NEWS

Fordele ved gulvvarme med en luftkildevarmepumpe

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2018-11-16      Oprindelse:Websted

I vores daglige liv er opvarmning om vinteren en meget vigtig sag.Mange mennesker kan lide at installere gulvvarme for at løse deres varmeproblemer.Gulvvarme er opdelt i mange typer.Der er en miljøvenlig måde at varme gulv på, som er ret populær nu, det vil sige luftvarmepumpe gulvvarme, som opnår varmeeffekten gennem den luft, vi indånder hver dag.


Luftkildegulvvarme, også kendt som varmepumpegulvvarme, refererer til brugen af ​​lavkvalitets varmeenergi i luften omdannet til højtemperaturvarmeenergi af en kompressor.Vandtemperaturen opvarmes til ikke mere end 60 ℃ (den generelle vandtemperatur er 35-50 ℃).Og så cirkulerer det varme vand i de specielle rørledninger som et varmemedium, der opvarmer gulvet gennem stråling og konvektiv varmeoverførsel.Varmen i luften transporteres til indendørs til husopvarmning, hvilket sparer 200 % af strømmen sammenlignet med elvarme.Den er 100 % sikker og leverer opvarmning i al slags vejr i 24 timer.


Gulvvarme


Komfortabel

Luftvarmepumpe gulvvarme giver varmeenergi fra fødderne, så temperaturen i hele inderummet bliver jævnt fordelt.Du vil ikke mærke den varmeblæste luft, så det er godt for kroppen at bevare fugten.Desuden har gulvvarme en positiv effekt på gigt og astma.


Luft kilde varmepumpe


Energibesparelse

Luftkildegulvvarmere tilpasser sig til 35-50 ℃ (konvektive radiatorer har brug for 85 ℃).Varmeenergi spredes under den menneskelige krops begunstigede højde (mindre end 2 meter), hvilket sparer 75 % energi end traditionelle opvarmningsmetoder.


Pladsbesparende

Gulvvarme med en luft kilde varmepumpe kræver rørledninger installeret under gulvet, hvilket sparer plads og matcher forskellige boligindretningsstile.


Varmepumpe Gulvvarme


Stærk termisk lagringskapacitet

Luftkildegulvvarme har god termisk stabilitet, fordi gulv- og betonlagene har en stærk varmelagringskapacitet.Der er et lille varmeenergitab under transmission, hvilket effektivt sikrer stabiliteten af ​​indetemperaturen.For første gang, når der anvendes luftkildegulvvarme, tager indendørs forvarmning normalt længere tid.Så luk venligst døre og vinduer og vent tålmodigt.


Lang levetid

Rørene, der bruges i luftkildegulvvarmesystemer, er begravet under jorden uden afskalning, korrosion og menneskeskabt ødelæggelse.Deres levetid er synkroniseret med bygningers levetid.Sammenlignet med traditionelle centrale klimaanlæg og radiatorer sparer gulvvarme med en luftvarmepumpe udgifter til vedligeholdelse og udskiftning.


Ovenfor er den grundlæggende introduktion og fordele ved luftvarmepumpe gulvvarme.I vores daglige opvarmning er det meget nødvendigt at vælge et passende varmeudstyr med gode varmeeffekter og miljøbeskyttelse.Så hvis du ønsker at installere et husvarmeanlæg i fremtiden, kan gulvvarme med luftvarmepumpe være et godt valg for dig.Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692