NEWS

SPRSUN Afslører R290 DC inverter luftkilde varmepumper

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2023-06-13      Oprindelse:Websted

721871e1b4e48d0417f89ca0efe854c

Kina – SPRSUN, den førende varmepumpeproducent og førende i branchen, har annonceret deres nye R290 DC Inverter Air Source Heat Pump.Dette nye og forbedrede design af varmepumpen kører med kraft og effektivitet.Designet med DC Inverter Fan Motor og Panasonic DC Inverter Compressor er varmepumpen en model for fremtiden og overholder alle retningslinjer og krav om miljøvenlighed.


SPRSUN har en lang historie med at lytte til sine kunder.Dette har guidet alle aspekter af deres designproces.R290 DC Inverter luftkildevarmepumper er et vidnesbyrd om kunderesponsivt design.Som tidligere enheder har de nye deltagere et A+++ energimærke.Dette er et supplement til den revolutionerende R290 grøn gas og inverter-teknologi.Disse funktioner arbejder sammen for at sænke brugerens energiregning væsentligt, især til privat brug.


Kunder, der køber R290 DC Inverter luftkildevarmepumper, kan nu nyde en række nøglefærdige funktioner.Disse nye og forbedrede funktioner sikrer brugervenlighed på de nye varmeenheder.Den lavere GWP med miljøvenligt kølemiddel R290 er et af de vigtigste fremskridt i disse nye enheder.R290 DC Inverter-luftkildevarmepumpen leveres med en tilgængelig CAREL-controller.


De nye SPRSUN DC-inverter-luftkildevarmepumper anvender især R290-kølemiddel med globalt opvarmningspotentiale (GWP) så lavt som 3,3.Mange kunder vil bemærke opmærksomheden på den højere GWP-værdi.Dette udmønter sig også i drivhusgaspåvirkningen.Disse aspekter gør enheden ideel til brugere i køligere områder.


R290 DC Inverter luftkildevarmepumpen leveres med forbedrede overvågningssystemer for forbrugt strøm.Dette er et særligt nyttigt aspekt til hjemmebrug.Kunder kan vurdere strømoverførslen og forbruget i realtid.I R290 varmepumpemodellerne er der et konstant flow af information på displayet.Brugere kan yderligere justere skærmen for at aflæse enten det samlede strømforbrug eller det månedlige forbrug.


Reduktion af strømforbrugsomkostningerne er et vigtigt aspekt for mange brugere.SPRSUN lærte dette og designede R290 DC Inverter luftkildevarmepumper med Smart Grid Ready (SG Ready) kontrolindgang.Strømmen i spidsbelastningsperioder er dyrere end i spidsbelastningsperioder.En smart grid-klar varmepumpe lagrer varmt vand i spidsbelastningsperioder, som så kan bruges i spidsbelastningstiderne og dermed reducere elregningen.


En anden nyttig funktion ved R290 DC Inverter luftkildevarmepumpen er max.udløbsvandets temperatur, som kan nå 75° Celsius selv uden elektrisk varme backup.Typisk kan enheden fungere optimalt ved store områder fra -25° Celsius til 45° Celsius.


Kombineret med de utallige ekstra funktioner i den nye varmepumpeenhed, vil kunderne nyde en bred vifte af nyttige aspekter af produktet, som inkluderer intelligent humaniseret controller, indbygget koblingskontaktinterface, indbygget vandpumpe og så videre.Den nye og forbedrede varme-/køle-/varmtvandsenhed er lavet med brugerens behov for øje.


For at lære mere om denne innovative varmepumpe, send en e-mail til inquiry@sprsunheatpump.com eller besøg SPRSUNs hjemmeside på www.sprsunheatpump.com for at lære mere om specifikationerne for deres R290 DC inverter luftkilde varmepumpe.


Mediekontakt

Virksomhedens navn: Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Kontaktnavn: Jenny Wu

Telefon: 0086-20-82181867

Adresse: No.15 Tangxi Road, Yinsha industripark, Xintang, Zengcheng, Guangzhou, Guangdong, Kina, 511338

Hjemmeside: https://www.sprsunheatpump.com/Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692