NEWS

Hvordan varmepumper gavner miljøet

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2023-01-20      Oprindelse:Websted

Når det kommer til opvarmningsprocessen af ​​din varmepumpe, genereres varme primært fra det omgivende miljø, så der kræves væsentligt mindre energi end andre metoder for at give tilstrækkelig opvarmning til dit hjem.Du kan også reducere miljøpåvirkningerne af dit hjems opvarmning og sænke elregningen ved at bruge en varmepumpe i forbindelse med en vedvarende energikilde.Læs videre for at lære, hvordan varmepumper gavner miljøet.


Hvad er en varmepumpe?


Et alternativ til at bruge en kedel eller ovn til at opvarme dit hjem eller din virksomhed er at installere en varmepumpe, som tjener samme formål, men som ikke kræver brændstof.En varmepumpe er en enhed, der fungerer på samme måde som et klimaanlæg, der overfører varme fra et sted til et andet ved hjælp af samme princip og i de fleste tilfælde de samme komponenter.Som navnet antyder, pumper varmepumper varmen omvendt, fra ydersiden til indersiden.Klimaanlæg trækker varme fra et indendørs område og udleder den udenfor ved hjælp af et kølesystem.

5p-r32


Sådan fungerer en varmepumpe


Varmepumper er en innovativ teknologi, der inverterer køleskabets kølecyklus.I modsætning til et køleskab, der flytter varmen udad, trækker en varmepumpe varme fra omgivelserne og frigiver den andre steder.Et kølemiddel absorberer varme fra grundvand, jord eller luftvarme og komprimerer det derefter og giver opvarmning.

Varmepumpen fungerer gennem følgende fire trin: fordampning, kompression, væskedannelse og afslapning.

1. Da kølemidlet i en varmepumpe holdes ved en lav temperatur, kan det optage varmeenergi fra omgivelserne.Væsken omdannes til en gas takket være kølemidlets fordampningstemperatur.

2. Når en gass tryk stiger, har gasmolekylerne mindre bevægelse og kontaktrum, hvilket genererer højere temperaturer i varmesystemet.

3. Det tredje trin involverer varmeoverførsel fra den varme gas til et varmesystem.Endnu en gang bliver kølevæsken flydende.

4. Og til sidst frigiver en ekspansionsventil noget af det tryk, der er opbygget i trin 2, så kølemidlet kan genabsorbere varme fra den omgivende luft.


Miljøpåvirkninger af varmepumper


CO2 Emissioner


Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som olie, naturgas eller piller, er kuldioxidudledningen fra elektriske varmepumper væsentligt lavere.Hvis du bruger et varmesystem, der kører på olie, gas eller et andet fossilt brændstof, er opgradering til en elektrisk varmepumpe en måde at mindske din miljøpåvirkning på.

Brug af vedvarende energi til at drive dit hjems varmebehov eller din varmepumpe er en måde at reducere dit CO2-fodaftryk.På overskyede eller vindstille dage bliver du dog nødt til at stole på dit lokalsamfunds elnet for at dække dit hjems behov for opvarmning og afkøling.


Energieffektivitet


VVS-komponenterne i dit hjem skal være så energieffektive som muligt.Det er ikke kun noget, din varmepumpe har brug for, men alle husholdningsapparater kan drage fordel af det.En stigning i køle- eller varmeomkostninger er mærkbar med ældre enheder.

Varmepumper og andre apparater skal have Energy Star-klassificeringen.FDA har valideret påstanden om, at brug af disse apparater kan reducere dit månedlige energiforbrug med 15 %.Dit hjems vinduer kan også have en energiklassificering.Ældre boliger medfører enkelt-rude vinduer, som er mindre effektive til at holde på varmen eller kulden end dobbelt- eller tre-rude vinduer.


Støjforurening


Fordi der ikke er nogen ventilatorenhed, er GSHP'er typisk ikke forbundet med meget støj.Der er nogle støjende dele, men de er mere støjsvage end en luftvarmepumpe.

Jordvarmen er mere pålidelig, fordi en mindre kompressor er tilstrækkelig til at klare opgaven.Da varmepumpen ikke skal køre på fuld hastighed hele tiden, er støjniveauet lavt.Fra en meters afstand i planterummet er det højeste en jordvarmepumpe kan få 42 dB, mens luftvarmepumpens støjniveau varierer fra 40 til 60 dB afhængig af model, installation og vedligeholdelse.

Og husk, det er ud fra den antagelse, at du kun er en meter væk fra enheden.Der er meget få eksempler på, at en varmepumpe når grænsen.Du kan sammenligne dette med et almindeligt køleskab til hjemmet, som er mærkbart mere støjsvagt end nogen fossil brændstofkedel.De mest støjende komponenter er i dit hjem, hvor de ikke kan påvirke det omgivende miljø.Støjen bør være minimal, hvis en kompetent fagmand håndterer installationen.


Forståelse af varmepumpeeffektivitet (COP)


Afhængigt af systemtypen kan effektiviteten ændre sig.Installationer og komponenter kan påvirke systemets effektivitet på forskellige måder.Det ville hjælpe, hvis du også overvejede din bygnings energieffektivitet, når du estimerer dit systems mulige effektivitet.

De fleste jordbaserede varmepumper har en virkningsgrad på omkring tre varmeenheder for anlæggets funktion.I gennemsnit er effektiviteten af ​​en luftkildevarmepumpe 1,5 - 3 enheder.Selvom disse tal stiger med udviklingen af ​​nye teknologier, er det vigtigt at huske, at de sandsynligvis stadig vil være 'best case scenarier', når det kommer til producenternes påstande om deres produkters COP.

Andre faktorer, såsom installationens kvalitet, optimering af systemets output-kompetence og bygningens varmebehov og effektivitet, spiller alle en rolle for systemets samlede effektivitet.


en varmepumpe om vinteren


Fordele ved varmepumper for miljøet


Sænk dit CO2-fodaftryk væsentligt.


Da en varmepumpe ikke er afhængig af forbrænding til at producere varme, har den ingen kulstofemissioner ud over det, den udsender, når den producerer elektricitet.Den bruger meget lidt strøm (lige nok til at drive kompressoren), hvorfor varmepumper er blandt de mest miljøvenlige metoder til opvarmning og afkøling af et hjem eller en bygning.Derudover er varmepumper nu mere miljøvenlige end nogensinde før, takket være brugen af ​​R410A kølemiddel, som ikke bidrager til ozonnedbrydning, hvis det frigives.


Ingen forbrænding


Intern forbrænding er opvarmningsmekanismen til gasovne.Brænderen i en ovn får sin varme fra reaktionen af ​​naturgas og en elektrisk gnist.Den varme, der produceres ved denne reaktion, overføres til varmeveksleren, hvor den forstærkes, før luften opvarmes.

Selvom der er ringe eller ingen fare under denne reaktion, er der en risiko for brand, hver gang der opstår forbrænding inde i et husholdningsapparat.Da varmepumper bruger elektricitet frem for forbrænding, udgør de mindre brandfare.

Fordi der ikke er nogen forbrænding, er der også mindre slid, hvilket giver sig udslag i årlige besparelser.En varmepumpe har som minimum behov for et årligt eftersyn og bør fjerne og rense filteret mindst en gang om måneden, hvis ikke oftere.Resten af ​​vedligeholdelsen er minimal.


Forbedrer luftkvaliteten


Varmepumper har den ekstra fordel, at de filtrerer og affugter luften i dit hjem, hvilket kan påvirke dit helbred positivt.At opretholde en god indendørs luftkvalitet er afgørende for at forblive sund og undgå sygdom.


Bæredygtig


Brug af vedvarende ressourcer som luft og jordvarme til at generere varmt vand er en miljøvenlig strategi.Denne varmeløsning hjælper med at fjerne fugtopbygning.

Hvis du indstiller din varmepumpe til køleindstillingen om sommeren, affugter du også rummet automatisk.I modsætning hertil vil din varmepumpes evne til at cirkulere varm luft i hele dit hjem om vinteren hjælpe med at holde tingene tørrere.


Varmepumper er kontrollerbare


Der er mange måder, hvorpå du kan bruge varmepumper til at regulere temperaturen inde i et hjem, og de er nemme at kombinere med andre systemer og reducerer CO2-udledningen.


Hvorfor skal jeg afskære kulstofemissioner?


Følgende er nogle hovedargumenter, der favoriserer brugen af ​​varmepumper som en kulstofreduktionsstrategi.

  • Reduceret energiforbrug - Der bruges mindre elektricitet, fordi varmepumper har meget høj virkningsgrad (omkring 400%), og omdanner en enhed elektricitet til fire enheder termisk energi.Da traditionelle elvarmere kun er 100 % effektive, kan du spare meget på din elregning.

  • Emissionsfri - Mængden af ​​skadelige emissioner, der frigives lokalt under varmepumpens drift, er væsentligt lavere, hvilket er en af ​​dens mange tiltalende egenskaber.

  • Kølemiddelvæske - R404a, væsken brugt i varmepumper, har været genstand for en vis miljømæssig bekymring i de senere år.Hydrofluorcarboner, der frigives, hvis kølemiddel lækker, bidrager til den globale opvarmning væsentligt mere end kuldioxid.Adskillige muligheder med ubetydelig eller endda nul globalt opvarmningspotentiale er tilgængelige i dag.


Skift til varmepumpe


Et hybridvarmesystem er et alternativ til at gå helt elektrisk til dit hjems varme- og afkølingsbehov.Hybridvarmesystemer er visuelt umulige at skelne fra standard opsætninger af ovn-klimaanlæg.Du kan tænke på et hybridsystem som et opgraderet klimaanlæg.Når dit nuværende klimaanlæg har nået slutningen af ​​dets levetid, kan du overveje at skifte til en varmepumpe.

Det varmepumpe ville opfylde alle dine kølebehov og de fleste af dine varmebehov, hvilket er mere omkostningseffektivt og effektivt end at bruge en ovn, især i mildere udendørs klimaer eller i lavsæsonen.


Tag væk


Det er vigtigt at holde øje med din varmepumpe.I modsætning til andre vedvarende energiteknologier, der har tendens til at tiltrække sig mere opmærksomhed, har varmepumper en minimal visuel og akustisk indvirkning på deres umiddelbare miljøer.Men støjen fra en luftvarmepumpe kan være et problem, så det er vigtigt at tjekke, om du har brug for en byggetilladelse.Du bør konsultere producenten, da støjniveauet fra systemer varierer meget.

Hvis du er bekymret for dit hjems CO2-fodaftryk, er en opgradering af din varmepumpe en glimrende måde at både spare penge og minimere påvirkningen af ​​miljøet på lang sigt.

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692