NEWS

Hvordan er SPRSUN luftkildevarmepumpesæt?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2023-02-06      Oprindelse:Websted

Installation af en luftvarmepumpe er en af ​​de mest effektive og omkostningseffektive måder at håndtere opvarmning og køling i dit hjem på.Luftvarmepumper er også bedre for miljøet og en fantastisk måde at reducere CO2-fodaftrykket på uden at ofre komforten.

En af udfordringerne ved luftvarmepumper er deres relativt komplekse installationsproces.Dette betyder ofte høje installationsomkostninger eller fejlagtig installation, hvis husejere går DIY-vejen.

Heldigvis har SPRSUN udviklet et alt-i-én luftvarmepumpesæt for at gøre installationsprocessen nemmere og hurtigere.Heri er en omfattende oversigt over SPRSUN luftkildevarmepumpesættet, designet til at spare husejere tid og penge under installationen af ​​varmepumpen.


Hvad er SPRSUN luftkildevarmepumpesættet?


SPRSUN luftkildevarmepumpesættet er et alt-i-én Monoblock varmepumpekomponentsæt, der giver nemmere og hurtigere installation.Pakken leveres med alle de komponenter, der er nødvendige for at installere en integreret luftvarmepumpe.Disse komponenter omfatter:

  • Vandpumpe

  • Filter

  • Tre-vejs ventil

  • Ekspansionsbeholder

  • AC kontaktor

  • El-boks

  • Lækagebeskyttelseskontakt

SPRSUN luftkilde varmepumpesæt understøtter R32 DC inverter varmepumper, og det kan også bruges med et solcelleanlæg på taget (PV power).Anvendelse med PV-strøm kræver, at solcellepanelet giver en stabil spænding til luftkildevarmepumpen.Varmepumpesættet er klar til brug, hvis der er en stabil spændingskilde, der opfylder varmepumpekravene.


SPRSUN Luftkildevarmepumpesæts funktioner og specifikationer


SPRSUN Monoblock varmepumpen fås i fire versioner eller modeller med forskellige lækagekontakter, blandt andre specifikationer.Modellerne inkluderer CGH02, CGH03, CGH04 og CGH06. Besøg produktsiden for at tjekke specifikationerne for hver model.


sprsun-varmepumpe-kit


Fordelene/fordele ved SPRSUN luftkildevarmepumpesæt

1. Det hjælper med at spare tid og penge under installation af varmepumpe


Varmepumpeinstallationsprocessen er et af de store problemer, der forhindrer luftvarmepumper i at blive mere almindelige i mange hjem.Installationsomkostningerne har en tendens til at være højere sammenlignet med traditionelle varmesystemer.Installationsomkostningerne for en luftvarmepumpe via tjenester fra en professionel installatør kan variere mellem $2.000 og $10.000.

Når du medregner købsprisen på forhånd, som også har en tendens til at være høj, kan de samlede omkostninger være uoverkommelige.Dette kan afholde mange husejere fra at anvende luftkildevarmepumpeteknologi.SPRSUN luftkildevarmepumpesæt fjerner denne installationsbarriere ved at hjælpe med at spare forbrugeren nogle penge, når du installerer varmepumper, da du kan installere Monoblock-enheden uden professionel service.

Tid er også en anden faktor ved installation af varmeanlæg.Det tager en betydelig mængde tid at finde ud, indkøbe og købe alle de komponenter, der er nødvendige for at installere et varme- og kølesystem.SPRSUN varmepumpesættet eliminerer dette trængsel ved at levere en omfattende alt-i-én-pakke med alle de nødvendige komponenter til en nem og hurtig installation.


2.Den har et kompakt, pladsbesparende design

Det kompakte design af SPRSUN luftkildevarmepumpesættet gør det ideelt til installation i trange rum.Med et volumen på cirka 0,14 kubikmeter (5 kubikfod) og en vægt på 34 kg er SPRSUN varmepumpesættet praktisk kompakt og let, mens det stadig tilbyder alle de nødvendige komponenter til installation af en Monoblok luftkilde varmepumpe.

Placering er en væsentlig faktor, der kan påvirke ydeevnen af ​​en luftvarmepumpe.At vælge det perfekte sted at installere en luftvarmepumpe kan være mere udfordrende sammenlignet med andre typer varmesystemer.

Det er vigtigt, at du installerer varmepumpen efter branchens retningslinjer.For eksempel anbefales det at installere en luftkildevarmepumpeenhed væk fra direkte sollys, væk fra vinduer og naboer for at reducere støj, tæt på din ejendom for at reducere rørlængden og væk fra steder, der oplever kraftig vind.

Med en kompakt alt-i-en enhed er det meget nemmere at overholde disse retningslinjer for installationsplacering for at sikre effektiv og pålidelig opvarmning og køling.Det er lettere at finde den perfekte placering til en komprimeret varmeenhed end en stor i stort set alle typer hjem.

Det giver dig også flere valgmuligheder med hensyn til, hvor du kan installere enheden, mens det hjælper dig med at spare plads i dit hjem.Det kompakte og lette design giver også mulighed for nemmere og hurtigere installation.


sprsun-varmepumpe-installationssæt3. Den har en højeffektiv vandpumpe


SPRSUN luftvarmepumpesættet indeholder en Grundfos vandpumpe, som giver forskellige fordele, hvis du har et vandbaseret varmesystem.Grundfos vandpumper er fremstillet af en af ​​de førende pumpeproducenter med base i Danmark.Disse topkvalitetspumper hjælper med at maksimere effektiviteten og forlænge levetiden af ​​et vandbaseret varmesystem.

Pumpen er en enkel, men integreret komponent i en luftvarmepumpe.Denne afgørende komponent bruger en betydelig mængde energi i en varmepumpeenhed eller ethvert andet apparat for den sags skyld.Meget af denne energi repræsenterer unødvendigt spild.

Ifølge Grundfos bruger to tredjedele af pumperne op til 60 procent mere energi end nødvendigt, da de kører med fuld hastighed uanset behov.De fleste pumpemotorer behøver kun at køre ved maksimal hastighed omkring fem procent af tiden.Denne ineffektive drift fører til stort energispild gennem mange pumpers levetid.

Brug af en højeffektiv pumpe sparer en betydelig mængde af denne energi og hjælper dig med at spare penge på energiregninger og driftsomkostninger.Grundfos-vandpumperne i SPRSUN varmepumpesæt er yderst effektive, pålidelige, holdbare og har en lang levetid.

Nogle forbrugere kan dog opleve, at Grundfos højeffektive pumper er dyre sammenlignet med andre pumper.Af denne grund tilbyder SPRSUN også et varmepumpesæt, der indeholder et billigere vandpumpealternativ.Den alternative mulighed hjælper med at imødekomme forskellige forbrugeres budgetbehov ved at reducere de samlede forudgående omkostninger.


4. Ekspansionsbeholder med høj kapacitet for øget sikkerhed


På trods af sin kompakte størrelse kommer SPRSUN luftkildevarmepumpesættet med en stor 5-liters ekspansionsbeholder for at øge sikkerheden for dit vandvarmesystem.Mængden af ​​opvarmet vand i et lukket varmesystem, såsom en luft-til-vand varmepumpe, øges og lægger yderligere pres på systemet.Over tid kan trykudsvingene beskadige systemkomponenter såsom rør.

En ekspansionsbeholder dæmper dette tryk og forlænger varmesystemets levetid.Den er placeret på belastningsenden af ​​en luft-til-vand varmepumpe for at beskytte varmesystemet mod termisk ekspansion.Ekspansionsbeholderen med høj kapacitet, der er inkluderet i SPRSUN varmepumpesættet, hjælper dig med at maksimere den forventede levetid og effektiviteten af ​​dit varme- og kølesystem.


5. Den har et robust multifunktionsfiltreringssystem


Varmepumper er mere end bare varme- og køleapparater.Luftfiltreringssystemet i SPRSUN varmepumpesættet renser luften, mens apparatet fungerer.SPRSUN luftkildevarmepumpesæt leveres med en effektiv og pålidelig CALEFFI multifunktionssnavsudskiller og filter til dette formål.

Denne enhed omfatter et magnetisk dekontaminerings- og sikkerhedsudstødningssystem i en enkelt kompakt enhed.Multifunktionsfiltreringssystemet håndterer forskellige rengøringsfunktioner, som er afgørende for effektiv drift og levetid for varmepumpens komponenter.

Disse funktioner omfatter filtrering, magnetisk dekontaminering, udstødning, trykovervågning og sikker trykaflastning.Luftkvaliteten i dit hjem er vigtigere end nogensinde i dag, og filtreringssystemet i SPRSUN varmepumpesættet sikrer en god indendørs luftkvalitet.


6. Trevejsventilen tilbyder multifunktionalitet


SPRSUN luftkildevarmepumpesættet har en højkvalitets Diameter Nominel (DN) 25 3-vejs ventil.3-vejs ventiler er designet til at aflede og blande vand for at opfylde kravene i et varme- og kølesystem.

Denne type ventil giver dig mulighed for at vælge den passende tilstand i henhold til dine varmebehov.Hvis du har brug for en varmtvandsfunktion, kan du vælge denne applikation sammen med andre applikationer som indendørs rumopvarmning.En 3-vejs ventil er en god mulighed, hvis du har separate varme- og køletanke.


7. Det omfatter komponenter af høj kvalitet


Som boligejer forventer du pålidelig ydeevne og effektivitet fra dit boligvarme- og kølesystem.SPRSUN hviler sit omdømme på kvaliteten af ​​sine produkter, og SPRSUN luftkildevarmepumpesættet er ikke anderledes.SPRSUN forstår, at præcisionen, effektiviteten og holdbarheden af ​​den komponent, der bruges i dets produkter, bestemmer produkternes brugbarhed og levetid.

Som sådan bruger SPRSUN de bedste kvalitetsdele og komponenter og anvender en streng kvalitetskontrolproces til at fremstille sine luftkildevarmepumpesæt.At have produktkvalitet som et eksklusivt fokus sikrer bedre varmepumpefunktionalitet og pålidelighed samt sikkerhed og minimal nedetid.Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692