NEWS

De bedste poolvarmepumper i 2022

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-01-23      Oprindelse:Websted

Vil du ændre din pools vandtemperatur uden besvær?Hvorfor ikke anskaffe dig de bedste poolvarmere på markedet!


Der er utvivlsomt nogle dage i løbet af efteråret og foråret, hvor det normalt er varmt nok til, at det er fristende at dykke ned i swimmingpoolen for en hurtig svømmetur - men denne idé forsvinder hurtigt, når du mærker de kølige vandtemperaturer.I sidste ende, er 40-graders poolvand ikke mere køligt end forfriskende?


Antag, at du ejer en swimmingpool, og den ikke inkluderer en poolvandvarmer.I så fald vil dens vandtemperaturer hurtigt svinge afhængigt af udendørstemperaturerne og vejret, hvilket sædvanligvis stopper din svømmeoplevelse kort.


Hvis du ønsker at forlænge din swimmingpoolsæson længere, så bør du bestemt overveje at installere poolvarmesystemer for at få meget mere ud af din swimmingpool.Pool varmepumper er bemærkelsesværdige opfindelser, der giver dig mulighed for at svømme længere og hurtigere.Ideelt set arbejder disse kraftfulde enheder sammen med dine swimmingpoolpumper for at opvarme dit poolvand til en forudindstillet temperatur og fungerer godt med både overjordiske og i jorden swimmingpools.


Men selvom der er mange muligheder på markedet at vælge imellem, gør mangfoldigheden af ​​muligheder at vælge de bedste poolvarmere til en ret udfordrende oplevelse.Ideelt set går det at få de bedste poolvarmere ud over blot mærket og prisen, men afhænger af mange faktorer som poolens størrelse og dybde, blandt andre faktorer.Hvis du leder efter at finde de bedste poolvarmere til dig selv, er denne guide til dig.


Dette indlæg skitserer de bedste poolvarmepumper på markedet til at opvarme dit poolvand og forlænge din svømmesæson.Hvad mere er, inkluderer vi også en købervejledning med en liste over flere væsentlige faktorer, du skal overveje, når du vælger en poolvarmepumpe.


Lad os komme igang.Hvorfor skal du investere i en poolvarmepumpe?

Tænk over dette: er det værd at have en pool, når du ikke kan nyde den hele vejen igennem på grund af ugunstige vejrforhold?Svømmebassintemperaturer kan hurtigt falde efter flere dage med overskyet vejr;installation af en poolvarmepumpe er en glimrende måde at nyde din pool hele året på.


Ideelt set koster en poolvarmepumpe i starten betydeligt mere end almindelige el- og gaspoolvarmere.En fuldt funktionel poolvarmepumpe har dog relativt lavere årlige driftsomkostninger med professionel installation og løbende vedligeholdelse.Desuden holder de længere og fungerer bedre end de fleste andre poolvarmere.


Ligesom almindelige solvarmere til pool, fungerer en poolvarmepumpe effektivt uden at være afhængig af passende vejrforhold.Når du tænder den, sikrer en poolpumpe, at din swimmingpool når den ønskede vandtemperatur, når det er nødvendigt.


De bedste poolvarmepumper genererer optimal effektivitet og genererer deres unikke naturlige varmesystem.Disse enheder kan opvarme din swimmingpool fuldt ud på 1-4 dage.Hvis du dækker din pool tilstrækkeligt med passende solpaneler, kan du sikre, at din pool bevarer sin varme længere, og efterfølgende minimerer opvarmningsomkostningerne betydeligt.


Derudover er en varmepumpe en fremragende investering, da den har en utrolig livscyklus.Faktisk kan de fleste enheder generelt tjene dig i op til 20 år, i betragtning af at du udfører de nødvendige eftersyn og vedligeholdelseshandlinger, og du kan endda øge dens levetid til mellem 30 og 40 år.SPRSUN R32 DC Inverter svømmebassin varmepumpe

Hvis du leder efter den bedste poolvarmepumpe til penge, skal du ikke lede længere end dette SPRSUN R32 model.Udover at være et innovativt varmesystem er det også et intelligent klimaanlæg og vandvarmer.SPRSUN R32 overfører varme fra indendørs til udendørs ved afkøling og udendørs til indendørs under vandopvarmning i systematiske cyklusser.


bedste luftkilde pool varmepumpe


Denne fantastiske poolvandvarmer kommer med flere unikke funktioner, herunder støjreduktion, ERP A+++ rating, smart kontrolteknologi, R32 kølemiddel og garanti for sikkerhed.

Med denne model kan du nyde fordelen af ​​omkostningsbesparelser i dit strømforbrug og lavere GWP.Da denne poolpumpe bruger R32 kølemiddel, giver den mindre skadelige miljøpåvirkninger, da den har en lav ozonnedbrydende kapacitet for renere og mere effektiv drift.


Denne teknologi tilbyder også bemærkelsesværdige egenskaber som brændbarhed, lav toksicitet, foruden inertitet, alle fordele, der oversættes til minimerede omkostninger og øget sikkerhed for forbrugerne.Nogle af de unikke funktioner inkluderer:Avanceret energibesparende ydeevne (maks. COP: 17.30)

Med en markant høj COP på 16,39 kan denne moderne DC inverter varmepumpe ændre driftsfrekvensen for både ventilatormotorer og roterende kompressorer i henhold til dine unikke varmebehov.På denne måde kan denne enhed enormt fremskynde opvarmningstiden og tilbyde mere varme end traditionelle varmepumper.Arbejd stille i din baghave (lav støj-40dba)

En anden unik egenskab ved SPRSUN DC-varmepumpen er, at den kommer med trinløse Panasonic børsteløse Nidec DC-ventilatorer og inverter-kompressorer, der sikrer, at den kan fungere stille.Typisk genererer traditionelle poolvarmepumpekomponenter normalt generende lyde under drift.Som sådan kan det være en rimelig vanskelig oplevelse at købe sådanne maskiner, især når man har at gøre med høje støjniveauer.


Denne enhed har dog børsteløse (DC) inverterblæsere, der fremmer støjdæmpning.I modsætning til traditionelle pumper anvender denne enhed en konstant, lydløs kompressormotor, der fungerer i baggrunden og sparer strøm.Derfor er dette en stillegående maskine og ændrer ikke temperaturen, når den opnår en bestemt temperatur, selvom temperaturerne er faste på et givet niveau.


Ideelt set forbliver denne varmepumpe fredeligt stille, når den køler eller opvarmer dit swimmingpoolvand, takket være dens interne støjminimerende foranstaltninger.De tilbyder også urimelig stilhed i din pool-indstilling, da den producerer ca. 10dB (A) lavere end sædvanlige tænd/sluk-varmepumper til svømmebassiner.


Endelig bruger denne moderne enhed Panasonic Compressor (dobbelt stød) absorptionsfunktion til at forbedre lydreduktionen.Ideelt set er dette blandt de mange panel-invertere på markedet langt det hurtigste SPRSUN-system, begyndende ved 42dBA.Intelligent kontrolsystem (WIFI-app og touchscreen-controller)

R32 SPRSUN DC (inverter) poolvarmepumpe leveres med en moderne touchscreen-controller, der giver brugerne mulighed for at justere temperaturerne nemt og bekvemt at styre driften.Hvad mere er, har denne enhed også Wi-Fi-fjernbetjening.


Det betyder, at du kan bruge din smartphone til at styre og overvåge driften af ​​din pool inverter varmepumpe fra hvor som helst og når som helst.Supper Chemical Resistance (Titanium pool varmepumpe)

Fuld inverter svømme varmepumper Inkorporerer normalt titanium (rør-i-skal) varmeveksler forstærket med forbedret kemisk resistens for at hjælpe med at undgå korrosion.


Ideelt set er titaniummaterialet korrosionsbestandigt, stift og varmebestandigt, hvilket gør det til en fremragende mulighed for problemfri håndtering af vanderosion, høje temperaturer og det nødvendige tryk for at drive en standard poolvarmeveksler.FibroPool FH055 Pool varmepumpe

FH055 FibroPool-pumpen er nem at installere og kræver kun få ting for at virke.Ideelt set er alt hvad du behøver for at få det til at sparke et 220V-kredsløb, 12-gauge og to 1,5' vandledningskoblinger til at drive den.Denne enhed er ideel, hvis du har mindre swimmingpools over jorden og i jorden.


Fibropool-enheden er bestemt en uovertruffen poolvarmepumpe med en COP på 5,92/6,0.Den har et kontrolpanel med et moderne LED-display og trykknapper, der gør det praktisk at bruge.Hvad mere er, kan enheden fungere til omgivende 40F temperaturer og koster kun omkring 25c/time at køre.


Funktion:

 • Titanium varmeveksler.

 • Copeland differential (højtryk) kompressor.

 • Slank profil, belagt etui og en unik vejrbestandig emalje.

 • Nem indstilling af controller & digitalt display

 • Valgfrit kabel.

 • Hurtig frakobling af rør.


Specifikationer:

 • Materiale: Titanium, PVC, stål

 • Dimensioner (tommer): 48 x 20 x 24

 • Varmekapacitet (BTU): 55.000

 • Egnet til: 15'x 30' oval eller 21 fod rund (bassiner over jorden);10.000 gallons til pools i jorden

 • Garanti: 1 år
Puri Tech (127k BTU) stille poolvarmepumpe

Som navnet antyder, definerer Puri the Quiet en af ​​de mest støjsvage enheder, der kommer med en indbygget vandvarmepumpe.Denne enhed har et støjniveau på 55 dB, som er relativt blødere end den almindelige samtale (60 dB).


Takket være dens særskilte Saving Optimizer-funktion kan denne varmepumpe effektivt opvarme en pool så stor som 35.000 gallons uden nødvendigvis at bruge for meget energi.Desuden giver dets ligetil og glatte kontrolpanel dig mulighed for nemt at programmere og bruge det uden tidsspild, ideelt set; det er en støjsvag og effektiv vandvarmeenhed.


Funktioner:

 • 100% titanium (kommerciel kvalitet) varmeveksler.

 • Automationsvenligt system.

 • Digital temperaturkontrol.

 • QZ Quiet Technology.

 • Enkle og brugervenlige kontrolpaneler med lockout-sikkerhed.

 • Inside Savings Optimizer og Kompressor.

 • Mulighed for ledningsfjernbetjening.Specifikationer:

 • Materiale: Titanium

 • Varmekapacitet (BTU):127.000

 • Egnethed: over jorden og i jorden pools med en kapacitet på op til 35.000 gallons

 • Garanti: 1 år
Zodiac EE2500T EE-Ti digital titanium poolvarmepumpe

Dette er en elektrisk poolvarmepumpe designet af Zodiac Company og er en enhed, der har til formål at gøre opvarmningsprocessen økologisk, effektiv og økonomisk effektiv ved at absorbere luften varme og overføre den til dit swimmingpoolvand.Den kommer også med en livstidsgaranti mod korrosion, hvilket øger dens holdbarhed og effektivitet.


Denne titanium varmeveksler tilbyder maksimal varmeoverførsel, hvilket fører til forbedret ydelse, overlegen hydraulisk flow og høj effektivitet.Derudover kan du overvåge varmepumpens funktioner fra det mest bekvemme sted takket være dets unikke kontrolsystem.


Nøglefunktioner:

 • Titanium varmeveksler.

 • Indbygget by-pass flow.

 • scroll kompressor (kommerciel kvalitet)

 • Programmerbare pool/spa funktioner.

 • Automatiske ventilsystemer

 • Luftafrimning, valgfri gasafrimning/chiller.

 • Nem Zodiac kontrollerer forbindelse.


Specifikationer:

 • Materiale: Titanium

 • Produktvægt (lbs): 325

 • Varmekapacitet (BTU): 120.000

 • Garanti: Livstidsgaranti mod korrosionFunktioner:

 • Maks.COP: 16.33/16.18

 • Strømforsyning: 220V~240V/50Hz/1ph

 • Løbetemperatur: -15℃~45℃

 • Maks.Varmekapacitet: 4,5KW/6,5KW

 • Maks.Kølekapacitet: 2,5KW/3,6KW

 • Funktioner: Indendørs pool vand opvarmning/kølingHayward W3hp21004t poolvarmepumpe

Varmepumper er en anden alternativ poolvarmer, designet til at bruge omgivende luft, når du opvarmer dit poolvand.En varmepumpe er en økonomisk mulighed, især i varmere klimaer, sammenlignet med gas- eller elektriske swimmingpoolvarmere, en fordel, som Hayward heat pro tilbyder.


W3HP21004T Hayward-modellen er blandt de mest populære poolvarmere, primært på grund af dens store kapacitet, der leverer op til 140.000 BTU, hvilket gør den ideel til opvarmning af både små og store pools.


HeatPro-serien er en eksklusiv liste over Hayward-varmere designet til at maksimere holdbarheden og tilbyde støjfri drift.Dens iøjnefaldende funktioner er dens profilerede blæserblad (rustfrit stål), der forbedrer luftstrømmens effektivitet og minimerer støj under drift.Den kommer også med et innovativt akustisk kompressordæksel til at dæmpe driftsrelateret støj.


Endelig, på grund af sin popularitet i varmere klimaer kendt for høje luftfugtighedsniveauer, har denne model en titanium varmeveksler og en unik korrosionsbestandig fordamperfinne, der hjælper med at forlænge dens samlede levetid.


Funktioner:

 • Strømkilde: Elektrisk

 • Pool type: over jorden/Ind

 • BTU output: 140.000Faktorer, der er værd at overveje, når du køber en poolvarmepumpe – Købsvejledning

Når du køber en poolvarmepumpe, bør du overveje forskellige vigtige faktorer for at sikre, at du får den bedst tilgængelige enhed.

Typisk er det første skridt til at vælge den bedste varmelegeme til dine specifikke poolopvarmningsbehov at forstå, hvad der definerer enhederne.Her er en liste over faktorer, du skal overveje, når du køber en varmepumpe til din pool:Størrelse

Når du vælger din poolvarmer, er din pools samlede størrelse og kapacitet integrerede faktorer, der er værd at overveje.Ideelt set er det sådan, at jo mere vand (i gallon) din pool rummer, jo mere strøm har din poolvarmer brug for for at hjælpe med at hæve pooltemperaturen.Som du ville forvente, kræver mindre pools mindre BTU'er, mens større har brug for højere BTU'er for effektiv poolvandsopvarmning.


Adskillige producenter af poolvarmere har en lommeregner, der hjælper dig med nemt og hurtigt at finde den passende poolvarmer til dine behov for poolopvarmning.For eksempel tilbyder Raypak en unik lommeregner, der bruger poolstørrelse, årstider og postnummer til at give dig en præcis sammenligning af de samlede energiomkostninger, når du sammenligner forskellige poolvarmere for at finde den ideelle for dig.Varmepumpens effektivitet (COP)

Generelt måler en varmepumpes COP normalt fra 3,0-7,0.Dette svarer cirka til en effektivitetsgrad på mellem 500-600%.Som sådan, jo højere COP en poolvarmer har, jo mere energieffektiv er enheden.


Når du beslutter dig for, hvilken COP der er bedst for dig, skal du derfor gå efter en enhed med en højeffektiv kapacitet.Da ingen ønsker at bruge elektricitet til at opvarme poolvand unødigt, er det typisk vigtigt at montere den passende varmepumpeenhed for at opnå optimal effektivitet og reducere energiomkostningerne.Støjniveau

Hvis du bor i et beboelsesområde, er der strenge regler for støjen fra en poolvandvarmerpumpe.I de fleste tilfælde kræver boligpolitikker, at støjen ophører i bestemte perioder som før eller efter kl. 08.00, på helligdage eller endda på eller endda om søndagen.


Dette er derfor en væsentlig overvejelse, især når det kommer til dit rolige og fredelige miljø eller i nogle tilfælde på grund af dets nærhed til dine naboer.Det ville også være bedst at overveje faktorer, der påvirker enhedens støjniveau, såsom blæsermotoren, kompressoren eller blæserens vingestigning.Vejrforholdene

Ikke alle varmepumper blev bygget til at opvarme poolvandet ved lavere temperaturer.Ideelt set lukker de fleste enheder ned, når de ydre temperaturer falder til under 55 grader, mens andre kan fortsætte med at fungere ned til de laveste niveauer i 40'erne.


Princippet her er, at jo koldere luften er, jo lavere varme kan din pumpe generere.Dette gør det vigtigt at købe en varmepumpe baseret på den lokale vejrindstilling for at sikre, at du bestemmer den bedste varmeeffekt for at skabe optimal effektivitet uden at beskadige enheden.BTU udgang

Når du køber en poolvarmer, skal du også sikre dig, at du vælger en varmelegeme i passende størrelse afhængigt af dens helbredende kraft.For større pools opvarmer poolvarmere med høj BTU-effekt vandet hurtigere, selvom det betyder, at du bruger mere brændstof.


Hvis du er usikker på din pools gallonkapacitet, skal du måle poolen og bruge denne simple volumenligning.Her er formlen, der hjælper dig med at bestemme de rigtige BTU-krav til din pool.(Overfladeareal) x (Temperaturforøgelse) x 12 = (BTU nødvendig til din pool)

Typisk angiver alle poolvarmere deres BTU-klassificering.De mest populære enheder varierer normalt mellem 150.000-400.000 eller mere.BTU repræsenterer-British Thermal Unit-og er en enhed, der bruges til at måle den samlede energi, der er nødvendig for at hæve vandtemperaturen.I det væsentlige kan du identificere den passende BTU-output ved at bruge følgende trin:

 • Beregn overfladearealet af din pool (L x B)

 • Divider overfladearealet med tre og gang resultatet med 1000

For eksempel, hvis din swimmingpool er 15x30 fod, er den bedste BTU-varmer for dig 150.000 enheder.

Når du har bestemt din pools volumen (gallon), kan du bruge denne enkle retningslinje for swimmingpool BTU'er:


Poolvolumen (Gal.) Heat Output (BTU)

 • 10.000 50.000

 • 15.000 90.000

 • 20.000 120.000

 • 25.000 140.000Endelig dom

Med de mange igangværende fremskridt inden for poolvarmepumpetilbehør, er markedet konstant fyldt med mange poolvarmermuligheder, og derfor er det nødvendigt at gå efter den bedste poolpumpevarmer, der findes.Du kan trygt vælge den bedste poolvarmepumpe, der passer bedst til dine poolopvarmningsbehov med disse få tips.

God shopping!Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692