NEWS

Kan luft til vand varmepumper arbejde med eksisterende radiatorer?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-05-30      Oprindelse:Websted

Alle ønsker, at deres hjem forbliver varmt gennem vinteren, og nogle af os vil foretrække at opnå dette på en miljøvenlig måde.Luft til vand varmepumper tjekker disse to bokse, da de holder dit hjem varmt og bruger elektricitet i stedet for naturgas eller olie.Men kan luft til vand varmepumper fungere med eksisterende radiatorer?

I denne omfattende vejledning besvarer vi dette spørgsmål i detaljer og andre relaterede spørgsmål.På denne måde er du sikker på, om dit hjem vil udnytte luften til varmepumpen bedst muligt eller ej.

Lad os komme igang!


Luft til vand varmepumper

Hvad er en varmepumpe?


A varmepumpe er en maskine, der fungerer næsten som et omvendt køleskab.Det trækker varme fra den omgivende luft og passerer den gennem en kølemiddelvæske, der er anbragt i flere rør, som gør gassen til en væske.Denne væske bliver opvarmet til en gasform.

Dernæst bruges en kompressor på gassen til at øge trykket og øge dens temperatur, indtil den er varm.Denne varme gas bevæger sig via en varmeveksler, hvor den opvarmer luft eller vand, der cirkulerer i hele dit hjem.Til sidst kondenserer kølemidlet til væske, før cyklussen genstartes.


Så kan luft til vand varmepumpe fungere med eksisterende radiatorer?


Ja.An luft til vand varmepumpe kan arbejde med eksisterende radiatorer;der er dog flere betænkeligheder ved den optimale udgangstemperatur, der kan opnås med varmepumper.

En af de mest almindelige misforståelser omkring varmepumper er, at de har brug for en lang række specialudstyr for at fungere, som de skal.Nogle mennesker tror for eksempel, at kun boliger med førsteklasses isolering og gulvvarme er ideelle til varmepumper;dette er åbenbart en kæmpe misforståelse.

Selvom disse to aspekter spiller en rolle for at tilbyde en passende indstilling til installation af varmepumpen, er de ikke et must-have, for at den kan køre i overensstemmelse hermed.Sådan er det også med radiatorer.

Radiatorer kan helt sikkert passe godt sammen med luft til vand varmepumper, og det meste af tiden behøver du ikke at udskifte eksisterende radiatorer, hvis du køber en luft til vand varmepumpe til at erstatte en fossilt brændselsvarmeløsning.

De fleste regeringer opfordrer husejere til at gå den miljøvenlige vej og vedtage vedvarende varmeløsninger.


Variationer af udgangstemperatur afhængig af din varmeløsning


Lad os definere en hydronisk opvarmningsmekanisme til boliger: dette system bruger varmt vand til at holde dit hus varmt.Først opvarmer jordvarmepumpen vandet.Typisk er en luft til vand varmepumpe drevet af enten el, træ, naturgas eller olie.Det varme vand bevæger sig via varmefordelingsmekanismen, før det går tilbage til varmepumpen for at blive genopvarmet.

Udgangstemperaturen på vandet, der holder dit hjem varmt, afhænger af det installerede system.For eksempel, hvis din kedel er oliefyret, hvilket giver varmtvandsradiatorer eller fodlister, vil udgangstemperaturen være omkring 82 ℃.Den øgede udgangstemperatur kræver mindre overfladeareal for at afgive tilstrækkelig varme til at holde huset varmt.

På den anden side kræver andre varmeløsningsmekanismer som gulvsystemer lavere udgangstemperaturer og udleder varme over et mere betydeligt overfladeareal.


Hvordan fungerer varmepumper med radiatorer?


Den bedste måde at opnå ideelle luft-til-vand varmepumperesultater på er relativt forskellig fra konventionelle kedler.Ofte slukker folk for deres varmeløsninger, venter til det bliver koldt i huset og begynder at bruge varmepumpen, indtil hjemmet er varmt.

En luft til vand varmepumpe er noget anderledes end et gasfyr, da det tager længere tid at opvarme dit hjem.Da det tager længere tid at opvarme dit hjem og arbejder ved en lav temperatur, ville det være det bedst at køre det i længere perioder.Dette oversætter til at lade temperaturen stige og falde, selvom du til sidst vil få en ensartet, behagelig temperatur.

Konventionelle varmemekanismer kan føles som et uendeligt reb af konsekvente justeringer.Luftvarmepumper giver plads til en mere konstant temperaturhastighed.Alt du behøver er at ændre dit perspektiv.

Igen er der flere ting, du skal gøre for at få mest muligt ud af dine radiatorer og luftvarmepumper, såsom at sikre at pumpen ikke har blokeringer og at isolere huset.Generelt kan disse små ændringer have en betydelig positiv effekt på planeten og din lomme.


Hvordan kan jeg vide, om de eksisterende radiatorer vil køre med en luft til vand varmepumpe?


Den bedst egnede måde at vide, om dine eksisterende radiatorer er kompatible med din luft til vand varmepumpe, er at hyre en varmepumpeingeniør.De vil være i stand til at bestemme kompatibiliteten af ​​raderne og informere dig om, hvorvidt de er fuldt ud i stand til at arbejde med din luftkildevarmepumpe for at opvarme dit hjem.

Desuden kan varmepumpeingeniøren anbefale at installere ekstra varmegadgets som håndklædeholdere, som vil være nyttige som supplement til de udgående varmeniveauer, eller en alternativ enhed som gulvvarme.

Ideelt set skal overfladearealet, der producerer varme, være større, hvis det drives af en oliekedel eller gas, da lavtemperaturflow normalt er ved at komme fra varmepumper.På den anden side, hvis de eksisterende radiatorer er store og potente, behøver du måske ikke foretage nogen ændringer.

Desuden stiger chancerne for, at de eksisterende rader er kompatible med luftvarmepumpen, også når det reducerede vandindhold er installeret.Disse radiatorer fungerer perfekt sammen med din luft til vand varmepumpe, forudsat at de tager lidt tid at varme op, selvom de vil give et fantastisk output, når de er varmet op.


Hvad skal du overveje, når du vælger varmepumpe radiatorer


Hvornår valg af luftvarmepumpe, materiale og størrelse er de primære variable.Ikke desto mindre ville det hjælpe, hvis du overvejede æstetik, som en lodret eller vandret radiator, men dette er ikke så vigtigt som materialet og størrelsen af ​​radiatorerne.

I mellemtiden er der andre variabler, du gerne vil huske, såsom dit huss varmetabshastighed og temperaturkrav.For eksempel behøver du måske ikke, at køkkenet er lige så varmt som dit soveværelse.

At vælge den ideelle radiator er det værd.Heldigvis, afhængigt af dit hjems opsætning, er det måske ikke en trættende proces.Den radiator, du vælger, vil i høj grad påvirke, hvordan din luft til vand varmepumpe vil fungere.


Er radiatorer det bedst egnede valg til at arbejde med luft til vand varmepumper?


Ja.I nogle tilfælde vil radiatorer være den bedste mulighed for varmepumper.Ønsker du at udskifte dit gasfyr med en varmepumpe, vil det være godt at beholde de eksisterende radiatorer.

Ikke desto mindre er radiatorer måske ikke det bedste valg til at arbejde med din luftvarmepumpe eller jordvarmepumperne med hensyn til energieffektivitet.

Da der er behov for en rummelig varmeflade for at opnå de ønskede temperaturer, foretrækkes gulvvarme, da det er en fantastisk metode til at overføre varme i dit hjem.Det kan dog tage lidt tid at varme hele huset op.

Alt taget i betragtning ses et hjem med gulvvarme, sammen med en fremragende radiator, eller gadgets som håndklædetørrere, som det ideelle setup til luft til vand varmepumper.


Hvad med luft til vand varmepumper med radiatorer?


Typisk kører varmepumper bedre ved lave temperaturer sammenlignet med radiatorer, som fungerer bedre ved høje temperaturer.Alligevel kan luft til vand varmepumper i de fleste situationer sprede varme i dit hus ved hjælp af de eksisterende radiatorer.


Ofte stillede spørgsmål


Hvilken varmepumpe skal jeg bruge?


De fleste regeringer opfordrer folk til at bruge miljøvenlige muligheder og undgå opvarmningsløsninger med fossile brændstoffer.Dette betyder ganske enkelt, at kulstoffattige opvarmningsløsninger som luft til vand varmepumper i sidste ende bliver det foretrukne valg.

Derfor, hvis din kedel er gammel, ødelagt og skal udskiftes, eller hvis du leder efter en overkommelig varmeløsning til dit hus, der kræver mindre vedligeholdelse, ville det være bedst at købe en luft til vand varmepumpe til dit hjem .

Varmepumper tilbyder et effektivitetsniveau på 300 % til 500 %, hvilket kan reducere dine elregninger.


Kan mit hjem huse en varmepumpe?


Efter at have dækket, hvad du skal overveje, når du leder efter en radiator, og om eksisterende radiatorer vil fungere sammen med en luft til vand varmepumpe, ville det være bedst at vide, om dit hus kan rumme en luftvarmepumpe.

Da en luft-til-vand varmepumpe opvarmer vand ved en lav temperatur sammenlignet med gaskedler, er de mere velegnede til korrekt isolerede huse med gulvvarme eller eksisterende store radiatorer, der kan køre ved lave temperaturer.

Alligevel skal du, når du ansøger om statstilskud, også sørge for, at:

Dit hjem har et legitimt energiydelsescertifikat givet inden for det sidste årti, uden uafklarede anbefalinger til at afslutte installationen af ​​hulrums- eller loftsvægisolering.

Denne ordning er dog ikke tilgængelig, hvis du bor i en nyopført ejendom eller almen bolig.På den anden side er private lejede boliger berettigede, selvom udlejeren er den, der skal bestemme.


Forhåbentlig har denne guide hjulpet dig med bedre at forstå forholdet mellem luft til vand varmepumper og radiatorer.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692