NEWS

Hvornår skal du påfylde kølemiddel i din luftvarmepumpe vandvarmer?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2019-10-18      Oprindelse:Websted

Luftkildevandvarmer kaldes også 'luftkildevarmepumpevandvarmer'.I vores dagligdag er der gasvandvarmere, elektriske vandvarmere og solvarmere.Den største egenskab ved luftkildevandvarmeren er, at varmtvandsopvarmning er relativt energibesparende.Forbruget af elektrisk energi er meget mindre end el-vandvarmeren, og det kan give en kontinuerlig forsyning af varmt vand.

Princippet for luftkildevarmepumpevandvarmer er at absorbere lavtemperaturenergien i luften, opvarme det lavtkogende arbejdsmedium (kølemiddel) og få det til at fordampe.Kølemiddeldampen komprimeres af kompressoren, bliver opvarmet og kommer ind i vandtanken for at frigive den varme energi til vandet, før den kondenserer og fortættes.Derefter gennemgår kølemidlet trykaflastnings- og afkølingsprocessen, før det returneres til den udendørs varmeveksler til næste cyklus.Derfor kaldes kølemidlet også for blodet i en luftkildevandvarmer.En kvalificeret luftkildevandvarmer er normalt udstyret med nok kølemiddel.Uden lækage er det ikke nødvendigt at efterfylde kølemiddel.


Luftkilde indenlandsk split varmepumpe vandvarmer

3,8-7,2KW luftkilde indenlandsk split varmepumpe vandvarmer

Hvad ville der ske, hvis varmepumpeenheden mangler kølemiddel?

1. Den udledte køleluft er usynlig.

Når luftkildevandvarmeren kører, vil en stor mængde lavtemperaturluft blive udledt.Når brugeren føler, at temperaturen på den udledte luft ikke er meget forskellig fra den omgivende temperatur, og køleluften er implicit, kan det skyldes manglen på kølemiddel i luftkildevarmepumpens vandvarmer.

2. Vandvarmeren hæver ikke temperaturen.

Hvis kølemidlet er utilstrækkeligt, vil varmeeffektiviteten af ​​luftkildevandvarmeren falde, og opvarmningshastigheden sænkes.

3. Varmepumpeenheden rapporterer udstødningsfejl

Hvis kølemidlet er utilstrækkeligt, vil luftkildevarmepumpens vandvarmer rapportere et udstødningsnedbrud.

Hvordan bedømmer man manglen på kølemiddel i luftkildevarmepumpen?

1. Efter at luftkildevandvarmeren er tændt i en periode, betyder det, at hvis vinden fra blæseren er kølig, stiger vandtemperaturen hurtigt.Under standardforhold, når den omgivende temperatur er 20 og vandindløbstemperaturen er 15, stiger varmtvandstemperaturen på en vandvarmer til husholdningsluft med 1 hvert 10. minut eller deromkring, hvilket betyder, at enheden fungerer normalt uden mangel på kølemiddel.

2. Brug et termometer til at måle temperaturforskellen mellem enhedens luftindtag og luftudtag.Hvis forskellen er over 7, det er normalt, generelt omkring 7-12.

3. Efter opstart i mere end ti minutter, hvis fordamperen er jævnt dækket med kondensvand (som dug), er systemet normalt.Hvis halvdelen af ​​fordamperen er dækket med kondensvand, og den anden halvdel ikke er, kan vandvarmeren være mangel på fluor, eller systemet kan være blokeret.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692