Varmepumpe-industriel

 
 
Højtemperaturvarmepumper eliminerer grundlæggende sikkerhedsrisici som antændelighed, eksplosion og lækage, eliminerer sikkerhedsrisici ved traditionelt opvarmningsudstyr og har nul udstødningsgasemissioner, hvilket gør dem mere miljøvenlige. SPRSUNs industriel varmepumpe har en bred vifte af anvendelsesmuligheder og påvirkes ikke af noget miljø. Så længe der er luft, kan den levere energibesparende varmtvands- og varmeløsninger til hoteller, villaer, hospitaler, skoler, fabrikker og andre projekter.
 

Produkter

Hvorfor har du brug for en industriel højtemperatur varmepumpe

 
Højtemperatur varmepumper luft til vand er yderst fordelagtige til at holde det kommercielle rum varmt og køligt for enkeltpersoner og virksomheder. Teknikken har udviklet sig til at omfatte funktioner, der ikke var tilgængelige for år tilbage, og derfor er der forbedrede varme- og køleløsninger at nyde.
SPRSUNs varmepumper til kommercielle bygninger har overlegne funktioner som variabel hastighed, inverterdrevet kompressorteknologi, Enhanced Vapor Injection (EVI)-teknologi og forbedret afrimningscyklus for mere effektiv ydelse. Den kommercielle lavtemperaturvarmepumpe bruger EVI-teknologi til at bryde igennem lavtemperaturflaskehalsen i konventionelle varmepumper og opnå stabil produktion af varmt vand i -30 °C-miljøer.
 
Store besparelser for virksomhed og miljø
I modsætning til traditionelle varmepumpesystemer, der bruger meget energi og udsender store kulstofemissioner, bruger vores industrielle varmepumpesystemer mindre energi og udsender mindre kulstof, hvilket resulterer i reducerede omkostninger og et sikrere miljø.

Fortæl os hvordan vi bedst kan hjælpe dig

Vi sætter pris på dine kommentarer og forslag. For mere information om vores varmepumper, bedes du udfylde og indsende formularen nedenfor.
Form Name

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692