NEWS

6 grunde til, at luftkildevarmepumpe klimaanlæg ikke opvarmes om vinteren

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-02-17      Oprindelse:Websted

Fejlfinding af varmepumper kan være vanskelig.Det er almindeligt at se, at din luftvarmepumpe til husopvarmning og -køling ikke producerer nok varme om vinteren.Så her er en liste over mulige årsager, og hvad du skal gøre nu.


Miljømæssige faktorer

Når air source varmepumpe (ASHP) klimaanlæg opvarmer ved lav omgivelsestemperatur, reduceres energieffektivitetsforholdet.Varmeeffekten er ikke ideel i kold vinter, hvilket er et normalt fænomen.For klimaanlægget af varmepumpetypen uden automatisk afrimning er den mindste omgivende temperatur 5 ℃.Hvis den er lavere end denne temperatur, vil varmen ikke blive produceret, eller varmeeffekten vil være meget dårlig.Dette skyldes, at frosten på den udvendige varmeveksler blokerer for luftstrømmen og kan ikke længere optage varme udefra.For ASHP klimaanlæg med automatisk afrimning er den mindste omgivende temperatur også -5℃.Med lavere omgivelsestemperatur end dette ville varmepumpeenheden ikke producere varme effektivt.


luftkilde varmepumpe opvarmning og køling

Ukorrekt brug

Hvis filterskærmen ikke renses i tide, og luftcirkulationen er blokeret inde efter at varmepumpen ac har været brugt i længere tid, vil varmeeffekten blive påvirket i et vist omfang.Hvis støvet på fordamperen og kondensatoren er for tykt, vil varmevekslingseffekten blive reduceret, hvilket resulterer i et fald i varmekapaciteten og et stigning i strømforbruget.Den indstillede varmetemperatur er for lav, hvilket også påvirker varmeeffektiviteten.


Sådanne forhold som døre/vægge, der ikke er godt isolerede, eller vinduer/døre, der åbnes for ofte, vil utilsigtet forårsage indendørs varmetab og resultere i utilstrækkelig opvarmning.


Luftstrøm gennem ventilen

Varmepumpens klimaanlæg bruger en firevejsventil til at skifte mellem opvarmning og køling.Hvis 4-vejs ventilen er forbundet med luft, vil noget kølemiddel, der skulle være involveret i varmevekslingen, blive returneret direkte til luftreturrøret fra kompressorens udløbsrør ved 4-vejs ventilen, hvilket resulterer i et fald i kølemiddel. i varmeveksling og faldet i varmevekslingseffektiviteten, hvilket forårsager mangel på varmekapacitet.


Utilstrækkeligt kølemiddel

Hvis kølemidlet lækker eller er utilstrækkeligt, kan der udføres simple selvtests for at identificere, om der er fluorlækage.


Fejl i afrimningskontrolenheden

Varmepumpens fordamper AC er placeret i udendørsenheden.For dem med varmeafrimningsanordningen, hvis afrimningsregulatoren svigter, hvilket gør, at ac ude af stand til at skifte til afrimningstilstand i tide, vil frostfænomenet i fordamperen opstå under dens opvarmningstilstand, hvilket vil påvirke varmevekslingseffektiviteten, resulterer i utilstrækkelig varmeudvikling og endda nedlukning.


På dette tidspunkt skal følgende situationer observeres: afrimningstemperaturføleren er forkert placeret;kontakten sidder fast eller i dårlig kontakt;ventilatorhjulet glider, eller luftkanalen er blokeret;og elektronmagnetventilen eller startrelæet svigter.


Fejl i den elektriske ekstravarmefunktion

På nuværende tidspunkt er PTC elektrisk hjælpevarmeteknologi meget udbredt i luftkildevarmepumper til opvarmning og afkøling.Teknologien kan producere varme hurtigt under ultralave temperaturforhold, med høj effektivitet, sikkerhed og pålidelighed og kan bruges i lang tid.Hvis det elektriske backup-varmekredsløb eller udstyr ikke fungerer normalt, vil det føre til manglende opvarmningskapacitet, når den omgivende temperatur er relativt lav, eller endda stoppe opvarmningen helt, når miljøet er dårligt.


Hvis opvarmningen er normal, når omgivelsestemperaturen er høj (over 5 ℃), men opvarmningen er utilstrækkelig, når omgivelsestemperaturen er lav (under 0 ℃), bør det være mistanke om, at det elektriske backup-varmekredsløb eller udstyr er i fejl, og de to dele skal efterses under vedligeholdelse.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692