NEWS

Fejlfinding for problemer med luft til vand varmepumpe

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2019-07-12      Oprindelse:Websted

Ligesom andre husholdningsapparater, luft til vand varmepumper vil uundgåeligt have nogle fejl eller fejl, når de er i brug.Det kan tage for lang tid at vente på eftersalgssupport, så det er nødvendigt for brugerne selv at mestre noget vedligeholdelsesviden.Følgende er en liste over nogle almindelige problemer og tilsvarende løsninger:

(Disse løsninger er kun til reference. For specifikke problemer, kontakt venligst professionel teknisk support for at få hjælp.)


Fejlfinding for problemer med luft til vand varmepumpe

Tab af kompressorolie?

Fejlanalyse: 1. Absorptionstrykket er for lavt;3. Åbningen af ​​den termiske ekspansionsventil er ikke nok.

Løsninger: 1. Forøg sidebelastningen af ​​fordamperen og kontroller, om absorptionsrørsventilen er blokeret;2. Juster åbningsgraden for den termiske ekspansionsventil.

Kompressor for støjende?

Fejlanalyse: 1. lavt olietryk;2. Lyddæmper eller udstødningsventil ødelagt;3. Indvendig rørledning og fastgørelsesdel af ventilen løsnes og vibrerer;4. overdreven åbning af termisk ekspansionsventil.

Løsninger: 1. Udskift smøremidler, lyddæmpere eller udstødningsventiler;2. Efterse og fastgør kompressor, rørledning og ventiler;3. Juster åbningsgraden for den termiske ekspansionsventil.

Kan kompressoren ikke lukke?

Fejlanalyse: 1. Værdien af ​​sensordetektormodstanden er forkert, eller sensorlinjen er brudt;2. Termostat går i stykker eller er forkert placeret.

Løsninger: 1. Udskift sensordetektoren;2. Udskift eller reparer termostaten.

Dårlig varmekapacitet?

Fejlanalyse: 1. Kompressorens udstødningsventil og beskadigelse af termisk ekspansionsventil;2. Systemet mangler kølemiddel eller har luft eller andre ikke-kondenserbare gasser;3. Fejl i afrimningsregulatoren og tidsrelæet;4. Elektromagnetisk vendeventillækage;5. Hydrofil aluminiumsplade er blokeret af støv.

Løsninger: 1. Udskift eller reparer udstødningsventil og termisk ekspansionsventil;2. Efterfyld kølemiddel eller udskift tørremiddel/kølemiddel efter lækagedetektion;3. Udskift og reparer afrimningsregulatoren eller tidsrelæet;4. Udskift den elektromagnetiske vendeventil;5. Vask den hydrofile aluminiumsplade med en børste.

Frosting på overfladen af ​​kompressoren?

Fejlanalyse: 1. Termisk ekspansionsventil fejler eller har for stor åbning;2. Termo-pæren på den termiske ekspansionsventil falder af;3. Termisk ekspansionsventilkerne sidder fast, eller temperaturindstillingen er uhensigtsmæssig;4. Påfyldning af kølemiddel er utilstrækkelig.

Løsninger: 1. Juster, rengør og udskift den termiske ekspansionsventil;2. Pak termostaten om;3. Genindstil den termiske ekspansionsventilkerne eller nulstil temperaturen;4. Lækagedetektion og påfyldning af kølemiddel.

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692