NEWS

Hvordan opvarmer man en pool med en varmepumpe?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-10-22      Oprindelse:Websted

Det er dyrt at bygge en swimmingpool, og varmeomkostningerne er også forskellige.En genial og billig måde at gribe dette an på er ved at bruge en varmepumpe.I modsætning til elvarme kan en varmepumpe spare dig op til 85 % på varmeudgifterne.Så hvordan virker det?


Installation af en poolvarmepumpe er ganske simpelt og kan udføres af en erfaren installationsingeniør eller ejeren.Ikke desto mindre skal du sørge for at følge producentens anbefalinger for at undgå at ugyldiggøre din garanti.Denne guide deler tips til, hvordan du bedst opvarmer en pool med en varmepumpe:


hvordan-man-opvarmer-en-pool-med-en-varmepumpeOperationen

Luftkilde pool varmepumper udnytte elektricitet til at opsamle varme fra luften og derefter fordele den til forskellige steder i poolen.De skaber faktisk ikke varme.Når poolens pumpe flytter vand i poolen, går vandet gennem varmepumpens varmelegeme og filter.En ventilator i varmepumpen suger luft ind udefra og omdirigerer den over en fordamperspole.

Spolen har en flydende refringent, der absorberer varme fra luften og omdanner den til gas.Den varme luft går derefter gennem en kompressor, hvor varmen stiger betydeligt, hvilket resulterer i, at gassen kommer ind i kondensatoren.


Kondensatoren flytter derefter varmen fra gassen til det cirkulerende poolvand via varmelegemet.Når den varme gas bevæger sig gennem kondensatoren, ændres den til væske og går derefter tilbage til fordamperen, og så starter hele processen igen.


Højeffektive varmepumper bruger normalt scroll-kompressorer, mens standardenheder anvender reciproke kompressorer.De fleste poolvarmere fungerer godt, forudsat at temperaturen udenfor er mellem 45ºF og 50ºF.


Hvis luften udenfor er køligere, betyder det, at pumpen vil bruge mere energi.Ikke desto mindre burde dette ikke være et problem, hvis du har en udendørs pool og primært bruger den i mildere og varmt vejr.


Jo koldere den udendørs luft de bevæger sig ind i, jo mere strøm bruger de.Men fordi mange mennesker bruger udendørs swimmingpools i mildt og varmt vejr, er dette normalt ikke et problem.Beliggenhed

Det er godt at vælge en strategisk placering til din pumpe.Undgå at installere det i et lukket rum såsom en garage eller et skur med dårlig ventilation.Udenfor i direkte sollys er fremragende.Hvis du ikke har en plads, så overvej at lave en, der passer til enhedens størrelse, form og vægt.Det kan være en bloksokkel eller beton.


Bare sørg for, at stativet ikke er direkte forbundet eller fastgjort til dit hus, da dette kan overføre støj og vibrationer indeni, hvilket kan være irriterende.Foden af ​​stativet skal være på samme niveau eller en smule højere end filtersystemets pude.Betjening af en varme med en poolvarmer

Nu, efter at pumpen er tilsluttet af en autoriseret blikkenslager og elektriker, er du godt i gang.Bare husk at læse din brugermanual, fordi forskellige pumper har forskellige styringer.Sørg for, at alle ventiler er åbne, så vand kommer ind i varmepumpen.I nogle tilfælde kan ventilerne virke åbne, når de er lukkede.


Pumpen fungerer kun, hvis vandpumpen kører.Der er scenarier, hvor varmeren kan fungere, hvis vandpumpen ikke kører, men dette er meget sjældent og kun tilgængeligt på specifikke VVS-installationer, hvor der er hævert;dette skal dog rettes.


Når maskinen er i opvarmningstilstand, skal du også sørge for, at luften, der kommer ud fra toppen, er mindre, ikke varmere end den omgivende luft.Dette er en sikker indikator for, at varmepumpen fungerer korrekt.Hvis varmeren stadig kører, selv efter at du har slukket for vandpumpen, skal du slukke for hele systemet og ringe til producenten eller en pålidelig tekniker.

Dette kan forekomme, når du indstiller varmelegemet under poolvandsniveauet, eller flowkontakten har et problem.De fleste varmepumper lukker ned under 50 grader Fahrenheit og begynder derefter at fortsætte, når temperaturen stiger.Der er dog nogle enheder med en aktiv varm Freon-afrimning, der stadig kører, selv når temperaturen falder til under 50 grader Fahrenheit.Du kan også forbedre din varmepumpes ydeevne om vinteren ved at bruge et soltæppe på vand.

Soltæppet er afgørende for at opretholde høje temperaturer.Faktisk, hvis det er muligt, lad pumpen køre i 72 timer.konstant eller når det er varmt for at tillade pooltemperaturen at nå det ønskede niveau.


Bemærk, at hvis du kører varmepumpen i et stykke tid, er chancerne for, at du vil begynde at se noget kondensvand samle sig omkring puden eller enheden.Hvis dette er usædvanligt, skal du slukke for varmepumpen, men holde vandpumpen kørende.


Hvis kondensvandet tørrer op efter et par minutter, er pumpen fin, og der lækker ikke vand.En anden måde at teste, om vandet er forårsaget af lækage, er at dyppe teststrimler i det kondenserede vand.Hvis de viser, at klor er fraværende, så er der ingen utætheder.Skal en poolvarmepumpe være i solen?

Varmepumper handler mest om lufttilførsel.Så uanset om du placerer den direkte i solen eller i skyggen, vil enheden fungere fint, så længe der er tilstrækkelig luftgennemstrømning.Hvor lang tid tager det at varme en pool op?

Forskellige faktorer bestemmer dette.For eksempel udendørstemperatur, hvor meget varme der fordeles af poolen og poolens størrelse.Ikke desto mindre hæver gennemsnitsstore pumper normalt vandtemperaturen med tre til fire grader om dagen.Bare sørg for, at varmen bevares, når poolen når den ønskede temperatur.Du kan bruge et poolovertræk af høj kvalitet til dette.Bundlinie

Med strøm nok og lidt VVS-arbejde kan du installere din varmepumpe på få timer.Men hvis du starter forfra, er det normalt en god idé at gå efter en professionel installatør.Det betyder, at din installation fuldt ud overholder garantibetingelserne.


Elektrisk arbejde skal også udføres af en certificeret fagmand eller service, så du overholder alle statslige og lokale regler.Korrekt jording og limning er også nødvendigt, og når den først er på plads, vil enheden tjene dig godt til en pris, der ikke vil bryde banken.


Også af interesse:

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692