Home / Heat Pump Blog / Branche nyheder / Industry News / Hvordan fungerer invertervarmepumper?

Hvordan fungerer invertervarmepumper?

Visninger:11     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-01-29      Oprindelse:Websted

En invertervarmepumpe adskiller sig fra en varmepumpe uden inverter. Der er forskel på de to. En inverter varmepumpe kan bruges i en bolig eller på en arbejdsplads. En inverter er et elektronisk værktøj, der ændrer jævnstrøm til vekselstrøm. DC står for vekselstrøm. Jævnstrøm er en elektrisk ladning, der går i en retning eller i en ensrettet strømning. I en jævnstrøm bevæger elektrisk strøm sig i en stabil retning. Jævnstrømmen kendes ikke for at bevæge sig i en anden retning. Denne strøm er kendt som en galvanisk strøm. AC står for vekselstrøm. Vekselstrøm er en type elektrisk strøm, der vender retning gentagne gange. Vekselstrøm kan også ændre sin størrelse gentagne gange med tiden. Sådan er det anderledes fra jævnstrøm. Med en inverter varmepumpe afhænger spændingen, udgangsspændingen, effekt og frekvens af invertervarmepumpens design. Den kan ikke producere strøm alene. Enhedens strøm skabes af en jævnstrømskilde. Jævnstrømsstrømskilden til en invertervarmepumpe skal være stabil for at give nok strøm. Hvordan virker invertervarmepumper? Dette princip vil blive forklaret i detaljer i denne artikel.

 

Hvad er en invertervarmepumpe?

En inverter varmepumpe er en type varmepumpe, der bruger energibesparende teknologi. Dette er især nyttigt, hvis forbrugeren ønsker at reducere sit energiaftryk. En invertervarmepumpe kan eliminere spildt energi i klimaanlæg. Det opnår dette ved at styre hastigheden på motoren. Ved at gøre dette er enheden i stand til at opretholde en indstillet temperatur.  

how do inverter heat pumps work

 

En invertervarmepumpe kan lave en behagelig temperatur. Temperaturen i sig selv opretholdes økonomisk gennem dagen. Temperaturer på en inverter varmepumpe kan gennemgå små boliger. En invertervarmepumpe kan også bruges til at spare høje omkostninger til energi i hjemmet eller arbejdspladsen og holde hjemmet varmt om vinteren. Den kan også holde dit hjem køligt i de tørre, fugtige og varme måneder om sommeren. En invertervarmepumpe kan komme som både kanaliserede og kanalløse typer. Den kanaliserede type er et omkostningsbesparende alternativ til de sædvanlige aircondition og gassystemer. En kanaliseret invertervarmepumpe fungerer ved en 100% volumen.  

 

Årsagen til, at en kanaliseret invertervarmepumpe fungerer med en 100% volumen, er at den kan køre, når temperaturen udenfor er lav. Varmesystemerne inde i en kanaliseret invertervarmepumpe arbejder i en opvarmningstilstand. Opvarmningstilstanden er til at betale. Kanaliserede invertervarmepumper har en inverterkompressor, som kan bruges til at kontrollere energien i systemet. Undersøgelser har vist, at kanaliserede invertervarmepumper kan reducere energiforbruget med 35%. De er udstyret med dæmpere til kompressorlyden, hvilket gør maskinerne mere støjsvage.  

 

Kanalløse invertervarmepumper er kendt for deres mini split-systemer. De små splitsystemer i kanalløse invertervarmepumper er de systemer, som kunden kan styre når det kommer til temperaturer i rum. De har rør. Den kanalløse invertervarmepumpe har en udendørs kompressor og indendørs kondensator. Den indendørs kondensator er forbundet via rør. Disse rør kan videregive kølemiddel. Et kølemiddel i en kanalløs invertervarmepumpe er den væske, der er anvendes under kølecyklussen. Det transporteres mellem enhederne i mini split-systemer.

 

Hvordan fungerer invertervarmepumper?

Der er måder, hvorpå en invertervarmepumpe kan fungere. Det bruger en hastighedskompressor (også kaldet roterende kompressor), der skifter hele dagen. Som hastighedskompressoren på en omvendt varmepumpe anvendes, øges eller sænkes hastigheden. Det gør den for at matche varmen inde i bygningen. Kompressorens hastighed reguleres af de temperaturændringer, der opstår udenfor.  

 

I invertervarmepumper trækker de varme ud af luften udenfor. Ved at gøre dette hver dag kan enheden holde din bygning varm i vintersæsonen. I sommersæsonen udleder disse varmepumper varme fra din bygning. Det køler luften. Ved at gøre dette hver dag gentagne gange falder mængden af energi, der er udeblevet under kølemiddelcyklussen.

 

Under kølemiddelcyklusserne på invertervarmepumperne fungerer cyklussen i forskellige hastigheder. Dette afhænger af både temperatur og varme. Idet den foretager cyklussen, justeres invertervarmepumpens hastighed. Når efterspørgslen på varme og temperatur er lav, reducerer invertervarmepumpen dens output. Dette hjælper med at begrænse mængden af energi, som komponenterne bruger. Samtidigt hjælper det med at reducere antallet af startcyklusser, kølemidlerne har brug for.

 

En inverter luft til vand-varmepumpes roterende kompressor kan fungere inden for et interval på 0 og 100%. Ventilatormotorerne inde i varmepumpen kan også fungere mellem et interval på 0 og 100%. 100% er den maksimale hastighed kompressor- og ventilatormotorer kan fungere ved. Det mindste interval, at en roterende kompressor og ventilatormotor kan fungere ved er 20%. Dette afhænger dog af producenten og den slags dele, der bruges i invertervarmepumper. Invertervarmepumperne bruger jævnstrøm. Jævnstrømmen fra invertervarmepumper bruger sinusbølgerne. Sinusbølger er konstante bølger.

 

For at bruge jævnstrøm bruger invertervarmepumperne en ensretter. En ensretter er en enhed, der kan konvertere vekselstrøm til jævnstrøm. Når vekselstrøm er skiftet til DC-strøm bruger DC-strømmen pulsmodulering af jævnstrømseffekten. Denne ændrer frekvensen, efter at jævnstrømseffekten er brugt. Jævnstrømseffekten sendes gennem invertervarmepumperne. Ved at ændre frekvensen af jævnstrøm og vekselstrøm, der bruges af elmotoren inde i invertervarmenpumpen, skiftes hastigheden. Som et resultat bliver kompressoren og motoren brugt. De gør brug af inverteren. Invertervarmepumperne kan justeres fra lav til høj hastighed.

 

Invertervarmepumper vs. varmepumper uden inverter

Der er forskelle mellem ikke-inverter (også kaldet tænd/sluk) varmepumper og invertervarmepumper. I modsætning til invertervarmepumper, har ikke-inverter varmepumper ingen kontrol over den energi, den udsender. Derfor har den motor, der kører på varmepumper uden inverter, to omdrejninger. De to bevægelser, som tænd/sluk varmepumper kører med, er fuld hastighed og stop. Ved normal brug opererer motoren i en tænd/sluk varmepumpe på fuld tid. Motoren stopper, når temperaturen i bygningen eller rummet opnår til det ønskede niveau. På grund af det faktum, at motoren i ikke-inverter varmepumper starter og stopper gentagne gange i løbet af en dag, bruger den mere energi.

 

Invertervarmepumper er i stand til at konvertere vekselstrøm til jævnstrøm ved hjælp af en ensretter. Når den er færdig med denne proces, fornyer den jævnstrømmen til en udskiftelig frekvens og spænding. Størstedelen af invertervarmepumper er udstyret med EVI kompressorer. EVI står for forbedret dampindsprøjtning. Den forbedrede dampindsprøjtning udvider rækkevidden af opvarmningscyklussen. Den reducerer dette for at sænke udetemperaturerne. Inverter varmepumper bruger også EEV. EEV står for elektroniske ekspansionsventiler. Elektroniske ekspansionsventiler er inde i invertervarmepumper. Ventilerne styrer kølemiddelstrømmen ind i en fordamper. Det gør det ved at flytte strømmen i omhyggelige mængder. De elektroniske ekspansionsventiler er kendt som flowregulatorer. Det hjælper med faldende tryk af væske, der er nær regulatoren. Ved denne metode fordamper det.

 

Når det fordamper, reduceres kølemidlets temperatur. Det er dog muligt at den elektroniske ekspansionsventil kan få for store kølemiddelstrømbevægelser. Når dette sker, vil niveauet af overophedning blive observeret. For at måle overophedningen, der forekommer på kompressoren, skal sidetemperaturen inde i en omvendt varmepumpe trækkes fra fordampningstemperaturen. På den elektroniske ekspansionsventil er der en temperatursensor installeret. En anden sensor er installeret ved udgangen af fordamperen. Begge disse sensorer beregner tallene for overophedning. Hoveddelene af en elektronisk ekspansionsventil indebærer de permanente magneter og kobberspoler. De er placeret inde i stepmotoren. Motoren er placeret øverst på den elektroniske ekspansionsventil. Det er her et elektromagnetisk felt bliver skabt. Stepmotoren er fastgjort med et skaft. Skaftet er fastgjort til en gevind. Når elektromagnetfeltet oprettes, skubber akslen gevindet. Når den har skubbet gevindet, rykker den det nødvendige ind i sædet. Sædet er placeret i den elektroniske ekspansionsventil. Den teknologi, der anvendes i elektroniske ekspansionsventiler, kommer fra oversøiske steder såsom Europa.


Relaterende varmepumpe artikler

 • Why Does My Swimming Pool Heat Pump Freeze Up?

  2021-12-06

  During the winter season, some ice on your pool heat pump is a common occurrence. However, when the whole unit is covered in ice, there is a concern for worry as your device won't function well and might be at risk of getting damaged.This article focuses on people who want to use their pool heat pum læs mere
 • A Complete Guide: Air Source Heat Pump Costs

  2022-01-07

  Heat pumps have surprisingly become a ‘necessary’ appliance for their ability to offer a convenient and reliable energy source for anyone looking to warm their pools or stay warm indoors. If you want to invest in a heating or cooling unit, heat pumps are undoubtedly a suitable option to suit your ne læs mere
 • The Best Air Source Heat Pump Manufacturers of 2022

  2021-10-30

  Air source heat pumps are a highly efficient and renewable heating solution for many property owners. These valuable appliances help save money on energy bills, have a low carbon footprint, have a high Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), can be utilized for heating and cooling, have low main læs mere
 • Why choose an inverter heat pump to heat your pool?

  2021-11-30

  It's frustrating and uncomfortable to swim while the weather is a bit cold. With the weather shifts, temperatures can drop substantially, especially during cloudy days or winter. A significant drop in temperature can render a pool useless. About 90 % of pools in the U.S. are used two to three times læs mere

Recommended Heat Pump Products

Luft kilde Monoblok varmepumper til varmt vand/husopvarmning

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692

Populær navigation