NEWS

Hvad er en 3-faset luftvarmepumpe?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2023-05-04      Oprindelse:Websted

53e510b3c6efdd5e5cad12b3f74f52b

Bæredygtig og effektiv energi er et populært emne i disse dage.Hørt om varmepumper?De er en fantastisk måde at gøre dit sted mere energieffektivt og bæredygtigt.Du bør overveje at få en til dit hus, arbejdsplads eller kommercielle projekt.Du hører måske udtryk som 'enfaset' &'3-faset', når man undersøger varmepumper til dit hjems varmebehov.Det er de effektfaser, som luftvarmepumper kræver for at fungere.

Når du vælger en luftvarmepumpe, er det vigtigt ikke kun at tage hensyn til elkapaciteten, men også din bygnings behov.En 3-faset luftkildevarmepumpe er mest velegnet til applikationer med stort opvarmnings- eller kølebehov.Lad os undersøge den 3-fasede luftvarmepumpe mere detaljeret for at afgøre, hvilken pumpe der passer bedst til dine behov.


Forståelse af en 3-faset luftkildevarmepumpe


En ASHP tager varme fra det fri og cirkulerer den inde i hjemmet eller erhvervsbygningen.Dette system bruger våde centralvarmemekanismer til at generere varme til radiatorer og levere varmt vand til husholdningsbrug.Åh, forresten, disse varmepumper kan afkøle dit sted i de varme sommermåneder.Du bør installere dem uden for din bygning, hvor der er plads nok til installation.Varmepumper er ligesom køleskabe.- de tager varme ind og flytter den til en anden kilde.

På samme måde vil en korrekt installeret trefaset luftvarmepumpe flytte eventuel overskudsvarme fra en del af din bygning til en anden.Denne varmeoverførsel sker i et sæt vandrør designet til dette formål.

Du får adgang til langt mere strøm med en 3-faset forsyning, da den genererer omkring tre gange så meget energi som et sammenligneligt 1-faset system.Varmepumper, der overstiger en vis kapacitet, produceres ikke længere til drift på enfaset elektrisk strøm på grund af deres øgede effektivitet.Derfor er det mere økonomisk at vælge en enkelt 3-faset enhedsinstallation end flere mindre systemer.De er en absolut game-changer, når det kommer til kommercielle bygninger.


Fordele ved en 3-faset luftvarmepumpe?


De tilbyder effektivitet


På grund af deres overlegne effektivitet, 3-fasede luftvarmepumper erstatter i stigende grad traditionelle varme- og kølesystemer i boliger og virksomheder verden over.I det lange løb er det godt for moder natur og din økonomi at skære ned på energien.


Tilpasser sig alle vejrforhold


Den 3-fasede luftvarmepumpe giver den hurtige reaktionstid, den skal bruge for at tilpasse sig skiftende vejrmønstre.Når termostaten registrerer en større temperaturændring, øger dens variable hastighed varme- og køleeffekten.Reservevarmesystemet aktiveres, når det er nødvendigt, hvilket reducerer energispild.


Lav driftshastighed


Blæseren og kompressoren i en trefaset varmepumpe kører hovedsageligt med deres minimumshastigheder, hvorved den ønskede temperatur opnås og opretholdes.Energirapporter siger, at det at holde maskinen kørende på den laveste hastighed kan reducere forbruget med det halve eller en tredjedel.

På denne måde vil din luftvarmepumpe være mindre udsat for nedbrud og funktionsfejl på grund af slitage;hvis den cykles langsommere.


Reduceret strømforbrug under opstart


Et almindeligt problem, du vil stå over for med enfasede systemer, er det krævende elektriske strømbehov i begyndelsen af ​​opvarmningsprocessen.Varmepumpen kan kræve en betydelig del, op til 25 %, af din elektriske kapacitet.Brug af en trefaset varmepumpe reducerer elforbruget ved opvarmningsstart, hvilket er omkostningseffektivt.


Lav vedligeholdelse


3-fasede varmepumper er super nemme at passe på.For at holde din varmepumpe i god stand, er det vigtigste, du skal gøre, at sikre, at den altid er ren.Støv spolerne af, skift filtre nu og da, og fjern alt snavs på blæseren.

Husk jævnligt at tjekke, om der ikke er noget, der blokerer din varmepumpe.Gad vide hvorfor?Din 3-fasede varmepumpe er sandsynligvis installeret udenfor, så ting som græs, planter og kviste kan komme i vejen for, at enheden kan gøre sit.


Reduceret kulstoffodaftryk


Flere varmeløsninger opererer på fossil energi eller elektricitet genereret fra forbrænding af fossile brændstoffer og udleder derved drivhusgasser til miljøet. 3-fasede varmepumper er en bæredygtig løsning, da de minimerer brændstofforbruget på din ejendom.På denne måde bidrager du til at reducere udledningen af ​​drivhusgasser i atmosfæren og reducere dit CO2-fodaftryk.


Enkeltfase vs.Trefaset luftvarmepumpe


For standardboliger er en enfaset forsyning den bedste mulighed.De fleste bruger en enfaset varmepumpe til deres hjem uden at bekymre sig om at opgradere til en trefaset.Den væsentlige forskel mellem de to ligger i pålideligheden af ​​strømforsyningen.En enfaset forsyning begrænser, hvor meget varmeeffekt din varmepumpe kan levere.

På grund af dens begrænsede effektivitet kan du næsten ikke bruge en enfaset varmepumpe i industrielle omgivelser.Nogle fjerntliggende regioner er afhængige af enfasede varmepumper.Off-grid solpaneler bruges som en hovedstrømkilde i applikationer, hvor elektricitet ikke er tilgængelig.

En varmepumpes elektriske motorer skal dele kredsløbet med andre, større apparater;det er vigtigt at begrænse dit varmesystems behov for at forhindre enhver forstyrrelse af strømforsyningen til andre enheder i naboejendomme.

I et trefaset strømfordelingssystem har hvert hus tre indbyrdes forbundne elektriske ledere, der leverer strøm til deres respektive varmepumper.Derfor er den elektriske belastning fordelt jævnt over de tre ledere.Som du kan se, er en trefaset varmepumpe dit bedste bud til strømkrævende applikationer.


Hvad er svært at behandle hjem?


En luftvarmepumpe er fantastisk til ethvert hjem;det er et topvalg, hvis du vil spare på din energiregning.Du skal dog overveje, om din bolig er 'svær at behandle' og derefter tage stilling til, om du skal bruge en enfaset eller 3-faset varmepumpe.Eksempler på svære at behandle boliger er;

Til at begynde med er varmebehovet i ældre huse typisk højere end i moderne boliger af samme størrelse.

Der er behov for forskellige varmeløsninger til boliger på steder med et mildt maritimt klima i modsætning til dem i ekstremt kolde temperaturer.

Boliger i områder, hvor 1-faset system er mere udbredt i modsætning til det mindre overordnede 3-fasede system.


Hvilken størrelse luftvarmepumpe har jeg brug for?


Varmepumper er klassificeret efter deres luftfortrængningskapacitet, målt i tons.Varmepumper til boligformål falder normalt inden for varmeområdet 1,5 - 5 tons.Det anbefales generelt, at en gennemsnitlig husstand anskaffer sig en enhed, der kan yde ca. 1 ton (pr. 400 kvadratmeter).

Takket være denne tilnærmelse er du et skridt i retning af at bestemme din boligs passende varmepumpestørrelse.Der er dog stadig flere afgørende faktorer, udover din boligs fysiske størrelse, som du skal overveje, inden du endelig beslutter dig.

Hvor godt er dit hjem forseglet og isoleret?Varmen slipper betydeligt hurtigere ud fra et dårligt isoleret hjem end fra et ordentligt forseglet.Du får også brug for mere varmeenergi i ekstremt kolde omgivelser, så hvor du bor er en anden vigtig overvejelse.Det er også vigtigt at overveje den pålidelighed, du ønsker.Er det kun beregnet til at supplere dit eksisterende varmeudstyr eller den primære varmeløsning?


Kan jeg løse startaktuelt problem ved hjælp af en 3-faset varmepumpe?


Hvis du prøver at køre en stor varmepumpe på kun én fase, kan du løbe ind i nogle problemer.Kompressormotoren kan skabe nogle ret kraftige elektriske strømme, der kan rode med anden elektronik, som at få dem til at flimre.Det er derfor, forsyningsselskaber bliver mere strikse med hensyn til, hvilken slags forbindelser du kan have til dit hjems strømkilde.Så der er to forskellige måder at tackle dette problem på.

Installer en trefaset kompressor sammen med en inverter (konverterer enfaset strøm - 3-faset strøm) -Denne tilgang løser effektivt det indledende nuværende dilemma, men kan skabe to yderligere problemer.De to potentielle problemer relateret til elforsyningen er harmoniske og en reduktion i effektiviteten.Inverternes ineffektivitet under konverteringsprocessen resulterer i tab af en del af den anvendte elektricitet, hvilket bidrager til den relativt lavere effektivitet af luftkildeenheden.

En anden mulighed er at installere en enfaset motor med elektronisk styring for at moderere startstrømmen - dette er ofte ikke mere end en fjerdedel af jævnstrømmen.Startstrømmen vil være højere end med en inverter.Dette skyldes, at begrænseren fjernes fra kredsløbet, efter at kompressoren er begyndt at fungere.Med denne opsætning behøver du ikke bekymre dig om harmoniske eller effektivitetstab.


Tag væk


Det er tilrådeligt for enhver installatør, der vurderer en ejendom, at genoverveje de potentielle fordele ved at bruge en 3-faset luftvarmepumpe.Der opstår altid ny teknologi, der skubber grænserne for, hvad der er muligt og gennemførligt med hensyn til varmeløsninger.At vælge den passende elfase til din husstand er nemmere end du tror;den primære overvejelse er dit niveau af elforbrug.
3-faset er den bedst egnede mulighed til krævende applikationer, der kræver en varmepumpe.Denne løsning reducerer belastningen på en enkelt fase, så du kan bruge flere klimaanlæg, der kan betjene uafhængige faser.Det bedste er også, at det sparer dig nogle penge i det lange løb på grund af dets forbedrede effektivitet med hensyn til disse elregninger.

Hvis du stadig er ved at bestemme den kritiske fase, anbefales det at søge råd fra installatøren.Som producent er vi her for at hjælpe med alle dine henvendelser vedrørende den 3-fasede luftvarmepumpe.Kontakt SPRSUN i dag!.Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692