NEWS

Spar dine varme-/køleomkostninger med en programmerbar termostat

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2016-06-07      Oprindelse:Websted

Når du bruger varmepumpen til at opvarme/køle dit hjem om vinteren eller om sommeren, kan du ved blot at justere din programmerbare termostat med +/- 1 grad spare dig penge - endda nok til at drive et 50' TV i over en måned!

Programmerbare termostater er nemme at bruge, og de giver dig mulighed for at regulere temperaturen automatisk.Selvom der er mange tilgængelige modeller, giver næsten alle dem på markedet dig mulighed for at justere temperaturen, så du bruger mindre energi, når du ikke er hjemme eller sover.

Den anbefalede operation er, når du er på arbejde eller væk, at holde dit hus varmere/kølere end normalt.Når du er på ferie, er det en god idé at indstille hold-knappen til en konstant temperatur.

Her er nogle yderligere tips, du skal huske på, når du bruger din programmerbare termostat:

· Installer din termostat væk fra opvarmnings- og køleventiler eller ventiler, apparater og elektronik, der genererer, åbner døråbninger og direkte sollys.

· Selvom det er en fantastisk ting at have kontrol, skal du ikke konstant ændre dine indstillinger.Jo mere du justerer dem, jo ​​mere bruger du.

· Hvis du har flere enheder, skal du bruge en programmerbar termostat til hver zone i dit hus.Dette er især nyttigt, hvis der er områder i dit hjem, der bruges sjældnere (gæsteværelser, kældre)

· Hvis din termostat er batteridrevet, så glem ikke at skifte dem mindst en gang om året.Det bør være en af ​​de første ting du tjekker før du ringer til din varmepumpeinstallatør.

Håber du nyder den komfort, som dine varmepumper giver!


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692