NEWS

SPRSUN lancerer Heat Pump Factory Live Demo i november 2019

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2019-11-04      Oprindelse:Websted

I dag er mobilt internet trådt ind i en æra med live-transmission.For at nå ud til forbrugerne mere effektivt og forbedre varemærket og tilliden til SPRSUN varmepumper, lancerer vi en Factory Live Demo-begivenhed for at vise produktionsprocessen til vores potentielle partnere.Det kan enhver eller enhver virksomhed, der er interesseret i vores varmepumpeprodukter book en live demo hos os og få en voucher (op til 900 USD).


SPRSUN Heat Pump Factory Live Demo


At se er at tro.At invitere potentielle kunder til at 'vidne' til trinene i varmepumpeproduktionsprocessen svarer til at opmuntre forbrugerne til at bruge deres egne øjne og vurdere, om produktionsprocessen er standardiseret, og om produktkvaliteten er pålidelig.Dette hjælper med at eliminere kundernes bekymringer om produktionsprocessen og produktkvaliteten af ​​SPRSUN varmepumper.Gennem denne live demo-aktivitet vil vi gerne demonstrere, at vores varmepumper, især luft til vand varmepumper, virkelig er fremstillet med mærkematerialer, fremragende håndværk og strenge QC-tests.Og det er derfor, SPRSUN varmepumper opfylder internationale standarder og opnår CE, CB, CCC, SAA & ERP certifikater.

Om SPRSUN

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd. blev grundlagt i 1999 som en professionel varmepumpeproducent og har været i varmepumpeindustrien i 20 år.Med fokus på varmt vand, opvarmning og køling er SPRSUN bygget op til at imødekomme kundernes særlige behov for energibesparelser med avanceret teknologisupport fra Tyskland, mens ISO9001 og ISO14001 er opnået.Dens vigtigste produkter omfatter luftvarmepumper, DC inverter varmepumper, jord/vand varmepumper, svømmebassin varmepumper, højtemperatur varmepumper, EVI varmepumper og så videre.

Alle SPRSUN varmepumper anvender komponenter af høj kvalitet såsom Copeland scroll kompressor, Danfoss elektronisk ekspansionsventil, Eaton AC kontaktor, CAREL controller osv. Og de er produceret baseret på EN14511 standard med CE, CB, SAA, ETL og ERP certifikater.

Der er 6 produktionslinjer på fabrikken, så vi kan producere over 3000 stk. varmepumper om måneden.Avanceret udstyr og erfarne arbejdere muliggør også en stærk produktionskapacitet.For at sikre kvaliteten af ​​vores produkter implementerer vi 5 strenge QC-standarder, som dækker fra systemdesign, indgående materiale, rørgrafts, montering til færdigt produkt.Det stærke R&D-center er i stand til at simulere en omgivelsestemperatur fra -25 til 50 til test af varmepumpeenheder med indgangseffekt fra 0,8kw til 80kw, samt frekvens på 50Hz/60Hz.

I årenes løb har fremragende produkter baseret på førende teknologi og professionel service optjent SPRSUN sit ry som verdens førende varmepumpefremstillings- og leverandørvirksomhed.Vores produkter er velkomne over hele verden, såsom Tyskland, Sverige, Serbien, Tyrkiet, Tjekkiet, Rusland, Vietnam, Australien, Sydafrika og så videre.Inden for 18 måneder efter leveringsdatoen, leverer vi gratis nye monteringsdele, hvis produktet støder på fejl under normal brug.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692