NEWS

Hvorfor er din luftkildevarmepumpe ikke til at opvarme vand effektivt?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2019-11-06      Oprindelse:Websted

For nylig rapporterede en kunde, at hans egen luftvarmepumpe (ASHP) har været brugt i lang tid og fandt ud af, at den ikke opvarmer varmt vand lige så effektivt som før.Hvad er der egentlig i vejen?For at forstå dette problem mere grundigt bad vi vores tekniske ingeniør om hjælp og opsummerede flere årsager til manglen på varme i udløbsvandet fra ASHP.


SPRSUN Luftkildevarmepumpeprojekt


Utilstrækkeligt kølemiddel

Kølemiddel er nøglematerialet i luft kilde varmepumpe at opvarme vand.For at producere varm energi skal ASHP tage kølemidlet som mellemmedium til at absorbere energien i luften.Men hvis luftkildevarmepumpen har været brugt i længere tid, kan der forekomme kølemiddellækage.Når mængden af ​​kølemiddel er reduceret, vil udstyrets varmekapacitet naturligvis falde, og så vil temperaturen på varmt vand naturligvis falde.


Løsning: påfylde kølemiddel


Skalaopbygning

Da komponenterne i ASHP er i varmtvandsmiljøet i lang tid, er det let at opbygge kalk.Der er forskellige komplekse elementer i skalaen, så den termiske ledningsevne er lav.Et stort antal belægninger, der ophobes i varmtvandssystemet, vil optage den plads, der oprindeligt hører til varmt vand.På denne måde svækkes varmeeffekten af ​​luftvarmepumpe naturligvis.


Løsning: rengør varmepumpesystemet regelmæssigt.


Dårlig installation

Luftvarmepumpe skal, som navnet antyder, absorbere energien i luften for at producere varme.Derfor, selvom det ikke behøver at forbruge kul og naturgas, skal der lægges mere vægt på installationsstedet.


Løsning: generelt anbefales det, at luftkildevarmepumpen installeres på et sted med god luftcirkulation, såsom balkon, have osv. Disse positioner har ikke kun stærk luftcirkulation, men har også passende lufttemperatur, hvilket er mere befordrende for varmeoptagelsen og opvarmningen af ​​ASHP.


For meget snavs på fordamperfinner

Da det er muligt at samle snavs i vandsystemet, gælder det samme for fordamperfinnerne af ASHP, der er i direkte kontakt med omverdenen.Varmepumpen skal kontakte luften gennem fordamperfinnerne for at absorbere varmeenergien i luften.


Generelt gælder det, at jo større kontaktarealet er mellem fordamperfinnerne og luften, desto bedre er udstyrets samlede varmeeffekt.Men ved langvarig drift kan støv, hår og andre stoffer i luften dække finnerne, hvilket påvirker ASHP's opvarmningseffektivitet.


Løsning: hvordan renser man det?Meget enkelt, sluk for vandvarmeren, sprøjt tilsvarende rengøringsmiddel på fordamperens finner, tør dem af med en klud fra top til bund, og skyl til sidst med vand.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692