NEWS

Luft til vand varmepumper: Fantastisk til spacentre

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2019-01-04      Oprindelse:Websted

Siden luftvarmepumper kommer ind på markedet for ren energi, er de blevet begunstiget af mange brugere på grund af deres energibesparelse, høje effektivitet, sikkerhed og miljøbeskyttelse.Luft til vand varmepumper er meget brugt i skoler, hospitaler, hoteller og andre områder, især i spa-centre.Nogle spa-centre brugte tidligere kulfyrede kedler som varmeudstyr.Men senere, på grund af den dårlige brugseffekt og høje driftsomkostninger, valgte spa-operatører at afmontere kedler og bruge luftvarmepumper som en ny generation af varmtvandsforsyningsudstyr.


Luft til vand varmepumper til spacentre


Spacentre vælger luftvarmepumper som varmtvandsforsyningsudstyr hovedsageligt af følgende årsager:


  • Luft til vand varmepumper er meget sikre, hvilket stort set kan undgå eksplosioner, lækage og andre ulykker, så gæsterne trygt kan nyde deres bad.


  • An luft til vand varmepumpe opvarmer et spabad ved at absorbere fri energi i luften.Den bruger ikke naturgas eller kulgas.Der vil ikke blive produceret nogen forurenende gas eller stof i hele processen, hvilket er meget nyttigt for miljøbeskyttelsen.Selvom luftvarmepumper også drives af elektrisk kraft, bruger de ikke direkte elektricitet til at producere termisk energi.Derfor er der ingen elektriske varmeelementer i vandbeholderen, hvilket effektivt forhindrer forekomsten af ​​elektrisk stødulykker.


  • Luft til vand varmepumper er grønne og miljøvenlige.Med den kraftige gennemførelse af miljøbeskyttelsespolitikken er mange kommercielle steder blevet strengt forbudt at bruge kulfyrede kedler.


  • Økonomiske fordele er også et salgsargument for luftvarmepumper.Sammenlignet med traditionelle vandvarmere har luft til vand varmepumper høj energieffektivitet og åbenlys strømbesparende effekt.Ifølge statistikker kan brug af luftkildevarmepumper til opvarmning på et år spare hundredtusindvis af udgifter.


Air source varmtvandsvarmepumpeprodukter er ikke kun velegnede til industrier som spa-centre, men også til steder med både varmtvands- og varmebehov.Vi er overbeviste om, at luftvarmepumper som en type rene energiprodukter vil vinde mere og mere anerkendelse på markedet.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692