NEWS

Hvad står COP for luftkildevarmepumpevandvarmer for?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-01-09      Oprindelse:Websted

Vandvarmer er et uundværligt husholdningsapparat i moderne familieliv.De mest almindelige vandvarmere inkluderer elektrisk vandvarmer, gasvandvarmer, solvarmer og selvfølgelig luftvarmepumpe vandvarmer kendt for sin energibesparelse.Mange mennesker siger, at luftkildevandvarmere er energieffektive, så hvilken værdi kan forklare deres energibesparelse?


Top Afgangsluft til vand varmepumpe

Dette er konceptet, som SPRSUN vil introducere til dig - COP-værdi for luftkildevarmepumpevandvarmer.Efter at have besvaret følgende spørgsmål, vil vi vide mere om det: Hvad er meningen med COP?Hvad repræsenterer COP-værdien?Hvad er den generelle COP-værdi for luftkildevandvarmer?Hvordan beregner man COP-værdien?

Faktisk er COP-værdien en meget vigtig parameter i husholdningsapparatindustrien.Blandt luftkildevandvarmerne repræsenterer COP Coefficient of Performance, et udtryk for effektiviteten af ​​en varmepumpe.Når luftkildevarmepumpens vandvarmer er i cirkulation, refererer dens COP til forholdet mellem kompressorens varmekapacitet og kompressorens akseleffekt PE under samme driftstilstand.

Kort sagt er COP-værdien for luftkildevandvarmeren faktisk forholdet mellem varmekapaciteten realiseret af varmepumpesystemet og inputeffekten.Under samme arbejdsforhold, jo større forholdet er, jo højere effektivitet og energibesparelse af varmepumpesystemet.

COP-værdien for en effektiv og energibesparende luftvarmepumpevandvarmer ved stuetemperatur skal normalt være 3.8.Brugere ønsker at kende kilden til COP-værdien, som kan beregnes ved hjælp af en formel under standard arbejdsforhold.

Standard arbejdstilstand: omgivelsestemperatur 25, vandindløbstemperatur 15.

Når vandtemperaturen er opvarmet fra 15 til 55, det målte strømforbrug registreres som W;når vandtemperaturen er opvarmet fra 15 til 55, den nødvendige tid registreres som t;vandtankens målte nettokapacitet registreres som L.

Så er mængden af ​​varme, der opnås af vand: Q = C×L×△T,

Vandvarmerens gennemsnitlige varmekapacitet er q = Q/T,

Den gennemsnitlige effekt, der forbruges af vandvarmeren er: P = W/t,

Den målte COP under standard arbejdsbetingelser er: COP = q/P = C×L×△T/W.

Udover ovenstående metoder kan forbrugerne også få COP-værdien på en enkel måde.For eksempel, hvis varmekapaciteten for varmepumpevandvarmeren er P1 (KW), og varmepumpens mærkeeffekt er P2 (KW), så er COP = P1/P2.

COP-værdien for luftvarmepumpevandvarmeren påvirkes ikke kun af det ydre miljø, men også af forskellige faktorer, såsom kompressorens ydeevnekoefficient og varmepumpeenhedens systemtilpasning.Den såkaldte systemmatching refererer til den matchende ydeevne af kompressor, kondensator, fordamper, drosselmekanisme og automatisk kontrolsystem.Fra COP-værdien får vi ikke kun energieffektivitetsforholdet for luftkildevandvarmeren, men også den matchende ydeevne af internt tilbehør.

Sammenlignet med traditionelle vandvarmere som gasvandvarmere og elektriske vandvarmere, er energibesparelse og miljøbeskyttelse de største fordele ved luftvarmepumpevandvarmere.Fordi luft kan være overalt, og varmen i luften er tilgængelig til enhver tid, er der kun brug for en lille mængde elektrisk energi til at producere en kontinuerlig strøm af varmt vand.Men hvis COP-værdien af ​​luftkildevandvarmeren ikke opfylder kravene, er den energibesparende effekt umulig at tilfredsstille kundernes behov.

Når forbrugere vælger luftvarmepumpevandvarmere, kan de identificere værdien af ​​COP gennem detaljeret forståelse og vælge de mest passende produkter fra en bred vifte af luftvarmepumpemærker for at opnå komfortable og energibesparende effekter.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692