NEWS

Hvilke varmepumper fungerer bedst i kolde klimaer?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-07-28      Oprindelse:Websted

Vintersæsonen kan være ret svær at holde ud, hvis du ikke har den rigtige slags varmeudstyr på plads.Som følge heraf skal du have en passende varmepumpe installeret for at tilbyde en omfattende og effektiv boligvarme- og kølekilde.Det er dog ikke alle varmepumper, der kan tilpasses ekstreme kuldeforhold.Som et resultat skal du være meget forsigtig, når du vælger en til dit hjem.

I modsætning til forskellige misforståelser på markedet, kan den rigtige varmepumpe, med de korrekte funktioner, fungere effektivt selv i det koldeste vejr.Varmepumper viser sig ofte at være et glimrende og omkostningseffektivt alternativ sammenlignet med andre former for varmesystemer.De hjælper også med at reducere ens påvirkning af miljøet, da de producerer færre emissioner, og du kan endda forsyne dem med vedvarende energikilder.

Hvis du bor i et koldt område, skal du vide, hvilken type varmepumpesystem der passer til dit hjem.Derfor vil oplysningerne nedenfor hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.


Hvad-varmepumper-arbejder-bedst-i-kolde-klimaer

Måling af din varmepumpes varmeeffektivitet

Flere KPI'er (Key Performance Indicators), du bør overveje, når du vurderer en varmepumpes energieffektivitet.De omfatter følgende:

1. COP

COP eller koefficientydelse er niveauet af varme, som en varmepumpe kan afgive sammenlignet med den energi, den afgiver.For eksempel, hvis en varmepumpe har en COP på 5, vil den producere fem varmeenheder for hver forbrugt watt strøm.

2. HSPF

HSPF eller Heating Seasonal Performance Factor refererer til måling af en varmepumpes varmeeffektivitet i varmetilstand.Ved at kende din varmepumpes HSPF-score, vil du afgøre, hvilke enheder der er mest effektive på de kolde vinterdage, da reducerede temperaturer kan sænke dens ydeevne.Man skal også huske, at en god HSPF-score giver lave driftsomkostninger, når du indstiller varmepumpen til køletilstand.

3. Den nominelle udendørstemperatur

Den nominelle udetemperatur refererer til den laveste temperatur, som en varmepumpe kan producere tilstrækkelig opvarmning til din husstand eller kontor.Måden luftvarmepumper fungerer på er, at de trækker varme fra luften udenfor.Det betyder, at når luften bliver koldere i vintermånederne, skal varmepumpen arbejde dobbelt så hårdt for at trække varmen ud af den og lede den ind i dit hjem.

Selvom de fleste kvalitetsvarmepumper kan arbejde effektivt ved temperaturer helt ned til 24 grader, er det altid godt at have et backup varmesystem til snedækkede vinterdage.

Varmepumper, der fungerer bedst i kolde klimaer

Jordvarmepumpen eller jordvarmepumpen anses af mange for at være den bedste form for varmepumpe til koldt vejr.Det er fordi det er begravet under jorden, hvilket giver det en naturlig varmekilde.I de fleste tilfælde er rørene lagt langt nede i jorden for at undgå påvirkning af koldt vejr og frost.Det betyder også, at de ikke fryser på grund af de naturlige varme forhold.

En anden god ting ved sådanne varmepumper er, at de ikke mister effektivitet på et givet tidspunkt af året, i modsætning til de fleste varmepumper, der er installeret udenfor.

Vandvarmepumper

Vandvarmepumper er geotermiske varmepumper, der bruger en vandmasse, som en sø eller dam, til at opvarme husholdninger eller kontorer.De er normalt en god mulighed, hvis du tilfældigvis har en vandmasse på dine lokaler.I modsætning til hvad nogle måske tror, ​​kan vandvarmepumper være billigere at installere end jordvarmepumper og tilbyde en mere ensartet temperatur i modsætning til luftvarmepumper.

Det er dog væsentligt at bemærke, at en betydelig del af dets omkostningseffektivitet afhænger af eksistensen af ​​en vandmasse, der ville være klar til en vandkildevarmepumpeinstallation.Mangel på samme vil betyde, at denne opvarmningsmulighed vil være uden for din rækkevidde.

Luftvarmepumper

I øjeblikket bruger de fleste hjem og kontorer luftvarmepumper til deres opvarmnings- og afkølings- og varmekapacitet.De har dog en tendens til at have nogle betydelige ulemper sammenlignet med deres modstykker.Som et resultat, hvis du vælger sådanne varmepumper, bør du være opmærksom på et par ting.

Som tidligere nævnt afhænger mængden af ​​varme, som de fleste luftvarmepumper kan overføre til din husstand, hovedsageligt af den generelle udendørstemperatur.Det betyder, at når temperaturen falder, kommer varmepumpeniveauet fra din varmepumpe.De fleste luftvarmepumpers design i dag giver dem mulighed for at afgive nok varme til cirka 80-90 % af det årlige varmebehov.Dette er normalt tilstrækkeligt til at dække 100 % af en husstands varmebehov, når temperaturen er over frysepunktet.

Hvis du vælger en luftvarmepumpe, vil det nok være en god idé, at du har en backup varmekilde til, når temperaturerne falder.På denne måde kan den tage fart, hvorfra din varmepumpe begynder at falde i effektivitetsniveauer.Du kan også vælge at købe et par store metalbeholdere med gas og bruge dem efter behov i andre imiterede pejse i dit hjem.At gøre dette vil også betyde, at du kan spare på forbrugsomkostningerne, da du ikke behøver at være tilsluttet gasnettet eller bruge andre standardopvarmningsmetoder.

For at konkludere

Varmepumper kan være en fremragende og omkostningseffektiv metode til at opvarme dit hjem eller kontor sammenlignet med andre konventionelle muligheder.De er miljøvenlige på grund af færre emissioner og kan endda drives af vedvarende energikilder afhængigt af situationen.Tricket er at finde den rigtige til dit hjem eller kontor, som giver dig mulighed for at nyde sådanne fordele.

Det er også godt at fremhæve, at de fleste af de nyere varmepumper har forbedrede muligheder, når det kommer til at håndtere koldt vejr.Dette er resultatet af nye teknologier, der er blevet anvendt ved fremstillingen af ​​disse varmepumper.I dag kan den rigtige varmepumpe yde bemærkelsesværdigt godt selv under de koldeste klimaforhold.
Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692