NEWS

Bedste inverter varmepumper anmeldt i 2022

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-03-25      Oprindelse:Websted

Mennesker over hele kloden er vant til at bruge tvungen luftsystemer til at konditionere og opvarme luft i deres huse.Nogle af de almindelige apparater, der er afhængige af sådanne systemer, omfatter varmepumper og klimaanlæg.


Inverter varmepumper

Imidlertid har moderne teknologi spillet en afgørende rolle i at forbedre de systemer, som folk bruger i deres huse i dag.Fremskridtet har set introduktionen af ​​inverter-drevne kompressorer med variabel hastighed til varmepumpeteknologi.Teknologien er typisk i centrum for den forbedrede ydeevne, alsidighed og effektivitet relateret til de bedste inverter varmepumpe.

Typisk gør den teknologi, der anvendes på inverter-varmepumper, dem i stand til at køre i et fuldt område på 0 til 100 %.Teknologien opnår dette ved at beregne forholdene og temperaturen i huset og justere dets output, så det matcher omgivelsernes behov.

Samtidig gør teknologien det muligt for varmepumpen at køre med variable hastigheder, og derved forbedre en jævn og effektiv drift, hvilket reducerer antallet af cyklusser.Denne mekanisme er kernen i inverterens varmepumpes komfort og effektivitet.

Når man skal anskaffe sig en inverter varmepumpe, er der mange ting man skal overveje.Typisk er der information, som man skal sikre sig at indhente og granske, inden man beslutter sig for at anskaffe varmepumperne.Producenter og distributører kan let give oplysningerne, men det er vigtigt at spørge for at få den ultimative information.Nogle af de kritiske ting at kigge efter inkluderer følgende:

 • Producentens pålidelighed

 • Teknologien brugt på varmepumpen

 • Den temperatur, som varmepumpen kan arbejde ved

 • Brug af software og kompatibilitet

 • Ydeevne og effektivitet

 • Yderligere fordele relateret til en bestemt model

Inverter varmepumper med bevist effektivitet i 2022

Flere inverter varmepumper har konstateret effektivitet.I det følgende uddrag ser vi på funktionerne i et par af dem.

1. SPRSUN 19KW 20KW R32 DC Inverter luft til vand varmepumper til kolde områder

19KW 20KW R32 DC Inverter luft til vand varmepumper til kolde områder


Ved design af disse varmepumper skal producenterne have været omhyggelige med at sikre, at de opfylder brugerens ønske om komfort.Modellen er perfekt til at øge komforten ved blandt andet passende opvarmning af vand, køling, opvarmning og afkøling af rummet.

Denne model bruger en teknologi, der gør den i stand til at opnå resultaterne på forskellige måder, selvom dens avancerede system er i centrum for dens funktionalitet.Her er nogle almindelige funktioner ved inverterpumpen.

 • Fem-tommer farvet berøringsskærm: Dette er en vigtig funktion, der giver brugeren mulighed for at kontrollere temperaturen og indstiller systemets tilstande ret nemt.Brugere kan nemt tjekke fejlkoderne, da en klar moderne grænseflade er der.

 • -30⁰C EVI temperaturdrift: Modellen, der bruger EVI lavtemperatur-DC, er lavet til at passe til de kolde klimaområder.Modellen fra SPRSUN inkorporerer R32 kølemiddel og inverter EVI-teknologi, der gør det muligt for varmepumpen at give varmt vand ved 60⁰C og holde huset varmt, selv når temperaturen er på -30⁰C.

 • Software opgraderet med et enkelt klik: Da det meste software kræver en opgradering en gang imellem, anvender varmepumpen et design, der giver brugeren besked, når det er nødvendigt.Opgradering er enkel, når først brugeren forbinder varmepumpen til internettet, selvom internethastighederne bør være hurtige nok til at garantere en hurtigere opdateringsproces.

 • De andre funktioner i varmepumpen inkluderer, men er ikke begrænset til, lav støjproduktion, R32 kølemiddel, intelligent afrimning og smart kontrol, blandt andre.

2. SPRSUN 9,5KW A+++ Energimærke DC Inverter Luft til vand varmepumpe - Monoblok type

9,5KW A+++ Energimærke DC Inverter Luft til vand varmepumpe - Monoblok type


Dette er en varmepumpemodel med den bedste energieffektivitetsvurdering på markedet.Nogle af varmepumpens bemærkelsesværdige specifikationer omfatter blandt andet en maksimal COP på 5,56, en strømforsyning på 220V til 240V, en varmekapacitet på 9,5KW og en maksimal kølekapacitet på 8,5KW.

Nogle af de funktioner, der giver varmepumpen dens funktionalitet omfatter:

 • ERP A+++ Energi: På grund af dens effektivitet i energiforbruget er modellen vurderet til A+++, den højeste karakter givet til enhver varmepumpe.Varmepumpen har opnået den perfekte standard for enhver inverter varmepumpe.Derfor er modellens energiforbrug ret lavt og inden for de sædvanlige forventninger.

 • Opvarmnings- og afkølingshastigheder er ret hurtige: Typisk indeholder varmepumpen en teknologisk forbedret Panasonic roterende kompressor, der er inkluderet for at øge effektiviteten.Dette hjælper varmepumpen med at køre med sin bedste effektivitet, hvilket gør den i stand til at opvarme vand eller give køling eller opvarmning med høj hastighed.

 • Smart kontrol: Varmepumpen anvender en teknologisk avanceret mekanisme, 'intelligent CAREL Controller med RS485. Dette er afgørende for at realisere forbindelsesstyringen mellem terminalapplikationsenden og varmepumpeenheden. Varmepumpen indeholder WIFI-teknologi, som gør det muligt for brugeren at styre varmen pumper fra komforten af ​​deres telefoner.

 • Fem arbejdstilstande: Den forbedrede funktionalitet af denne model er yderligere forbedret ved at bruge fem opvarmningstilstande, inklusive tilstand 1 til tilstand 5.

3. SPRSUN R32 ERP A+++ 22KW EVI Low Temp Multifunktion DC Inverter Luftkilde varmepumper

R32 ERP A+++ 22KW EVI Low Temp Multifunktion DC Inverter Luftkilde varmepumper


Denne type er den bedste løsning til en inverter varmepumpe, der kører mere rent og med uovertruffen effektivitet.Kapaciteten til at levere funktionaliteterne kommer fra de vigtigste specifikationer, herunder en maksimal COP på 5,81, en driftstemperatur på -25⁰C til -45⁰C, en maksimal opvarmningsevne på 22KW og køleevne på 20,1.

Ydermere kan modellen give en række funktioner til brugerne, herunder opvarmning af vand og huse og afkøling af husets forskellige rum, bl.a.

Nogle af varmepumpens unikke funktioner omfatter:

 • Lavere GWP: Denne varmepumpe indeholder en kølemiddelgas R32, som arbejder med DC inverter varmepumpen for at køre moderat renere og mere effektivt.Som et resultat har det begrænset skadelig påvirkning af omgivelserne, da dets kulstofemissioner er ganske minimale, mens det ikke nedbryder ozon på nogen måde.

 • Forbedret effektivitetsniveau: Inverterpumpen har en maksimal COP på 5,95.Dette gør det muligt for enheden at oplade og recirkulere på en måde, der er mere effektiv end DC inverter varmepumper til de fleste af markedets kølemidler.Dette er fantastisk for familier, da de kan skære på energiregningen, da der er et lavt energiforbrug.

 • Inkorporering af smart teknologi evner: Enheden indeholder en CAREL-controller, som spiller en afgørende rolle i at notere temperaturer ved hjælp af sensorer, der registrerer de atmosfæriske forhold.Desuden indeholder enheden et online overvågningssystem (WIFI), der gør det muligt for producenter og kundesupport at yde vigtig support til klienter, når det er nødvendigt.

4. SPRSUN 4,5KW 6,5KW Lille R32 DC Inverter Svømmebassin Luftkilde Varmepumpe

9,5KW R32 ERP A+++ Small Cold Climate DC Inverter Monoblock varmepumper


Når du skal finde en perfekt varmepumpe til en swimmingpool, er 4,5KW 6,5KW Small R32 DC Inverter Swimming Pool Air Source Varmepumpe den bedste mulighed.Enheden er lavet med flere specifikationer, der giver dens evne.

Specifikationerne inkluderer en maksimal COP på 16,33 eller 16,18, en strømforsyning på 220V til 240V og en driftstemperatur på -15⁰C til -45⁰C.Tilsvarende er varmekapaciteten 4,5KW eller 6,5KW, mens køleevnen er 2,5KW eller 3,6KW.Enheden er vigtig for flere funktioner, såsom opvarmning af vand til boligbassiner og køling.

De funktioner, der forbedrer pumpens funktionalitet, er:

 • Maksimal COP 17,3: Dette er vigtigt for at øge energibesparelsen under driften.Bemærk, at med COP, der rammer så højt som 16.39, kan enheden ændre driftsfrekvensen for de forskellige varmepumpekomponenter, såsom blæser og roterende kompressor.Det ændrer dog frekvensen afhængigt af behovene.Dette forkorter opvarmningstiden, som giver mere varme end de tidligere varmepumper.

 • Støjsvag 40 dB(A): SPRSUN DC inverter pool varmepumpesystemet anvender Panasonic inverter kompressorer udstyret med børsteløse Nidec DC blæsere.Som et resultat sikrer systemet, at pumperne ikke støjer unødvendigt under drift, da de to elementer hjælper med at reducere støjen internt.Derfor har bassinerne med garanti fremragende lydløs udryddelse af den almindelige støjrelateret med boligvarmepumperne.

 • Titanium rør-i-skal varmeveksler: Disse enheder anvender titanium rør-i-skal varmeveksleren med høje grader af kemisk resistens for at udrydde muligheder for korrosion.Titanium er typisk en fremragende mulighed for at håndtere høje temperaturer, tryk og vanderosion.Denne evne korrelerer med dens kvaliteter;hårdhed, varmebestandighed og korrosionsbestandighed.

 • Andre funktioner ved denne inverterpumpe omfatter blandt andet et kortfattet varmepumpedesign, WIFI-app og touchscreen-controller.

Bortset fra de inverter varmepumper, der er beskrevet ovenfor, har en lang række andre varmepumper den bedste inverter varmepumpe sammenlignet med mange andre.For at udforske en liste over det brede udvalg af autentificere inverter varmepumper, tjek videre SPRSUN websted.

Bundlinjen

Installation af varmepumpe kræver indgående kendskab til både det tekniske og de rigtige designs.Der er afgørende aspekter at se efter ved anskaffelse af en inverter varmepumpe, hvilket er afhængigt af det påtænkte installationsformål.

En god inverter varmepumpe bør dog i det mindste opfylde brugerens behov passende, en faktor, som kan konstateres ved at følge en eksperts retningslinjer ved anskaffelse af en.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692