NEWS

Hvordan løses støjproblemerne ved luftkilde varmtvandsvarmepumper?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-02-11      Oprindelse:Websted

Nogle kunder, der bruger luftkilde varmtvandsvarmepumper, afspejler, at der er en 'summende' lyd, når deres luftkildevandvarmer kører.Faktisk, før hver varmepumpe forlader fabrikken, udfører producenten normalt støjtest på maskinen ved at udføre lukket behandling på kompressoren og dække et lag lydabsorberende bomuld inde i skallen for at sikre, at den lyd, der genereres af enheden under drift er inden for et normalt område.

støjsvag inverter varmepumpeHvis kompressoren bryder sammen, vil støjen blive meget højere, og det vil påvirke den normale brug.Hvis kompressoren fungerer normalt, men installationen er uvidenskabelig og urimelig, vil det også få kompressoren til at generere overdreven støj.For eksempel, hvis enheden ikke placeres vandret under installationsprocessen, vil det føre til kollisionen mellem arbejdsmediet kobberrør og skallen under drift, eller friktionen af ​​ventilatorbladene i kassen, hvilket vil producere en masse støj, der ikke kun påvirker resten af ​​de omkringliggende beboere, men også påvirker enhedens levetid og forårsager svigt.Kun korrekt og videnskabelig installation kan reducere støjen under driften af ​​enheden, hvilket garanterer normal drift af varmepumpeenheden og reducerer støjens påvirkning af husholdninger.


Ud over de handlendes opmærksomhed, der skal betales for installationen, bør brugerne også følge nedenstående tips:

  1. Reducer påvirkningen af ​​støjen forårsaget af luftvandsvarmepumpeenheden.For eksempel skal kompressoren være udstyret med en lyddæmpende klud, og ventilatoren anvender den lydløse type.Det anbefales at vælge en støjsvag luftvarmepumpe vand så vidt muligt.

  2. Udover den gode vibrationsreduktion af den indvendige kompressorsokkel, bør bunden af ​​hele varmepumpen også have vibrationsdæmpende foranstaltninger.Derudover skal aggregatet holde sig så langt væk fra rummet som muligt, eller tilføje en lydabsorberende skærm mellem varmepumpen og det tilstødende rum, men det skal bemærkes, at lydisoleringsskærmen ikke må hindre ventilationsluftstrømmen.

  3. Anbring varmepumpen på toppen af ​​bygningen for at minimere påvirkningen.Lydtætte døre skal monteres på bygningens tag, hvor varmepumpen er placeret, eller varmepumpenheden og bygningens kerne skal adskilles med hjælperum (såsom et vandpumperum eller et strømfordelingsrum).

  4. Vandpumpe er også den vigtigste støjkilde, og vandpumpens vibrationer og støjisolering er også vigtig.Hvis forholdene tillader det, kan vandpumpen placeres indendørs, som kan være regn- og lydtæt.Lydabsorptionsbehandling skal udføres i vandpumperummet.Hvis vandpumpen placeres udendørs, har det lydabsorberende materiale, der er klistret ind i regnslaget, effekt på støjreduktionen.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692