NEWS

Hvad er et varmepumpe klimaanlæg?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2019-09-30      Oprindelse:Websted

Varmepumpe er en enhed, der overfører varmeenergi fra lavtemperaturvarmekilde til højtemperaturvarmekilde.Det får normalt lavkvalitets varmeenergi fra luft, vand eller jord i naturen, fungerer gennem elektricitet og forsyner derefter mennesker med højkvalitets varmeenergi, som kan bruges til at give rumopvarmning og -køling.

Klimaanlæg er et elektronisk apparat med en proces til at justere og kontrollere temperaturen, fugtigheden, renheden og hastigheden af ​​den omgivende luft i bygninger ved hjælp af manuelle midler.Blot sagt er klimaanlæg at opnå opvarmning og køling ved at justere og kontrollere temperaturen på indendørsluften.

Ved at kombinere de to definitioner er varmepumpe klimaanlæg en type udstyr, der refererer til brugen af ​​varmepumpeteknologien til at opnå husopvarmning og -køling.Ifølge forskellige varmekilder kan den også opdeles i luftkildevarmepumpe til aircondition, vandkildevarmepumpe til aircondition og jordvarmepumpe til klimaanlæg.Mange varmepumpeproducenter, for at hjælpe almindelige forbrugere med at forstå, bruger det almindelige koncept for aircondition til at definere det som 'varmepumpe klimaanlæg'.


EVI Inverter Air Souce varmepumpe klimaanlæg

Selvom varmepumpe klimaanlæg og generelt klimaanlæg kan opnå køle- og opvarmningsfunktioner, varmepumpe klimaanlæg er bedre til at opvarme, mens almindeligt klimaanlæg fokuserer på køling.

Deres varmeafgivelsestilstande er forskellige.Varmepumpe klimaanlæg overfører varme til vand og bruger varmt vand som bærer til opvarmning, mens almindeligt klimaanlæg direkte frigiver varmeenergi til luft og ændrer lufttemperatur.

Varmepumpe klimaanlæg er krævende på vandtemperatur og systemtryk, hvilket også bestemmer valget af forskellige dele, hovedsageligt refererer til to kernekomponenter - kompressor og varmeveksler.Varmepumpe klimaanlæg har strengere krav end almindeligt klimaanlæg, hvilket også er hovedårsagen til, at prisen på varmepumpe klimaanlæg er højere end almindeligt klimaanlæg.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692