NEWS

Hvordan fungerer en splitvarmepumpe?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-04-27      Oprindelse:Websted

En split-system varmepumpe er en teknologi, der overfører varme fra et sted til et andet ved hjælp af et netværk af rør, ventilationskanaler og andre komponenter.Det fungerer på samme måde som et standard centralvarmesystem.I stedet for en enkelt kedel overfører systemet varme fra den udvendige enhed til den indvendige enhed via et netværk af rør kendt som rads.Udendørsenheden er normalt placeret uden for hjemmet og tillader luft at cirkulere gennem enheden via et netværk af ventilationskanaler og kanaler.Den indvendige enhed er ofte placeret på rummets tag og overfører varme til huset via spoler og ventilatorer.


Spildt varmepumpe


Split varmepumpe mekanik


En delt varmepumpe fungerer ved at opsamle luftstrømmen, der strømmer gennem ventilationen på ydersiden af ​​varmesystemet, og lede den ind i den indvendige enhed for at opvarme den.Den indvendige enhed bruger så varmen til at opvarme boligen.Fremgangsmåden svarer til, hvordan varmekanaler i centralvarmeanlæg fungerer.Den kolde luft, der blæses ind i kanalerne på varmepumpens indre, er den samme luft, der føres gennem ventilationsåbningerne på varmepumpens yderside.Ledning transporterer varme fra den ydre enhed til den indvendige enhed.Ledningsprocessen begynder, når to varme eller varme ting kommer i kontakt.Dette sker ofte, når du placerer noget varmt mod din hud eller hånd i nærheden af ​​en flamme.Direkte kontakt mellem de to emner overfører størstedelen af ​​varmen.


Design


Et splitsystems design er ikke fastgjort i sten.Selvom der er flere metoder til at adskille et system, er designet generelt baseret på flere variabler.Disse kriterier omfatter anlæggets størrelse og type, længden af ​​kanalerne, antallet af enheder, og om varmepumpen har en central eller indsat varmeveksler.

Designet af et opdelt system kan blive ændret på grund af mange komponenter.Systemet kan opdeles i to eller flere dele, og komponenterne kan flyttes rundt.Formålet med designet er at vedtage det mest effektive design for at opnå det mindste energitab.Det split-systems design er mere komplekst end et centralvarmesystem.

Designet bruger det faktum, at et opdelt system er beregnet til at overføre varme fra et sted til et andet.Konvektion overfører varme fra den udvendige enhed til den indvendige enhed i et centralvarmesystem.Denne overførsel sker, når luften bevæger sig gennem varmepumpens indvendige kanaler.Dette opnås ved at sikre, at al energi, der overføres fra den udvendige enhed til den indvendige enhed, omdannes til varme.

Når folk tænker på splitsystemer, tænker de normalt på et system med to eller flere varmepumper.Et splitsystem består af mange varmepumper, der er serieforbundne.Varmepumpen opvarmer den indvendige enhed yderst i anlægget, mens varmepumpen i den nærmeste ende af anlægget opvarmer boligen.Dette er et split system, som er en form for en varmepumpe.Et opdelt system bruger et enkelt chassis, der er opdelt i to halvdele.Den ydre enhed er en enorm, kasselignende struktur forbundet med chassiset.Chassiset er forbundet til den indre enhed.Den indvendige enhed kan hænges på en væg.

Splitsystemet er en meget effektiv opvarmningsmetode.Systemet overfører varme fra en udvendig enhed til en indvendig enhed ved hjælp af en varmepumpe mellem chassis og derefter fra indendørsenheden til boligen ved hjælp af en anden varmepumpe placeret mellem de to varmepumper.Et splitsystem opvarmer luften mere effektivt end et centralvarmesystem gennem følgende funktioner.

· Varmepumpen på indersiden af ​​et splitsystem øger indendørsenhedens køleevne.

· Varmepumpen på ydersiden af ​​systemet øger indendørsenhedens varmeevne.

· Varmepumpen på indersiden af ​​anlægget øger husets varme- og køleevne.

· Det kombinerede system øger husets temperatur og får varmen til at overføres fra udendørsenheden til indendørsenheden.

· Det opdelte system øger effektiviteten af ​​systemet.

Da varmepumpen placeret på anlæggets yderside ikke overfører varme fra den varme udendørsenhed til den kolde indvendige enhed, transporterer varmepumpen på anlæggets indre varme fra indendørsenheden til boligen.Varmepumpen på det udvendige system hæver den indvendige enheds temperatur og overfører varme fra indendørsenheden til udendørsenheden.Varmepumpen på anlæggets indre forbedrer anlæggets effektivitet.


Energiforbrug


Teknologien bruger mindre energi end et traditionelt centralvarmesystem.Derudover er anlægget mere støjsvagt end et centralvarmeanlæg.Nogle mennesker foretrækker udseendet af et opdelt system frem for et centralt.Et opdelt system er også mindre kompliceret at installere end et centralt system.

Splitsystemet er mere effektivt end et centralvarmesystem, fordi det bruger det faktum, at et splitsystem er designet til at overføre varme fra et sted til et andet.Varme leveres fra udedel til inderdel gennem konvektion i et centralvarmeanlæg.

Denne overførsel sker ved, at luften passerer gennem kanalerne på varmepumpens indre.Dette opnås ved at sikre, at den samlede levering af den energi, der overføres fra ydersiden til inderdelen, omdannes til varme.

Varmepumpen på anlæggets yderside opvarmer luften og transporterer varme fra yderdelen til inderdelen.Herefter leveres varmen fra indendørsenheden til boligen via anlæggets indvendige varmepumpe.Varmepumpen på anlægget indeni øger dets varme- og kølekapacitet.

Varmepumpen på anlæggets yderside transporterer varme fra udendørsenheden til inderdelen.Der findes flere typer splitsystemer.Når du benytter et splitsystem, bruges varmepumpen på den ene side af splitsystemet ikke til at opvarme huset.Varmepumpen på den anden side af splitsystemet opvarmer huset.


Split varmepumpe effektivitet


Forbedret effektivitet er generelt ønsket, når det drejer sig om opvarmning af ens hus.Som følge heraf vælger mange mennesker at bruge kanalløse varmepumper, ofte omtalt som sub-splits.Varmepumper, der bruger kanalføring, som er almindelige i de fleste husstande og arbejdspladser, kan konstant miste varme, blot på grund af den måde, varmen fordeles i hele huset.

På den anden side kan sub-mini-splitser væsentligt minimere det hyppige energi- og varmetab i kanalsystemer.Deleopdelinger med varmeanlæg giver også enkel installation og andre fordele.Selvom kanalløse underspaltninger med varmesystemer kan være egnede til tilføjelsesmuligheder, har de ulemper.Dette kan indebære en højere købspris, hvilket kan være uoverkommeligt for folk med et begrænset budget.

Ved brug af undersplit er det nemmere at beholde den eksisterende indretning.Dette skyldes, at luftbehandlingskomponenter tilbyder en række forskellige placeringsmuligheder, hvilket ofte ikke er tilfældet, når der tilføjes andre former for ekstraudstyr.Luftbehandlere kan fastgøres til en væg, dinglende eller endda installeres på faldtag.Der er stadig alternativet med gulvsimulatorer, som kan være fordelagtige i nogle situationer.

Ineffektivt energiforbrug er skadeligt for miljøet, men det kan også øge elomkostningerne betydeligt.På grund af deres design er ventilationsåbninger berygtede for at spilde energi, med op til en tredjedel af den producerede varme, der slipper ud, mens de passerer gennem kanaler.Sub-splits er ikke modtagelige for næsten det samme energispild, da de ikke har brug for rør til at fordele varmen over en hel husstand.

Muligheden for at ændre er et andet fantastisk aspekt af mini-splits.De fleste systemer har timere og indbyggede dvalefunktioner, hvilket giver boligejere mere kontrol over, hvornår og hvor deres hjem bliver opvarmet.Konventionelle varmesystemer tillader typisk ikke personlig brug, hvilket resulterer i ekstra udgifter og ineffektiv energiforbrug.


Konklusion


At vælge det rigtige varmepumpe for dit hus er et kritisk valg, der skal træffes for at opnå både omkostningsreduktioner og optimal funktion.Når du konverterer til en kanalfri opsætning, får du fordele såsom justerbar komfort i alle rum i huset med en enhed og lavere forbrugsudgifter på grund af det effektive varmeoverførselssystem.

Disse systemer er også mindre i størrelse og billigere at installere end typiske ventilationssystemer og udnytter en del af energien, hvilket resulterer i betydelige besparelser på elomkostningerne.Energieffektive løsninger kan reducere køle- og varmeudgifterne med en tredjedel af denne procentdel.Nyere, mere effektive versioner bliver altid introduceret på markedet.

Som et resultat heraf kræver valg af den rigtige mulighed en grundig forståelse af alle systemoperationer.Dette bør dække alle levedygtige alternativer og deres fordele og ulemper.Ved hjælp af ovenstående oplysninger kan husstande træffe en rationel beslutning om kanalvarmesystemet og dets placering i deres hus.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692