellækage fra din varmepumpe.Det er fordi dit HVAC-system kan opleve flere problemer, når det sker.Lave kølemiddelniveauer gør for eksempel din varmepumpe mindre effektiv.De kan også resultere i, at kompressoren overophedes og en frossen varmepumpe.Disse typer problemer kan permanent skade dit system.


Ujævne temperaturer i hjemmet

Kølemidlet har betydning for varmepumpens effektivitet.Hvis det er lavt på Freon, vil det kæmpe med at køle eller opvarme huset til termostatens indstillede temperatur.På grund af dette kan varmepumpen køre længere, og du kan mærke ujævne temperaturudsving eller kolde eller varme steder i huset.


Med det sagt kan ujævn temperatur derhjemme også forekomme udover lavt kølemiddel.Blandt de mest typiske problemer, der forårsager uregelmæssige temperaturer, er et snavset luftfilter.Du bør tjekke luftfilteret først, før du ringer til en ekspert.På denne måde kan du undgå professionel hjælp, hvis det tilfældigvis er et snavset luftfilter.


Antag, at de kolde og varme steder fortsætter, efter du har skiftet det snavsede luftfilter;du skal kontakte en ekspert for at undersøge din varmepumpe.Teknikeren kontrollerer for kølemiddellækager og andre problemer, der resulterer i ujævne temperaturer.


Isdækket varmepumpe

At observere en lille mængde is eller frost på din varmepumpes udvendige enhed er typisk hele vinteren.Du bør ikke se is på din varmepumpe i mere end 30 minutter, fordi den har en naturlig afrimningscyklus, der smelter is eller frost.


Varmepumpen kan dog være lav på kølemiddel, hvis du observerer vedvarende isdannelse i den kolde årstid eller frost på den udvendige enhed i den varme årstid.Lave kølemiddelniveauer reducerer systemets indre tryk, hvilket reducerer kølemiddeltemperaturen.Kølemidlet kan blive så køligt, at der til sidst kan udvikle sig is på varmepumpen.


Kobberkølemiddelledningerne, der forbinder til udendørsenheden, er de hyppigst påvirkede af isopbygning.Derudover kan udendørsenheden selv have is på sig.


Kort cykling

Varmepumpen kan give dig en advarsel, hvis den kører oftere end normalt.Dit HVAC-system bruger et kølemiddels lukkede kredsløb til at cykle gennem opvarmning og afkøling af luften.Denne sløjfe fungerer ikke, når der er en kølemiddellækage.Det har ikke tilstrækkeligt tryk til at afkøle eller varme atmosfæren nok.


HVAC-systemet skal arbejde hårdere med mindre kølemiddel end normalt, når dette sker.Din varmepumpe kan evt kort cyklus som følge af dette.


Indendørs dele vil ikke være varme nok

Ikke at holde indendørs rum varme nok er endnu et tydeligt symptom på, at der er noget galt med varmepumpen.De fleste potentielle faktorer kan føre til dette.Kølemiddellækagen fra varmepumpen er en anden mulighed.


Når dette sker, kan din varmepumpe kompensere for kulden ved at tænde for tilskudsvarmen oftere.Det er kun beregnet til at aktiveres, når det er under frysepunktet udenfor.

Der er et problem, hvis den ekstra varme tænder, hver gang du tænder for dit system.Det samme gælder, hvis din tilskudsvarme bruges i over 30 minutter.Begge problemer kan være tegn på, at din varmepumpe lækker kølemiddel.


Forlængede køleperioder

Din varmepumpe skal køre længere for at holde de samme temperaturer, mens den lækker kølemiddel.Det betyder, at varmepumpen har brug for mere tid til at afkøle dit hus.Dine ventilationsåbningers luftstrøm skal være lige så kølig som den valgte termostatindstilling.En anden indikation på, at du kan have en kølemiddellækage er, hvis luften ikke er så kold, som den burde være.


Større fugtighed

Dit hjem kan affugtes med tilstrækkeligt fungerende varmepumper på kun ti minutter.Hvis det ikke sker, fungerer dit varmesystem muligvis ikke korrekt.


Mere fremragende høje elregninger end normalt

Din varmepumpe skal arbejde hårdere end normalt på grund af kølemiddellækage.Dine energiomkostninger stiger, fordi dit HVAC-system fungerer mindre effektivt.Hvis dine elregninger pludselig virker mere betydelige, kan der derfor være en kølemiddellækage.


Hvorfor har varmepumper lave freonniveauer?

Kølemiddel forbruges ikke af din varmepumpe på samme måde som gas.I stedet bruger din varmepumpe konstant det samme kølemiddel til at opvarme eller afkøle dit hus.Der skal være en lækage et sted, hvis kølemidlet i dit varmesystem er lavt.Du skal ringe til en specialist for at lokalisere lækagens oprindelse og rette den.Dit system vil være tilstrækkeligt nedkølet, efter at eksperten har repareret lækagen.


Forståelse af kølemiddel

Det er umagen værd at forstå din varmepumpe bedre, når du afgør, om den kræver et nyt kølemiddel.Et medium til at overføre varme er kølemiddel.Den består af forskellige forbindelser, der gør den i stand til at skifte fra en væske til en gas.Ved at fordampe varme og derefter kondensere den hjælper denne funktion med at absorbere varme af kølemidlet.


Det faktum, at kølemidlet gør dit VVS-system i stand til at flytte varme fra hjemmet til det fri og omvendt, er det, du har mest brug for at vide.Det er ikke en energikilde.Kølemiddel transporterer i stedet energi.På grund af dette, skulle du aldrig behøver at tilføje yderligere til dit system, medmindre du lækker.


Konklusion

Varmepumpen kræver kølemiddel for at fungere effektivt, ligesom et køleskab.Kølemiddel er et stof, som varmesystemet udnytter til at køle og opvarme dit hus om vinteren og sommeren.


Din varmepumpe er et fantastisk apparat til at køle og opvarme dit hus.Kølemiddel bruges af varmepumper til både at opvarme og afkøle den rensede luft, der sendes gennem dit hjem.


Erfarne HVAC-teknikere ved, hvordan man løser kølemiddellækager og tilføjer den rigtige mængde.Du bør aldrig forsøge at reparere en kølemiddellækage på egen hånd!Kontakt kvalificerede HVAC-servicespecialister, hvis du bemærker nogen af ​​de tidligere nævnte symptomer.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692