NEWS

SPRSUN Gennemførte 3 produkttræningssessioner for partnere i sidste måned

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-11-01      Oprindelse:Websted

Resumé: SPRSUN, en professionel varmepumpeproducent, har gennemført 3 produkttræningssessioner for sine mest værdifulde partnere for at løfte sløret for grundlæggende varmepumpeviden, så dets partnere vil vise mere ekspertise vedr. varmepumper og være bedre til at forbinde med deres kunder.Kina - SPRSUN, grundlagt i 1999, har været førende på varmepumpemarkedet i over 2 årtier.Det kan altid tilbyde sine kunder produkter af høj kvalitet til rimelige priser, god eftersalgspleje og professionel installationsvejledning.Så kunder ser SPRSUN som pålidelige, pålidelige og respektfulde, og SPRSUN varmepumper som super energieffektive, holdbare og nemme at installere og vedligeholde.At være aktiv på varmepumpemarkedet i så mange år har gjort det muligt for SPRSUN at akkumulere mere end 560 værdifulde partnere og sælge varmepumper til over 60 lande og regioner.Endnu vigtigere lægger vi stor vægt på produktforskning og -udvikling.Det er derfor, vi har mere end 50 R&D-ingeniører.Og vores varmepumpetestlaboratorium kan simulere driftsydelsen af ​​varmepumpeenheder ved omgivelsestemperaturer mellem -30°C til 50°C.Og vi kan teste varmepumper med indgangseffekt fra 0,8kw til 80kw og frekvenser på 50Hz/60Hz.I 2020 fik SPRSUN varmepumpetestlaboratoriet godkendelse fra TÜV SÜD, som bekræfter, at laboratoriet direkte kan udstede EU-godkendte testrapporter.Ligesom andre køber SPRSUN partnere SPRSUN produkter og sælger dem direkte til slutbrugere eller kunder.I mellemtiden tilbyder de forskellige tjenester, såsom teknisk support, garantier og andre tjenester.Partnere er afgørende for at hjælpe med at komme ind på markeder, som producenterne ellers ikke kan få adgang til.De har eksisterende kunder, kontakter og relationer i lokale virksomheder og en bedre forståelse af den lokale forretningskultur og -praksis.Dermed er de bedre til at få kontakt til lokale kunder og spotte potentielle købere.Derfor kan deres betydning ikke overvurderes.SPRSUN værdsætter god lokal pre-sales og after-sales support.I mellemtiden arrangerer vi denne uddannelse for at forbedre det lokale serviceniveau.Sidste måned var SPRSUN med succes vært for 3 online produkttræningssessioner fra den 11. til den 13. oktober, og præsenterede partnere for en perfekt visuel og auditiv fest med grundlæggende varmepumpeviden.


SPRSUN PARTNERPRODUKTTRÆNINGFra den 11. til den 13. havde SPRSUN 3 yndefulde og erfarne værter, Hedy, Martina og Rose, som alle er salgsrepræsentanter fra den oversøiske salgsafdeling.Detaljerne er som følger:


Den 11. oktober uddybede Hedy den tekniske viden om luftvarmepumpen, herunder varmepumpernes grundlæggende koncept og arbejdsprincipper og en oversigt over varmepumpetilbehør.


På den anden dag talte Martina om de tekniske funktioner, klassificering og anvendelse af SPRSUN fuld DC inverter varmepumper med touchskærm.


De iøjnefaldende funktioner inkluderer ERP A+++ ydeevne, lav støjstilstand, fjernbetjening af WIFI APP, lav temperatur og lavfrekvent kontrolteknologi, fuld DC inverter kontrolteknologi, EVI kontrolteknologi, intelligent afrimning, højtemperatursterilisering, dobbelt frostsikring og super stabilitet.


Vores eksisterende bedst sælgende produkter dækker en bred vifte af produkter:

Fuld DC inverter serie (R410A)

Split fuld DC inverter serie (R410A)

SPRSUN EVI DC inverter serie (R32)

EVI fuld DC inverter serie (R32)


Rose dækket modelvalg, valg af tilbehør, installationsnotater og trin på tredjedagen.


Under uddannelsen så mange partnere online og interagerede proaktivt med os.SPRSUN tog denne livestream som en mulighed for at akkumulere og lære, og vi gennemgik, opsummerede og kontaktede de kunder, der stillede spørgsmål.

Efter den 3-dages træning har SPRSUN opnået kundernes anerkendelse af virksomheden og kærlighed til SPRSUNs produkter.Denne livestream er en win-win-proces for begge sider.

Vi ser frem til den næste livestream af SPRSUN.Det vil helt sikkert være mere professionelt, og indholdet vil være mere omfattende.Og vi forventer, at flere kunder slutter sig til os for at blive SPRSUN-partnere, da SPRSUN yder professionel support til partnere, herunder professionel produkttræning, marketingressourcer osv.Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692