NEWS

SPRSUN DC inverter varmepumper vurderet ERP A+++ energiniveau

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-03-19      Oprindelse:Websted

SPRSUN lancerede for nylig en ny serie af DC inverter luftkilde varmepumper, som blev testet af TÜV SÜD og vurderet til ERP A+++ Energiniveau.TÜV SÜD blev grundlagt i 1866 og er en af ​​verdens førende tekniske serviceudbydere inden for produkttestning, certificering og inspektion.Dette teknologiske gennembrud opnået af SPRSUN ingeniørteam indgyder kundernes tillid til vores produkters sikkerhed, kvalitet og bæredygtighedsegenskaber.


9,5 A+++ Energimærke DC Inverter Luftkilde varmepumpe


Hvad står A+++ energimærke for?

ERP energimærke, etableret af EU-direktiv, er designet til at forbedre effektiviteten af ​​energirelaterede produkter.Energieffektiviteten af ​​apparater som rumvarmere og vandvarmere er kategoriseret i forskellige effektivitetsklasser fra A til G på etiketten, hvor A er den mest energieffektive, G den mindst effektive.Den hidtil bedste energieffektivitetsklasse er A+++.


Energimærkerne giver nyttig information til kunderne, når de vælger mellem forskellige modeller eller mærker.Således repræsenterer varme- og/eller brugsvandsvarmepumper, der er udstyret med et standard europæisk energimærke på A+++, høj COP og lavt energiforbrug.

Højdepunkter i SPRSUN DC Inverter varmepumper

Med en opvarmningskapacitet fra 9,5KW til 18,6KW ​​er SPRSUN Monoblock DC-inverter-luftkildevarmepumper designet som et multifunktionsapparat, der leverer varmt brugsvand, rumopvarmning og -køling.De kombinerer funktionerne fra en varmtvandsbeholder, en husvarmer og en rumkøler i én varmepumpeenhed, hvilket kan spare mange fremtidige energi- og vedligeholdelsesomkostninger for kunderne.Følgende er hovedfunktionerne i vores nye DC-inverter-hattepumper:

Højere energieffektivitet

Vores DC inverter varmepumper opnår energiklassen ERP A+++ og sparer energi med mere end 30 % sammenlignet med andre almindelige luftvarmepumper.Den maksimale COP for SPRSUN DC inverter varmepumper når 5,65!


Lav støj

Med Panasonic roterende kompressor og DC inverter børsteløse ventilatorer, vedtager vores DC inverter varmepumper nye støjdæmpende foranstaltninger, så enhedens lyd styres på et tilfredsstillende niveau.


Smart kontrol

Den intelligente CAREL-controller med RS485 WIFI APP er brugt til at realisere forbindelsesstyringen mellem varmepumpeenheden og terminalapplikationsenden.Med Cascade-funktionen kan flere enheder styres med ét panel.


Bred spændingsanvendelse

DC-inverterens luftkildevarmepumper fungerer normalt inden for spændingsområdet 150V-260V (1ph) eller 330V-450V (3ph) for at reducere indvirkningen af ​​spændingsustabilitet på miljøet.


Intelligent afrimning

Den smarte afrimningsteknologi træffer optimale afrimningsbeslutninger for at minimere energiforbruget og forbedre kundetilfredsheden.

Garanti

SPRSUN tilbyder 24 måneders lang garanti.Inden for 24 måneder efter leveringsdatoen, hvis produktet har en fejl under normal brug, vil SPRSUN levere gratis monteringsdele.Efter udløbet af garantiperioden vil vi fortsætte med at levere livslang vedligeholdelse, med kun et lille beløb.

For mere information om vores nye DC Inverter luftkilde varmepumper, besøg venligst:

https://www.sprsunheatpump.com/DC-Inverter-Heat-Pumps-pl530084.htmlGuangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692