NEWS

Sådan vedligeholdes luft til vand varmepumpe gulvvarmesystem efter koldt vejr

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-05-14      Oprindelse:Websted

sommersæsonen nærmer sig.I de fleste områder er husets varmesystem allerede gået ind i en 'dvale'-periode.I den koldeste vinter giver disse varmesystemer husholdningerne varme og komfort.Når du holder op med at bruge det, skal du huske at passe på luft til vand varmepumpens gulvvarmesystem, så det bedre kan give din familie en varm vinter i det næste år!


luft til vand varmepumpe gulvvarme

Vedligeholdelse af gulvvarmesystemet

1. Tjek for vandlækager

Når opvarmningen ikke er i brug, kan der forekomme vandlækage ved rørgrænsefladen eller ventilen på grund af varmeudstyrets temperaturfald.

Bemærk: i tilfælde af vandlækage, kontakt eftersalgspersonalet for vedligeholdelse på stedet.


2. Rengør filterskærmen

Rengør sigten og filteret.Kontroller, om filterskærmen er beskadiget eller blokeret ved en fejl.Bemærk: hvis filterskærmen er beskadiget, skal den udskiftes med en ny i henhold til specifikation og model.Under adskillelsesprocessen skal det være omhyggeligt at forhindre diverse i at komme ind i røret.


3. Fuld vandvedligeholdelse

Efter at opvarmningen er stoppet, skal det oprindelige vand udledes først.Derefter skal vandrøret renses igen, og luften i røret udledes.Vandet skal holdes i røret indtil næste fyringssæson.

4. Rørledningsrensning

Hvis gulvvarmesystemet er i et lukket miljø, kan rørledningen blive blokeret af slam, rustbelægninger, bakterier og alger, hvis den ikke renses.

Bemærk: Normalt skal gulvvarmerør vaskes en gang om året.

Vedligeholdelse af ventilatorkonvektorer

Når opvarmningen er ude af brug, skal du rense støvet og bakterierne på finnerne og knivene for ikke at påvirke den kølende effekt af finnerne, hvilket kan resultere i utilstrækkelig rumtemperatur;blæseren uden rengøring i lang tid kan avle en række bakterier, hvilket forårsager ubehag hos mennesker.

Bemærk: ventilatorkonvektorer bør rengøres en gang om året.

Rengøring af udendørsenheder og beskyttelse af ly

Rengøring og vedligeholdelse af varmepumpen kan garantere enhedens driftsydelse og forlænge enhedens levetid.

Bemærk: ved rengøring skal du huske at slukke for strømmen.

Den udendørs varmepumpeenhed er let at samle støv, som skal tørres og rengøres.

Bemærk: gør et godt stykke arbejde med at afskærme beskyttelsen af ​​udendørsenheden.

Tjek grundigt, om trykmåleren, overtryksventilen, vandpumpen, temperaturregulatoren og andre dele fungerer normalt, og udfør prøvedrift af systemet for at sikre normal brug af varmepumpesystemet, for at sikre effektiv husopvarmning om vinteren sæson kommer.

Vigtigheden af ​​rørrensning

Ved afslutningen af ​​opvarmnings- eller kølesæsonen skal dræning og rengøring udføres.For at forhindre, at rørledningen ruster, skal det blødgjorte vand eller frostvæske efter rensning af rørledningen genopfyldes, og pålidelig udstødning skal udføres.Ved rengøring af rørledningen og påføringsenden skal enheden isoleres, og påføringsenden af ​​enheden skal udføres separat.Det anbefales, at enheden tilbageskylles en gang om året.

For at sikre effektiv gulvvarme i den næste kolde vinter, kan vedligeholdelsen af ​​dit luft til vand varmepumpesystem ikke ignoreres.Skynd dig og test dit varmeudstyr!


Related Products

indholdet er tomt!

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692