NEWS

Markedet for varmevekslere forventes at nå $20,12 milliarder i 2022

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2017-05-17      Oprindelse:Websted

Skal- og rørvekslere for at vise den højeste vækstrate


PUNE, Indien — Det globale marked for varmevekslere blev vurderet til 12,61 milliarder dollars i 2015 og forventes at nå 20,12 milliarder dollars i 2022 og vokse med en sammensat årlig vækstrate (CAGR) på 6,9 procent fra 2016 til 2022, ifølge Markedsrapport for varmevekslere udgivet af Allied Market Research.Skal- og rørvarmevekslersegmentet havde cirka en fjerdedel af den samlede markedsandel i 2015.

Varmevekslere er enheder designet til at overføre varme mellem to eller flere væsker og mellem en fast overflade og væsker ved forskellige temperaturer.I flere varmevekslere, såsom paknings- og slagloddede type, foregår varmeoverførslen mellem væsker gennem en skillevæg eller varmeoverførsel sker ind og ud af en væg på en forbigående måde (overførsel af varme fra et medium til et andet medium).I pakningsforsynede pladevarmevekslere er væskerne adskilt af en kompakt og let varmeoverførselsflade, hvorved dimensioneringsproblemer undgås og fungerer som en effektiv metode til varmeveksling mellem to væskestrømme.Disse bruges i kraftværker, kemiske anlæg, naturgasbehandling, spildevandsbehandling og olieraffinaderier.De bruges også i aircondition- og ventilationsapplikationer, da de fjerner varme fra motorer.Desuden forventes enorme anvendelser af plade- og rammevekslere til mad- og drikkevare-, olie-, kemikalie- og kulbrinteforarbejdning at drive markedsvæksten i de kommende år.

Skal- og rørvarmevekslere tegnede sig for næsten en fjerdedel af andelen målt i værdi i 2015. Ydermere er stigninger i efterspørgslen efter skal- og rørvarmevekslere i olie- og gasefterforskningsprocesser en nøglefaktor, der er ansvarlig for markedsvæksten.

'Efterspørgslen efter forskellige varmevekslere såsom skal og rør og luftkølede forventes at være drevet på grund af deres høje effektivitet, varmeoverførselsevne, slidbeskyttelse og fremragende drænegenskaber. Dette fungerer som en lukrativ mulighed for nøglespillere på det globale marked for varmevekslere,' sagde Eswara Prasad, teamleder, kemikalier og materialer hos Allied Market Research.

MARKEDSUNDERSØGELSENS VIGTIGSTE RESULTATER:

  • Med hensyn til værdi forventes skal- og rørtypen at vise den højeste vækstrate på 7,3 procent i løbet af

  • analyseperiode;

  • Latinamerika forventes at fastholde sit forspring gennem 2022 og forventes at vokse med en CAGR på 7,2 procent,

  • med hensyn til værdi;

  • Det kemiske industrisegment optog cirka en fjerdedel af det samlede marked i 2015;

  • Frankrig optog omkring en ottendedel af det samlede europæiske varmevekslermarked i 2015;og

  • Med hensyn til værdi forventes Japan at vokse med en CAGR på 7,7 procent fra 2016 til 2022.

I 2015 tegnede Asien-Stillehavsområdet og Europa sig tilsammen for mere end halvdelen af ​​det samlede varmevekslermarked og forventes at fortsætte denne tendens på grund af stigninger i efterspørgslen efter varmevekslere i petrokemiske og olie- og gasindustrien, specifikt i Kina, Indien, Japan , Brasilien og andre udviklingslande.

Vores Sprsun varmepumpe har høj kvalitet pga. tskal og rør varmeveksler som en af ​​hovedkomponenterne.

Det har stort varmeudvekslingsområde og lille størrelse. Den dobbelte helixstruktur, kompakt skal, stærk frostbestandighed,

vandmodstanden er lille, ikke let at skalere, kølemiddel-vandudveksling varmetilstrækkelighed.Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692