NEWS

Luftkildevarmepumper vs. traditionelle varmesystemer

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2018-10-26      Oprindelse:Websted

Er dit hus varmt nok om vinteren?Hvis ikke, er det bedre at se på sammenligningen mellem luftvarmepumper og traditionelle opvarmningsmetoder, så man forbereder sig godt på årets rumopvarmning.


Luft kilde varmepumpe


Opvarmningstemperatur

Sammenlignet med ovne, klimaanlæg, elektriske varmeapparater og andet varmeudstyr kan luftopvarmning holde 18-25 ℃ indendørstemperatur, som kan justeres.Brugere kan indstille varmetemperaturen i overensstemmelse med deres varmebehov.


Varmeeffekter

Luftvarmepumpe kan opnå en afbalanceret varmetemperatur i hvert hjørne af huset gennem gulvvarme eller radiator.I modsætning til ovne, klimaanlæg eller elektriske varmeovne bliver du varmere, når du er i nærheden af ​​varmekilden, men føler dig kold, når du kommer væk fra varmekilden.Derfor er varmeeffekten af ​​luftkildevarmepumper virkelig meget fremtrædende.


Garanteret sikkerhed

Luftvarmepumper bruger elektrisk drivteknologi til opvarmning.Elektrisk drevkompressor anvendes til varmekonvertering i stedet for direkte elektrisk opvarmning.Adskillelsen mellem vand og elektricitet garanterer ingen lækagefare.Forskellig fra ovn- og gasopvarmning, vil luftvarmepumper hverken producere giftige gasser, derfor sikre og pålidelige.


Kulstoffattig og miljøvenlig

Det globale marked er fyldt med kulfyrede ovne.Udstødningsgassen og støvet produceret ved forbrænding har vakt udbredt bekymring i samfundet.Nu gør en masse lande en stor indsats for at rette op på problemet. Luft varmepumper vil ikke udsende støv og sod til atmosfæren og heller ikke producere kuldioxid, som påvirker det økologiske miljø.


Energibesparelse

COP (forholdet mellem varmeoutput og energiinput) for luftvarmepumper kan nå op til 450 %.Dens energiforbrug er mindre end 1/4 af elvarme, 1/3 af gasvarme, hvilket gør luftvarmepumper til det mest energibesparende varmesystem.


Forbedringen i livskvaliteten tilskynder os til at have en højere og højere efterspørgsel efter liv.Traditionelle opvarmningsmetoder kan ikke længere opfylde vores varmebehov.Kulfyrede ovne resulterer i ujævn opvarmning, og der kan være sikkerhedsrisici ved gasforgiftning.Luftforurening er endda alvorlig.Klimaanlæg og elvarmere kan ikke opfylde kravene til hele indendørs opvarmning.Således træder luftvarmepumper, som er i stand til at imødekomme varmekravene fra bungalows, bygninger, villaer og andre applikationer, gradvist ind på markedet.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692