Home / Default Catalogue

Designet til varmt vand, opvarmning og køling.

SPRSUN Varmepumper

Produkter

Air Source Monoblock varmepumper til varmt vand/husopvarmning

Projekter i hele verden

Ofte stillede spørgsmål om varmepumpe

 • Hvilken størrelse varmepumpe har jeg brug for?

  For hver kvadratmeter skal du bruge en 30 BTU-enhed. Du skal bruge en VVS-installatør til at bestemme den rigtige størrelse, du har brug for. Alle eksperter beregner den nødvendige størrelse og henviser BTU-enhederne til HVAC-størrelsesbogen. Alligevel er der andre forhold i spil, såsom radiatorerne i dit hjem, det lokale klima, og hvordan bygningen er isoleret. En dårligt isoleret bygning vil have brug for mere varme og dermed en større varmeenhed. Koldere regioner har brug for større enheder, der passer til behovet for højere opvarmning.
  Du kan dog selv foretage beregningerne. Antaget at du har et hjem på 232kvm, har du brug for en varmepumpe. For eksempel, for at fortælle den BTU, du har brug for, skal du regne med at bruge 322,92BTU per kvadratmeter. Til at estimere hvad vil der være behov for med 232kvm, hvis 1kvm kræver 322,92BTU, hvad vil 232kvm så have behov for. Multiplikationen skal give dig omkring 75,000 BTU'er. Når det er konverteret til tons baseret på varmepumpens størrelsesdiagram, giver det dig 6,25 tons varme. Kort sagt, vil 75,000BTU'er være nødvendig for en ejendom på 2322kvm. Og jo større boligen er, jo større en enheden er nødvendig.
   
 • Hvad er effektiviteten af en varmepumpe?

  Varmeapparater der kører på elektricitet er 100% procent effektive, hvilket betyder, at de producerer så meget varme, som de optager. Varmepumper har dog en effektivitet på op til 300 %. De genererer ikke varme. I stedet optager de fra udeluften eller jorden, hvor de herefter fordeler det til koldere indendørs områder. Varmepumper bruger derfor mindre elektricitet, men alligevel producerer de varme effektivt. F.eks. kan en jordvarmepumpe forbruge 1kw el og levere omkring 4kw varme. Da varmeenergi er frit tilgængelig, er de mere effektive end andre varmeenheder. Ved brug af dem, betyder det at du kommer til at reducere varmeregningen med næsten to tredjedele. Yderligere effektivitet fra varmepumpen afhænger af prisen på fossile brændstoffer i forhold til prisen på elektricitet. Prisen på fossilt brændstof er høj og kommer med farerne ved kulbrinter. Igen, hvis du bruger poolvarmepumper, har du en ekstra fordel. Når dit hus køler, får din pool varme til gengæld. Det sparer energi, der bruges uafhængigt til opvarmning af poolen, hvilket reducerer energiregningen. Igen vil du ikke installere en varmepumpe i et hus, der ikke er godt isoleret. Isolering betyder mindre varmeveksling mellem den udvendige og indvendige luft, hvilket minimerer sandsynligheden for varmespild.
 • Hvordan installeres en varmepumpe?

  Installationen af varmepumper vil variere afhængigt af om de er installeret udendørs eller indendørs. Derudover, hvis du installerer et kanalfrit system, skal placeringen være uhindret. Til indendørs installation skal du bruge en monteringsplade, en boremaskine og skruer. Hvis dit system er kanaliseret, skal du sørge for at have adgang til det indvendige kanalsystem. Hvis det er utilgængeligt, skal du installere nye. Det andet trin er at oprette en føringsvej gennem væggen i kælderen eller loftet til at forbinde enheden indendørs og den udendørs kondensator. Boring til rørledningerne kan være en løsning. Dette skulle give passage til kølemiddel-, el- og kondensafløbsrør. Kølemiddel og kondensat rør forbindes derefter til indendørsenheden. De installerede ledninger gør det muligt for sidstnævnte at cirkulere i den udendørs og indendørs kondensator. Det næste trin skal være, at du tilslutter ledningerne til en elinstallationen. Alle de installerede ledninger skal isoleres og et afløb skal installeres på ydersiden til kondensering. Endelig skal du installere termostater, som hjælper med at justere varmen. For at gøre overvågningen lettere for dig, kan din varmepumpe også have en fjernbetjening til varmesensorer, der kan tilgås via telefoner eller tablets.
 • Hvad er fordele og ulemper ved varmepumper?

  Fordele
  De drives af luft, jord og vand, som er ikke-skadelige energikilder, i modsætning til ovne, der kører på fossile brændstoffer og efterlader et CO2-aftryk.
  De er supereffektive sammenlignet med varmeapparater og brødristere. De genererer ikke varme, men de bruger fri varme fra luften, vandet og jorden, og det giver dem en effektivitet på 300% på toppen.
  Hvis du bruger naturgasvarmere og ovne, betyder et skift til varmepumper at du kommer til at reducere din energiregning. Desuden gør det dig måske berettiget til tilskud fra staten.

   
  Ulemper
  Svær at sætte ind. En varmepumpe er noget svær at installere. Undersøgelser skal foretages for at forstå varmebevægelse, beboergeologi og varmebehov. Desuden skal de fleste installationer udføres af en professionel.
  Kan ikke fungere godt i koldt vejr. Varmepumper kører ikke effektivt i kolde regioner, og systemet kan helt stoppe med at fungere. Du skal bruge en opgraderet version, der har inverterteknologi til at komme omkring dette. Det betyder dog, at du bliver nødt til at investere mere. Og hvis det ikke gøres, så bliver dit system helt overflødigt i koldere årstider.
   
   
 • Hvad koster en varmepumpe?

  Omkostningerne ved varmepumper svinger fra DKK28.877 til DKK50.869, afhængigt af type, opsætningsomkostninger og den specifikke arkitektur af din ejendom. Men gennemsnitsprisen er normalt DKK39.908, hvilket igen afhænger af din placering, nuværende HVAC-system og producenten. Prisen på varmepumper er stærkt påvirket af størrelsen og konstruktionen af din ejendom. En ekspert skal vurdere din bygnings belastningskapacitet og den nødvendige størrelse til varmepumpen. Også vinduer, tykke mure og lokal geologi spiller en vigtig rolle ved valget af varmepumpe. Hvis en bolig har store vinduer fra gulv til loft, så vil den udvalgte varmepumpe kræve kapacitet i de koldere måneder. Valg af den passende varmepumpestørrelse til dit hus garanterer, at det vil fungere effektivt og bæredygtigt.
  Her er nogle priser på varmepumper
  Priser;
  l Omkostningerne ved en 7-kW varmepumpe er mellem DKK24.591 - DKK38.644.
  l Omkostningerne ved en  9-kW varmepumpe varierer fra DKK25.996 - DKK40.751.
  l Omkostningerne ved en 11-kW varmepumpe starter fra DKK27.402 - DKK43.562.
  l Omkostningerne ved en 14-kW varmepumpe varierer mellem DKK28.104 - DKK51.291.
  l Omkostningerne ved en 18-kW varmepumpe er mellem DKK31.617 - DKK61.830.
 • Hvilke forskellige typer varmepumper findes der?

  De to mest anvendte typer varmepumper er den geotermiske varmepumpe og luft-luft-varmepumpen. For eksempel betragtes den geotermiske varmepumpe som den mest effektive. Den overfører varme mellem dig og jorden eller en nærliggende vandkilde. De koster dog meget, når det kommer til installation. Deres fordel er at deres driftsomkostningerne er lave og at de udnytter konstante temperaturer; de reducerer energiforbruget med op til 60 %, styrer fugtigheden og er stabil. På den anden side er luftvarmepumpen den mest almindelige type varmepumpe. Den bruger en dampkompression kølemekanisme og en ekstern varmeveksler med en ventilator til afkøling af huset i kølecyklussen. En luft-til-luft varmepumpe er en mindre kompliceret maskine, der leverer varm eller kold luft direkte til indendørs områder. En luft-til-vand varmepumpe bruger radiatorer eller strålende gulvvarmere til at varme et helt hjem op og bruges ofte til at levere varmt brugsvand. Hvis den er designet rigtigt, kan en luftvarmepumpe levere et komplet varmesystem og en husholdningskilde til varmt vand ved 80°C.


 • Hvordan fungerer en varmepumpe?

  En varmepumpe under drift fungerer som et klimaanlæg. Når det er sagt, er det den varme luft i dit hus som strømmer i konditioneringssystemets komponenter. Varme trækkes derefter fra luften af et kølemiddel i kølespolen. Kølemidlet, der indeholder varm luft, komprimeres derefter gentagende gange for at skabe mere tryk. Det strømmer ind i kondensatorspolen fra kompressionskammeret, hvor de frigiver varme i udeluften. Sådan fungerer et klimaanlæg. En varmepumpe vil også fungere på samme måde, når den er i køletilstand. Men det der er forskellen, er at den kan arbejde omvendt, hvor ovenstående proces er omvendt for at give varme internt. Hvis det er en geotermisk varmepumpe, vil den suge vand ind fra en kilde, og kølemidlet vil absorbere varmen på samme måde. Igen optager en varmepumpe varme i kold luft eller koldt vand, sætter tryk på det for at øge varmeintensiteten, og pumper derefter varmen ind i koldere rum. Så uanset vejret kan en varmepumpe af høj kvalitet køre selv ved temperaturer under nul grader. Varmepumper, der bruger jorden, udnytter også de konstante temperaturer på jordens overflade, når de absorberer varme.
   
 • Hvad er en varmepumpe?

  Varmepumper er HVAC-enheder, der indbygger evnerne opvarmning, ventilation og luftkonditionering. De distribuerer varmeenergi optaget fra luften, jorden eller vandmasser til koldere områder når det er koldt, og det modsatte gælder, når temperaturen topper. De bevæger varmen i den modsatte retning, uanset termodynamiske love, da de absorberer varme i kolde områder og frigiver det til varmere områder. Varmepumperne eneste funktion er at opvarme radiatorer, gulvvarmesystem og varmekonvektorer. Alligevel er de nyttige, når du opvarmer vand i din pool eller tanke. Næsten alle varmepumper har en funktion til klimakontrol og kan skifte fra køling til opvarmning afhængigt af ændring i temperaturen. Det fungerer som et konventionelt klimaanlæg, men det kan fungere i omvendt tilstand. De kan installeres udendørs på din væg, på loftet eller i kælderen. Du har sandsynligvis set kasselignende udstyr udenfor nogle bygninger. Varmepumper bruger mindre elektricitet for at køre, da den distribuerede varme optages fra omgivelserne. De kører heller ikke på fossile brændstoffer, der efterlader et CO2-aftryk på miljøet. Med hensyn til effektivitet installeres varmepumper baseret på ejendommens størrelse. Mindre varmepumper klarer sig fint i små ejendomme.  
   

Interesseret i at blive vores forhandler eller OEM/ODM-partner?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692

Populær navigation