NEWS

Sådan repareres en støjende luftkilde varmtvandsvarmepumpe

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2019-12-12      Oprindelse:Websted

Støj har altid været brugernes bekymring ved køb af en luftkilde varmtvandsvarmepumpe.Denne artikel vil diskutere årsagerne og løsningerne til støj produceret af luftkildevarmepumpe (ASHP).


Før du går dybt ind i dette emne, skal du først og fremmest være opmærksom på, at nogle lande har klare regler for støjværdien af ​​varmepumpevandvarmere: for eksempel, baseret på nogle generelle krav, må støjen fra ASHP ikke overstige 55 decibel .Professionelle ASHP-leverandører skal normalt udføre strenge ydelsestests, før udstyret forlader fabrikken, for at sikre, at støjværdien af ​​luftkilde varmtvandsvarmepumpe er kontrolleret inden for et standardniveau, uden at det påvirker forbrugernes normale levetid.


SPRSUN Air Source Heat Pump Project i Vietnam


Hvis din ASHP er støjende, kan det være forårsaget af en af ​​følgende situationer:

Tilfælde 1: Forkert installation

ASHP-enheder skal installeres på den vandrette og stabile grund, og der bør ikke være op- og nedture.Hvis udendørsenheden ikke placeres vandret, kan det føre til kollision mellem arbejdsmediets kobberrør og kappen under drift, hvilket resulterer i resonans eller kollision af ventilatorerne, hvilket resulterer i kraftige vibrationer.Derudover vil uvidenskabelig og urimelig installation også påvirke hele enhedens levetid, hvilket resulterer i høj fejlrate.


Løsning: Justering af installationspositionen

Installationsproblemet er relativt nemt at løse, så længe beslaget er korrekt justeret for at få enheden til at være i en afbalanceret og stabil tilstand, og for at sikre at skallen og kobberrøret er adskilt.Erfarne varmepumpeinstallatører kan nemt løse sådanne problemer under den første installation.

Tilfælde 2: Kompressorfejl

'summende' lyden på udendørsenheden på ASHP vandvarmeren kan være forårsaget af svigt i kompressoren.For eksempel blanding af en lille mængde luft på grund af forkert intern udstødning, utilstrækkelig komprimeret olie, fremmedlegemer, der sniger sig ind i kompressoren osv. - alt dette vil føre til kompressorubalance og summende støj.Kompressorfejl vil ikke kun producere støj, men også føre til, at vandvarmeren ikke kan fungere normalt, hvilket påvirker forbrugerens normale brug af vand.

Løsning: Støvsug og tilsæt kølemiddel

Hvis det konstateres, at der er en 'summende' lyd fra kompressoren, bedes du kontakte eftersalgsservicen så hurtigt som muligt, brug vakuumpumpen til at udsuge luften inde i kompressoren, tjek om der er fremmedlegemer indeni kompressoren, og tilsæt derefter kølemidlet og kompressorolien igen.Derudover skal de ved tilslutning af skruerne monteres og låses korrekt for at forhindre, at kompressoren luftlækker og olielækage igen.

Case 3: Utilstrækkelige støjreduktionsforanstaltninger

Under normal drift kommer støjen hovedsageligt fra kompressormotor og blæserblade.Til støjbehandlingen vil producenten generelt reducere støjen under produktdesign og monteringsprocessen.For eksempel er luftkanal designet på en blød måde, luftstrømmen er jævn og udstyret med lyddæmpningsudstyr mv. Det er dog uundgåeligt, at nogle luftvarmepumper vil producere en høj støj under driften på grund af utilstrækkelige støjdæmpende foranstaltninger.

Løsning: Installer enheden udendørs med lyddæmpningsklud

Hvis selve produktet er relativt støjende, så prøv at installere luftkildevarmepumpen udendørs, og bed professionelt vedligeholdelsespersonale om at tilføje en klud til kompressoren.

Det er en afslappende ting at tage et bad.Men støj ødelægger ikke kun badeatmosfæren, men kan også afspejle nogle skjulte problemer med luftkildevarmepumpens vandvarmer.Hvis du har støjproblemer med din varmtvandsvarmepumpe, skal du kontakte eftersalgsservicen i tide til eftersyn og vedligeholdelse.Det vigtigste er selvfølgelig at vælge et førende mærke med et godt brancheomdømme helt fra begyndelsen.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692