TIL LET INSTALLATION

Varmtvandsbeholder

SPRSUN Integreret vandtank skal revolutionere historien om varmepumpeinstallationer!Det kan hjælpe brugerne med at spare omkring 50 % på installationstid og arbejdsomkostninger.

Som en meget integreret og multifunktionel vandtank sparer dens kompakte størrelse plads for brugerne.Derudover understøtter den dobbelt temperaturzonekontrol og nul koldtvandskontrol og er udstyret med dobbelt sikkerhedsbeskyttelse, hvilket gør opvarmning sikrere og mere behagelig!Denne varmtvandsbeholder er velegnet til R290 luft til vand varmepumper og R32 varmepumper.

Produkter

Fordele ved Integral Hydronic Tank
SPRSUN Integral Hydronic Tank til indendørs opvarmning og varmt vand integrerer væsentligt tilbehør, hvilket forenkler installationen af ​​din varmepumpe og resulterer i tids- og omkostningsbesparelser.
. Super nem installation
Denne multifunktionelle vandtank kan hjælpe brugerne med at spare omkring 50 % af installationstiden og arbejdsomkostningerne, hvilket gør installationen af ​​varmepumpen enkel.

Dobbelt temperaturzonekontrol
Den understøtter dobbelt temperaturzonekontrol, hvilket giver mulighed for mere præcis justering af rumtemperaturer i henhold til brugernes behov. Når den bruges til varmt brugsvand, kan den opnå nul koldtvandskontrol, hvilket giver brugerne stabilt og behageligt varmt vand.

Dobbelt sikkerhedsbeskyttelse
Denne vandtank har dobbelt tørbrændings- og temperaturkontrolbeskyttelse for at hjælpe varmepumpen med at fungere stabilt, hvilket reducerer enhedsfejlfrekvens og vedligeholdelsesomkostninger

Høj integration
Forskelligt vigtigt tilbehør, såsom varmtvandsbeholdere, buffertanke, ekspansionsbeholdere og trevejsventiler, er blevet stærkt integreret i dets videnskabelige design, hvilket sparer mere plads.

Lad os vide, hvordan vi kan hjælpe

Vi sætter pris på dine kommentarer og forslag.For mere information om vores varmepumper, bedes du udfylde og indsende formularen nedenfor.
Form Name

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692