NEWS

En lille encyklopædi over hvad du skal vide om luftvarmepumper

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-10-24      Oprindelse:Websted

1. Konceptet med en luftkildevarmepumpe


En luftvarmepumpe er udstyr, der overfører varme fra udeluften til vand eller luft for at opvarme dit hus eller levere varmt vand til dit hjem.Her tages udeluften som et rum med lavere temperatur.Og dit hjem og dit varmesystem ses som det andet stof eller rum med højere temperatur.Det er i den modsatte retning af den spontane varmeoverførsel.


2. Arbejdsprincip


Driftsprincippet for en luftkildevarmepumpe er omvendt Carnot-cyklusprincippet.Det vil sige, at kompressoren absorberer lavtemperatur- og lavtrykskølemiddelgassen fra fordamperen, komprimerer lavtemperatur- og lavtryksgassen til højtemperatur- og højtryksgas ved at forbruge en lille mængde elektricitet og udleder derefter det til kondensatoren for varmeveksling med vand.Temperaturen af ​​højtemperatur- og højtryksgas falder og fortættes til væske.Efter at være blevet droslet og reduceret af ekspansionsventilen, bliver den til en lavtemperatur- og lavtryksvæske og kommer ind i fordamperen, da temperaturen på det flydende kølemiddel er lavere end den omgivende temperatur.Efter at have optaget varmen i luften fordampes den til gas, som til sidst suges ind af kompressoren og komprimeres til højtemperaturgas.Det over alt er cyklussen til at producere varmt vand, som gentages.


3. Forskellige typer af luft-kilde varmepumper


Dernæst vil jeg gerne introducere de forskellige typer luftvarmepumper efter forskellige klassificeringskriterier.


Ductless HP vs Ducted HP vs Short-Range Ducted HP

Alt efter tilstedeværelsen eller fraværet af kanaler kan luftvarmepumper opdeles i tre kategorier: kanalløse og kanalforsynede og kortrækkende kanalforsynede.Deres betydning, som navnet antyder, og jeg vil ikke forklare deres definitioner én efter én.Nu vil jeg kort beskrive, hvor de er bedst egnede til applikationen.Kanalløse luftvarmepumper kræver minimal installationsplads og bruges typisk i bygninger med tilbygninger.Kanalvarmepumper anvendes i huse, der allerede har et eksisterende ventilationssystem.Kortvarige traditionelle kanalsystemer løber kun gennem en del af huset og suppleres ofte med andet kanalløst udstyr.


Split Type vs Monoblock Type

Monoblok

Den delte varmepumpe er sammensat af indendørsenheden og udendørsenheden, som er forbundet gennem et kobberrør.Splitvarmepumpen er nem at installere og hænge og har gode frostbeskyttelsesegenskaber.De fleste varmepumper er splitsystemer på grund af deres åbenlyse fordele.

Monoblok-typen leverer opvarmet eller afkølet luft til rummet gennem kanaler, der løber gennem vægge eller tage.


Luft-til-vand vs luft-til-luft


Afhængigt af om varmepumpen i sidste ende opvarmer vand eller luft, kan luftvarmepumper opdeles i to typer: luft-vand (ved at opvarme vand i et centralvarmesystem) og luft-luft (ved at opvarme luften i et rum). .En luft-til-vand varmepumpe anvendes generelt til større radiatorer eller vandgulvvarme, som kræver et stort overfladeareal for at frigive varme for optimale effekter.Den kan opvarme vand og opbevare det i en varmtvandsbeholder til dine varmtvandshaner og brusere.

En luft-til-luft varmepumpe tager varme fra udeluften og leverer varm eller kold luft til dit hjem gennem en ventilator og luftcirkulationssystem.Fordi der ikke er nogen varmtvandsbeholder, skal du bruge en el-patron eller et andet vandvarmesystem for at kompensere for systemets manglende evne til at producere varmt vand.


4. Overvejelser om, hvorvidt en varmepumpe er den rigtige for dig


Om en luftvarmepumpe er det rigtige valg afhænger af din placering, klima, budget og installation.

Forskellige luftvarmepumper har forskellige temperaturområder, der er egnede til drift.En typisk varmepumpe arbejder i temperaturområdet -25 grader Celsius til 40 grader Celsius.Den nyeste teknologi gør det muligt for luftvarmepumper at fungere effektivt i kolde klimaer.Hvis du er interesseret i koldt klima varmepumperne, så klik for at lære mere: https://sprsunheatpump.com/evi-low-temperature-heat-pumps.html

Flere faktorer vil bestemme dit budget: hvilken type varmepumpe du vælger, antallet af huse du skal varme eller køle, husets størrelse og isoleringen, husets nuværende varmesystem.

Et groft estimat er, at for et enkelt rum koster installation af en kanalfri luftvarmepumpe mellem 3.500 og 6.000 USD, mens installationen for en kanalluftvarmepumpe typisk koster mellem 12.000 og 20.000 USD.

Udover at lære om installationsomkostningerne for varmepumperne, er det også nødvendigt at vide, hvor meget du skal bruge på den månedlige drift og vedligeholdelse af varmepumpen.Energy Star viser, at en gennemsnitlig amerikansk husstand bruger mere end $2.200 (2236.685 Euro) om året på energiregningen, hvor næsten halvdelen af ​​disse omkostninger går til opvarmning og køling.Varmepumper er energieffektive. Den gode nyhed er, at mange europæiske lande tilbyder incitamenter og rabatter til køb af luftvarmepumper, hvilket effektivt kan reducere omkostningerne i forvejen.

Normalt gælder det, at jo mindre huset er, jo færre huse opvarmer eller køler du, og jo bedre isoleret huset er, jo flere penge kan du spare på varmepumper.Desuden, hvis dit nuværende varmesystem allerede har inkluderet kanalerne, vil installationen være billigere og meget nemmere.


5. Installation


Stadig mere avanceret videnskab og teknologi har gjort installationen af ​​varmepumper meget nemmere, mere intelligent og mere systematisk.Luftvarmepumper er normalt installeret på bagsiden eller siden af ​​dit hus.Og du skal sørge for, at der er tilstrækkelig plads til udendørsenhedens luftcirkulation.Varmepumpens forskellige linjer er markeret.Ved ledningsføring kan indendørs- og udendørsenhederne tilsluttes i henhold til markeringerne.


6. Fordele og ulemper


Fordele

Bredt udvalg af anvendelsestemperaturer fra -25 ℃ til 40 ℃, brug året rundt

Lave driftsomkostninger: bemærkelsesværdig energibesparende effekt, kort tilbagebetalingstid, sparer 70 % af energien.

Miljøvenlige produkter, ingen forurening, ingen forbrændingsemissionsstoffer, som ikke forårsager skade på mennesker.

Praktisk: optager meget lidt plads.

Ulemper.

Hver mønt har 2 sider, og varmepumpen er ingen undtagelse.Da luftkraften er decentraliseret, er opvarmningshastigheden langsom.Derudover er luftvarmepumper tilbøjelige til frostproblemer og kan ikke bruges i områder under -35°C.


7. Konklusion


Der er flere fordele end ulemper i forhold til varmepumper.Så det ville være bedst, hvis du kombinerede flere aspekter for at beslutte, om du vil foretage et endeligt køb eller ej.SPRSUN varmepumper nyder godt af et godt ry i branchen!Du fortjener det!Kontakt os gerne for at høre mere om varmepumper.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692