NEWS

Distriktet arbejder på at opbygge en fremtid med lavt kulstofindhold

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2016-07-25      Oprindelse:Websted

CHANGNING-distriktsdirektør Gu Honghui var til stede ved 2016 USA-Kina Climate-Smart/Low Carbon Cities-topmødet i Beijing den 7. juni. Gu var der for at dele med stævnedeltagere, herunder USA's udenrigsminister John Kerry, oplysninger om Changnings erfaringer med at fremme lav- kulstof byudvikling.

Changning er i øjeblikket ved at implementere et Verdensbank-projekt til støtte for byudvikling med lavt kulstofindhold ved at fremme grønne energiordninger.Det er også en vigtig foranstaltning, da Chang-ning arbejder hen imod opbygningen af ​​en 'økologisk civilisation'.

Projektet har to komponenter: For det første teknisk bistand og gradvis støtte til bygninger med næsten nul emission finansieret af en Global Environment Facility-bevilling;for det andet en kulstoffattig investeringskomponent finansieret af et lån fra Den Internationale Bank for Genopbygning og Udvikling.

Inden 2018 planlægger Changning at sænke kulstofintensiteten pr. enhed af BNP med 23 procent sammenlignet med 2010-niveauerne.

Ved udgangen af ​​sidste år var kulstofintensiteten pr. enhed af BNP allerede faldet med omkring 20 procent.

Changning fremmer fuldt ud energibesparelse og emissionsreduktion i eksisterende bygninger.

Ved udgangen af ​​sidste år havde bydelen afsluttet 23 renoveringsprojekter for at forbedre energieffektiviteten i eksisterende bygninger, som tilsammen dækker 1,35 millioner kvadratmeter.Disse bestræbelser menes at have reduceret CO2-emissionerne med anslået 60.000 tons.Sådanne ombygninger er også et stort skridt i retning af at fremme bydelens byomdannelse.

Changning har hævet energieffektivitetsstandarderne for nye bygninger.Distriktsmyndigheder håndhæver strengt obligatoriske energibesparende standarder for grønne bygninger på hvert trin af byggeriet, herunder planlægning, godkendelse og design.

Bydelen har gennemgået foreløbige design for nye 51 projekter, der tilsammen dækker 2,26 millioner kvadratmeter.Hvert projekt blev designet i overensstemmelse med lokale energibesparende standarder.

I mellemtiden forsøger embedsmænd i Changning også deres bedste for at forbedre bygningens energibesparende standarder.Faktisk overstiger tre nyopførte bygninger med lavt energiforbrug i Changning de energibesparende standarder pålagt på byniveau med fem procentpoint.

Ved udgangen af ​​sidste år havde Changning fire tostjernede grønne bygninger.Fem andre blev vurderet som demonstrationsprojekter for energieffektivitet i bygninger på byniveau.

Et andet højdepunkt er Changnings næsten-nul-energi bygninger.Disse bygninger er en del af et kulstoffattig praksisområde skabt som en del af distriktets engagement i Verdensbanken.Changning-regeringen gik sammen med virksomheder for at eftermontere en kontorbygning på Hongqiao State Guest Hotel.Bygningen har nu lave kulstofteknologier, herunder en højeffektiv fastholdelsesstruktur, et højeffektivt belysningssystem, vedvarende energi og smarte kontroller.

Projektet piloterede også en hel processtyringstilstand.Uden at tage hensyn til energiforbruget ved stikkontakten blev CO2-emissionerne kontrolleret til 16,74 kg pr. kvadratmeter, hvilket nåede næsten nul-emissionsstandarder.

Samtidig fremmer Changning aktivt anvendelsen af ​​nye teknologier og praksisser.

Under opførelsen af ​​en kulstoffattig demonstrationszone lagde Changning stor vægt på anvendelsen af ​​ny teknologi, ny energi og nyt udstyr og indførte en ny styringstilstand.

Femten eftermonteringsprojekter i Chang-ning har vedtaget Contract Energy Sources Management Mode.Desuden er distriktet i gang med at udforske nyhedsmåder til at integrere hele processtyring samt finjusterende foranstaltninger i byggeriet.Det har også vedtaget nye energibesparende metoder som intelligente strømdistributionsnetværk og internetbaserede intelligente energibesparende styringssystemer.

Skiftende myndigheder fremmer også kraftigt anvendelsen af ​​nyt udstyr og teknologi.For eksempel gør anvendelsen af ​​magnetisk suspension varmepumpe klimaanlæg energiudnyttelsen 30 procent mere effektiv.Grand Millennium Shanghai Hongqiao tog føringen i branchen ved at installere koncentrerede solenergi termiske lagringssystemer, som forbedrer effektiviteten med mindst 27 procent.Projektet vandt førstepræmien ved 2014 China Energy Conservation Association Awards.

Offentlige bygninger i Changning opfordres til at installere jordvarmepumper eller solcelleanlæg.Ved udgangen af ​​sidste år havde Changning bygget syv solcelleproduktionsprojekter, som producerede 1.185,5 kilowatt elektricitet i alt.

Distriktet er ved at opgradere sin energistruktur.Alle kulfyrede kedler står til at blive revet ned.Oliekedler vil også gradvist udfase og erstattes af naturgasfyrede kedler.Distribuerede energiforsyningsprojekter er også blevet tippet som en trend i fremtiden.

Sidst, men ikke mindst, går myndighederne i Changning ind for et kulstoffattigt liv og grøn transport.Et langsomt trafiksystem er ved at blive bygget i Hongqiao-området.Som en del af denne indsats forventes 450 offentlige cykler udstyret med GPS-enheder og smartkortlæsere at hjælpe lokale pendlere med at erobre den 'sidste kilometer' af deres rejse i byen.

Om topmødet

USA-Kina Climate-Smart/Low-Carbon Cities-topmødet er organiseret i fællesskab af USA og Kina og har til formål at fremme implementeringen af ​​USA-Kinas fælles meddelelse om klimaændringer, som præsident Obama og præsident Xi udsendte i 2014. Topmødet vil udvide og uddybe byledernes og lokale lederes lederskab om klimaforandringer og tage fat på vigtige kulstoffattige udviklingsemner såsom kulstofhandel, forbedring af luftkvaliteten, ikke-motoriseret transport, grøn finansiering og teknologisk innovation.I år kom borgmestre i kinesiske og amerikanske byer, herunder Boston, Wuhan og Shenzhen, sammen for at dele ideer og bedste praksis for at tackle klimaændringer.

Ovenstående er oprindeligt fra http://www.shanghaidaily.com/district/changning/District-works-toward-building-lowcarbon-future/shdaily.shtml


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692