NEWS

SPRSUN accelererer global lokalisering, underskriver ungarsk distributøraftale med Ket Kor Kft

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2023-11-09      Oprindelse:Websted

8. oktober 2023

GUANGZHOU, SPRSUN — SPRSUN accelererer global lokalisering, underskriver ungarsk distributøraftale med Ket Kor Kft.


Ket Kor Kft, en veletableret og anerkendt virksomhed med oprindelse i 1989, er baseret i Budapest, Ungarn.Vi er glade for at kunne annoncere besøget af hr. Viktor SÁRKÖZI, administrerende direktør for Ket Kor Kft, og hans delegation til SPRSUN fra den 27. september til den 29. september 2023. Under deres besøg vil vi undersøge potentielle samarbejdsmuligheder og underskrive en strategisk distributionsaftale.Målet med dette partnerskab er at styrke markedstilstedeværelsen af ​​SPRSUN produkter i Ungarn og give vores kunder exceptionelle produkter og tjenester.


SPRSUN Ungarsk distributør


Under besøget havde repræsentanter fra Ket Kor Kft en dybdegående forståelse af SPRSUNs seneste R290-serie luftvarmepumpeteknologi og havde mulighed for at overvære de avancerede produktions- og kvalitetstestprocesser i SPRSUN varmepumper.De deltog også i en række tekniske træninger udarbejdet af os.Ket Kor Kft, som har stor erfaring i varmeindustrien, sætter stor pris på kvaliteten af ​​SPRSUNs produkter, samt vores omfattende marketingsupport og eftersalgsservicesystem.Dette besøg gav en fremragende platform for åbne diskussioner, hvor vi i fællesskab udforskede de europæiske varmepumpemarkedstendenser, udvekslede information om efterspørgslen fra lokale forbrugere i Ungarn og delte forslag til produktoptimering.


Gennem dette besøg har begge parter fået en dybere forståelse.Efter flere evalueringer har Ket Kor Kft fået tildelt de eksklusive rettigheder til brandagentur for SPRSUN i Ungarn, og de to parter har underskrevet en strategisk distributionsaftale.Denne aftale er specifikt skræddersyet til at opfylde de unikke krav på det lokale marked og overholder alle regler og love.Aftalen dækker nøgleelementer såsom regionale eksklusive agenturrettigheder, prisstrategier, marketingsupport og omfattende eftersalgsservice.


Zoltán SÁRKÖZI, salgsdirektør (deputy COE) for Ket Kor Kft, udtalte, 'Vi har valgt SPRSUN som en vigtig partner, fordi de allerede har en vis grad af anerkendelse på det lokale marked. Sammenlignet med større mærker , SPRSUN er et 'lille og smukt' mærke, der tilbyder avanceret varmepumpeteknologi med venlige priser. Det opfylder perfekt behovene hos en bestemt gruppe kunder og har et stort udviklingspotentiale. Derudover tilbyder de et professionelt forhandlersupportsystem , der tilbyder ressourcer såsom produkttræning, marketingmateriale og salgssupport'.Denne aftale afspejler fuldt ud begge virksomheders behov og forventninger og styrker samtidig det kommercielle landskab i regionen.


Gennem denne stærke alliance vil SPRSUN og Ket Kor Kft udnytte deres respektive teknologiske fordele og distributionskanaler ved at bruge deres ekspertise, markedsindsigt og netværk til at opnå gensidig succes, udvide markedsandele og levere tjenester af højere kvalitet til lokale kunder mere effektivt.


SPRSUN Ungarsk distributør


'Vi er begejstrede for at byde Ket Kor Kft velkommen til vores fabrik til et besøg og for at gå i gang med dette strategiske partnerskab. Globaliseringen af ​​SPRSUN er i høj grad afhængig af erfarne lokale distributører, som kan levere rettidig og professionel service til lokale kunder, således forbedre kundetilfredsheden,' sagde Maggie, oversøisk marketingdirektør for SPRSUN.'Dette samarbejde baner vejen for at opbygge et solidt og varigt forhold, som vil gavne både vores virksomheder, vores kunder og det lokale marked. Vi tror på, at dette partnerskab vil bringe en enorm værdi, drive vores CO2-neutrale initiativer, fremme bæredygtig udvikling , og lede os til succes sammen.'


SPRSUN Ungarsk distributør


Besøget og kontraktunderskrivelsen mellem SPRSUN og Ket Kor Kft repræsenterer en væsentlig milepæl for begge organisationer, hvilket indikerer deres forpligtelse til at etablere et langsigtet og gensidigt fordelagtigt forhold.Dette samarbejde afspejler SPRSUN's ubarmhjertige bestræbelser på at etablere strategiske alliancer og udvide markedsandelen, hvilket yderligere styrker sin banebrydende position inden for luftvarmepumpeindustrien.


I de seneste år har SPRSUN foretaget kontinuerlige investeringer i global markedsføring og promovering, hvilket har opnået et vist niveau af brandomdømme og anerkendelse på markedet, hvilket gør det lettere for distributører at promovere og sælge.Med sine 24 års erfaring inden for produktion af luftvarmepumper og stærke forsknings- og udviklingsevner, gentager og opdaterer SPRSUN løbende sine produkter og opretholder den mest avancerede teknologi og stabile kvalitet for at give distributører og brugere varmepumper af høj kvalitet .I fremtiden vil SPRSUN samarbejde og uddybe sine partnerskaber med flere globale distributører for i fællesskab at fremme den grønne industris succes.


Om SPRSUN:

SPRSUN har været dedikeret til luft-til-vand varmepumper i 24 år, som er en af ​​de førende varmepumpeleverandører over hele verden, der leverer højkvalitets og pålidelige varmepumper.SPRSUNs varmepumpe baseret på EN14511 standard med CCC, CE, CB, KEYMARKSAA, ROHS, TUV og ERP certifikater.

SPRSUN logo


Om Ket Kor Kft:

Ket Kor Kft er en velkendt virksomhed i den europæiske varmeindustri med fremragende resultater.Det er en virksomhed, der har fået den højeste rating, AAA rating.Med sin rige erfaring, omfattende netværk og engagement i at levere fremragende produkter og tjenester er Ket Kor Kft blevet en vigtig spiller i branchen.Virksomhedens kerneværdier stemmer perfekt overens med visionen om SPRSUN, hvilket gør den til en ideel partner.

Ket Kor Kft LOGO
Mediekontakt:

Jenny

marketingchef

marketing@sprsunheatpump.com

0086-18933985692

www.sprsun.com


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692