NEWS

SPRSUN opgraderer sine varmepumpeprodukter med WiFi-kontrolfunktion

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2019-08-22      Oprindelse:Websted

SPRSUN, en professionel varmepumpeproducent siden 1999, har for nylig opgraderet sine varmepumpeprodukter for at opfylde kravene fra flere og flere kunder.WiFi-styringsfunktionen og en række nye og forbedrede varmepumper er udviklet af vores ingeniørteam udover parameteropdatering.


WiFi kontrol (valgfrit)

SPRSUN Varmepumpe med WiFi-kontrol

Først og fremmest er WiFi-kontrolfunktionen (valgfri) tilgængelig nu i SPRSUN luftvarmepumper så kunderne kan styre deres luft til vand varmepumper gennem APP (både Android og IOS mobiltelefoner).


Fordelen ved denne funktion er indlysende: Kunden kan tænde/slukke sin varmepumpe eller indstille vandtemperaturen når som helst og hvor som helst, så længe der er WiFi-forbindelse.


Nye og forbedrede varmepumper

En række nye funktionsmodeller er endda tilføjet til porteføljen, såsom lavpris topudblæsningsluftkilde varmepumpe vandvarmere, DC inverter varmepumper, svømmebassin varmepumper til opvarmning og køling af vand, husholdnings varmepumper til opvarmning og køling mv.

SPRSUN DC inverter varmepumper

Eksisterende varmepumpemodeller er også forbedret.For eksempel kan den maksimale udløbsvandtemperatur for SPRSUN luftkilde højtemperaturvarmepumper (rettet mod industriel/kommerciel vandopvarmning) nå 80 ℃ sammenlignet med den tidligere maks. vandtemperatur på 75 ℃.


Derfor har kunderne nu flere muligheder at vælge imellem, når de skal vælge den rigtige varmepumpemodel ud fra deres specifikke behov.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692