NEWS

Hvor meget koster en svømmebassin varmepumpe?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-10-15      Oprindelse:Websted

En swimmingpool varmepumpe er prissat baseret på COP og BTU'er;derfor kan det beløb, der skal betales, begynde ved $500 til så højt som $8.000.

Vær dog opmærksom på, at køb af en varmepumpe ikke kun er den omkostning, du skal afholde efter køb af varmeapparatet;der er installations-, drift- og vedligeholdelsesgebyret.Så efter at have fået en ordentlig pool varmepumpe, er der andre udestående omkostninger at overveje.

På trods af at det er i sommersæsonen, kan klima og pooltemperaturer variere.Poolejerne vil kun have en måned med ideel vandtemperatur til en mere fabelagtig sæson eller vejr.Uanset hvor du bor, er installation af en varmepumpe den bedste og omkostningseffektive måde at opretholde en varmtvandslignende pooltilstand på.


Hvor-meget-er-en-svømmebassin-varmepumpe

Varmepumpe størrelse

Varmepumperne dimensioneres afhængigt af varmekapaciteten;derfor skal du være opmærksom på din poolstørrelse for ikke at få den forkerte enhed, når du køber enheden.Du bestemmer varmekapaciteten ved at måle mængden af ​​energi, der skal til for at opvarme en gallon vand.Derfor, jo mere poolvandet er, desto kraftigere bør din varmepumpe være.Af denne grund er prisen på en mere robust varmepumpe højere sammenlignet med en svag eller lille varmepumpe.

Det er uden problemer, at varmepumpens størrelse er en væsentlig overvejelse, når det kommer til omkostningerne.Jo stærkere varmesystemet er, jo mere effektivt er det;dermed vil det være højere.Den mindre varmepumpe tager tid at opvarme en større pool, hvilket gør driftstiden længere og elregningen stiger.

Typer af poolvarmepumper

Der findes forskellige typer varmepumper, der bruges til at opvarme swimmingpools, såsom solvarmepumper, elektriske varmepumper og gasvarmepumper.De adskiller sig primært, da de bruger forskellige energikilder til at opvarme poolen.

Du betaler mellem $500 og $8.000 for at få en ny enhed baseret på den type varmepumpe, du har brug for.Derfor skal du sikre dig, at den slags varmepumpe, du køber, har adgang til enten sol, gas eller el til at udføre opgaven.

Effektivitet

Effektivitet er endnu en faktor, der bestemmer prisen på en varmepumpe.Det er et aspekt, der måles ved hjælp af både Seasonal Performance Factor (SPF) og Coefficient of Performance (COP), som beregner de løbende omkostninger.

COP og SPF bruges til at kende køle- og opvarmningsniveauet for at imødekomme specifikke energikrav.Generelt siger tommelfingerreglen, at jo højere COP'er betyder, at den givne varmepumpe nyder godt af reducerede driftsomkostninger.

Vær dog opmærksom på, at varmepumpens ydeevne varierer afhængigt af sæsonudsving.Så et andet målepunkt kan være afgørende for at hjælpe med at bestemme effektiviteten i overensstemmelse hermed.

Med hensyn til svømmebassinvarmepumper viser en geotermisk enhed en effektivitet mellem 300%-500%;luftkilderne er dog mindre.

Derfor vil effektiviteten af ​​en varmepumpe også bestemme dens pris.Et mere effektivt varmelegeme er lidt dyrt end at bruge et mindre effektivt varmelegeme med lavt budget.Du skal bruge en sådan varmepumpe i områder, hvis lufttemperaturer mellem poolen og omgivelserne er stor forskel.Effektivitet er en væsentlig faktor, der skal tages i betragtning, når det kommer til at købe et varmelegeme.

Hvis vindhastighederne er høje, påvirker de i høj grad, hvor hurtigt poolen opvarmes, så effektiviteten er afgørende, da varmepumpen kræver mere energi for at opvarme poolen.

Forsyningsomkostninger

Den type varmepumpe, du nøjes med, kræver, at andre værker kører den for at hjælpe med at opvarme swimmingpoolen.For eksempel varierer forsyningsselskaber som gas, elektricitet og gas fra en stat til en anden.Når du har købt en varmepumpe, skal du derfor huske på, at du skal afholde forbrugsomkostninger.

Brugspriserne påvirker i høj grad mængden af ​​penge, du har brug for for at opvarme poolen.Når du vælger en varmepumpe, skal du sørge for at se nærmere på de overkommelige forsyningsselskaber, og du kan nemt få adgang til det sted, du bor.

Installation

Når du beslutter dig for at gå varmepumpens vej, skal du huske på, at det er en investering.Så når du beregner dine udgifter i henhold til dit budget, bør du spare nogle penge til side for at imødekomme installationsgebyret.Hav derfor med den varmepumpe, du nøjes med, en idé om, hvilket gebyr der skal til for installation.

Hvis poolen ikke har nogen eksisterende forsyningsforbindelser, skal du have dem, før du installerer varmesystemet.Propan, elektricitet og gas har brug for mindeværdige forsyningslinjer for at fungere, men du har brug for et fungerende bord til solpaneler.

Ansættelse af en ekspert

For en effektiv og vellykket installation skal du hyre en ekspert til at udføre opgaven.Hvis du beslutter dig for at gøre det selv, kan det ende dig i en finanskrise;jobbet er bedre overladt til en professionel.Så når du køber en varmepumpe til din swimmingpool, skal du have en nogenlunde idé om det beløb, du skal betale en elektriker.

Nogle gange har poolejerne en tendens til at gemme og udføre installationen selv;det er relativt ligetil, hvis tilslutningerne er klar og tilgængelige.Med det kan du spare mellem $300 til $1.000 på installationsgebyrerne.

I andre tilfælde ser det ud til at være et klogt træk at gå på gør-det-selv-ruten, når man husker på, at det ender med at koste meget mere i fremtiden.Forkerte installationer fører til alle mulige udfordringer, så det er som regel bedst at overlade opgaven til fagfolk.

Poolvarmeløsninger varierer i pris.Det hele afhænger af dine behov og at få en enhed, der opfylder dem alle.Så at vide, hvordan varmepumpeudgifter beregnes, er en kritisk overvejelse, når du køber enheden.Du bør vælge noget kraftfuldt for at nyde uovertruffen effektivitet og besparelser.

På den måde vil det være væsentligt lettere at tage overordnet kontrol over varmepumpeomkostningerne.Dermed vil vedligeholdelse og vedligeholdelse ikke være en stor belastning for din samlede eludgift.

Du bør engagere en professionel til at vejlede dig med den varmepumpe, der vil tilfredsstille din pools behov.


Også af interesse:
Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692