Home / Heat Pumps / Pool Heat Pumps
Varmepumper til svømmebassin
Forlæng dine svømmesæsoner.

Luft til vand varmepumper til svømmebassin gør brug af elektricitet til at opvarme svømmebassinet. De er designet til at sætte dem i stand til at fange varme og flytte den fra luften til vandet. Dette opnås ved at bruge en teknologi installeret i pumpen. Når pumpen cirkulerer, trækkes vandet fra bassinet og passerer derefter gennem et filter, hvor det bliver opvarmet.

SPRSUN varmepumper til svømmebassin

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Varmepumper til svømmebassin, ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan rengøres en poolvarmepumpe?

  En poolvarmepumpe har tre dele, der kan samle skidt; varmeveksleren, ventilatorbladene, og indeni. Du skal slukke for strømforsyningen og skrue varmeveksleren af. Når den er åben, skal du anvende et affedter på veksleren ved hjælp af en blød børste. Giv det tid til at løsne soden og vask med en haveslange. På indersiden skal du sørge for at rense bladene og snavset af, som akkumulerer med tiden på poolvarmepumpens bund. En vådstøvsuger er tilstrækkelig til opgaven. Til sidst skal du med blæserbladene bruge et stykke tøj og rengøringsmiddel til at rengøre spidserne. Metalgællerne, der omslutter ventilatoren skal også pustes af en blæser for at fjerne akkumuleret støv. 
 • Kan en varmepumpe afkøle en pool?

  Spørgsmålet om din varmepumpe kan afkøle din pool eller ej, afhænger normalt af modellen. Der er varmepumper, der har opvarmnings- og køletilstande forbundet i det samme apparat. De bruger en returventil eller endda inverterteknologi. Som sådan kan de afrime og holde varmen, selv når temperaturer er ekstremt lave. Sådanne varmepumper er i stand til at udvinde varmeenergi fra omgivelserne, hvis et varmebehov opstår. Processen kan også vendes ved at udløse en kølesekvens, hvor der trækkes varme fra poolens vand og efterfølgende overfører det til luften.
 • Hvor meget strøm bruger en poolvarmepumpe?

  Generelt trækker varmepumper varme eller kulde fra udeluft, jord eller vand og overfører det til indendørsopvarmning eller afkøling. De er noget billigere ud fra et driftsomkostningssynspunkt. En varmepumpe klassificeret som 100.000BTU vil i gennemsnit forbruge omkring 5.000 watt eller 5KW hver time. Anvendelse i fire timer om dagen vil forbruge 20KW. En kilowatt elektricitet koster et sted mellem 3,00 kr. til 8,00 kr. i timen. Satserne varierer afhængigt af forsyningsselskabet. Derfor har en varmepumpe, der kører i fire timer, brugt for ca. 60,00 kr. til 160,00 kr. strøm på en dag.
 • Hvilken størrelse varmepumpe har jeg brug for til min pool?

  Til at begynde med vil en 13KWh varmepumpe være passende til en lille pool (10000-20000 liter). For mellemstore pools (20000-40000 liter) vil en 15-18 KWh være tilstrækkelig. For store pools (40000-60000 liter), er en 21-23 KWh varmepumpe ideel. Disse værdier varierer afhængigt af temperaturen i din region. For at indsnævre den nøjagtige varme pumpe du har brug for 0,00116 KWh strøm til opvarmning af en liter vand. Ved at kende din pools størrelse og de grader, du vil hæve din pools temperatur med, kan du nøjagtigt fastslå den varmepumpe, du har brug for, ved hjælp af nedenstående formel. Det er ganske enkelt poolens størrelse i liter × 0,0016 KWh × grader, du ønsker at hæve dit poolvand med. Hos SPURSUN har vi et bredt udvalg af poolvarmepumper af høj kvalitet til at opfylde dit behov.
 • Hvor længe holder en pool varmepumpe?

  Mens el-, gas- og solvarmere har en kort levetid, har en pool varmepumpe længere levetid. Den typiske levetid for en pool varmepumpe er cirka 10 år eller mere. Flere nøglefaktorer spiller dog en rolle i den estimerede levetid for en pool varmepumpe. Du kan forlænge levetiden på din pool varmepumpe op til 15 år eller mere, hvis du er villig til at gøre en lille indsats. Det hele starter med korrekt installation, pleje og vedligeholdelse. Samlet set er en pool varmepumpe en god investering, der kan overgå dine forventninger. SPRSUN varmepumper opfylder alle de kvaliteter, der er nødvendige for at holde længere og arbejde effektivt.
 • Hvordan installeres en pool varmepumpe?

  Placeringen af din varmepumpen vil i høj grad påvirke hvor effektivt din varmepumpe vil arbejde. Sørg for, at din varmepumpe er tæt nok på dit filter og ikke mere end 7-8 meter væk fra poolen. Hvis du placerer den væk fra poolen, vil det opvarmede vand køle ned, før vandet når poolen. Det er også vigtigt, at du sikrer, at der ikke er nogle forhindringer i nærheden af varmepumpen. Giv det mindst 70-80 centimeter eller mere af afstand omkring det. Dette vil sikre, at der er en tilstrækkelig tilførsel af luft, der kommer ind i varmepumpen. Når du har installeret det, kan du lave en test, hvor du lader pumpen køre for at se om den opvarmer poolen effektivt.


 • Hvordan fungerer en poolvarmepumpe?

  Swimmingpoolvand passerer gennem filteret, når poolen bruges. Dette er for at slippe af med snavs og affald. Det er under denne proces, at vandet til en opvarmet pool bliver opvarmet. Det der sker er, at varmepumpen optager varm luft udefra og gør det til varm gas. Når den varme gas passerer gennem pumpens spoler, øger det varmen i kompressoren. Når vandet passerer gennem denne kompressor, overføres energien til vandet. Det nu opvarmede vand vender tilbage til poolen og hjælper med at opvarme vandet i poolen. Processen gentager sig indtil pool vandet er varmt nok.

Interesseret i at blive vores forhandler eller OEM/ODM-partner?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692

Populær navigation