NEWS

Returvandssystem til husholdningsluft til vand varmepumpe

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2019-08-02      Oprindelse:Websted

Husstands luft til vand varmepumpe kan levere kontinuerligt varmt vand, hvilket giver folk den mest behagelige opholdsoplevelse.Med hensyn til installation er det nødvendigt at installere et returvandssystem til store huse, især når badeværelset er langt væk fra boligvarmepumpe vandvarmer.I betragtning af faktorerne komfort og miljøbeskyttelse er der mange bemærkelsesværdige punkter.


Husholdningsvarmepumpe i rustfrit stål


De problemer, som et returvandssystem kan løse for os:

1. Spar vand, behøver ikke at dræne det kolde vand i røret ved brug af varmt vand;

2. Spar energi såsom elektricitet;

3. Spar en masse tid på at vente på varmt vand.

Anvendelsesområde:

Varmt vand bruges steder langt væk fra vandvarmeren, såsom boliger, villaer, hoteller, fabrikker, skoler og andre steder, hvor der er brug for varmt vand.

Installationsbetingelser:

1. Selve enheden er lille og kan installeres i nærheden af ​​vandvarmeren.

2. Ved udsmykning kan man trække et returvandsrør fra den yderste ende af det varme vand til det sted, hvor vandvarmeren er installeret.

3. Reserver en trebenet fatning.Hvis du skal installere en luftvarmepumpe vandvarmer, reserver to trebenede stikkontakter.

Arbejdsprincip og klassifikation

Hovedkomponenten i et returvandssystem er en vandpumpe, og selve pumpen er udstyret med en fjernbetjening.Vandvarmeren er udstyret med termostat.Der er flere måder at starte returvandssystemet på: den ene er at bruge fjernbetjeningen til vandpumpen;den anden er at skifte vandhanen;den tredje er at bruge kontakten på termostaten på vandvarmeren.Den bedste måde at starte returvandssystemet på luft til vand varmepumpen på er at åbne hanen.Kort sagt, uanset om returvandsledningen lægges eller ej, skal returvandssystemet have et signal inden vandvarmeren tages i brug.

1. Hvis der er installeret et returvandsrør, vil vandpumpen begynde at arbejde.Den pumper det resterende kolde vand fra varmtvandsrøret ind i returvandsrøret og samler det derefter i koldtvandsrøret.På den måde kommer det varme vand ud af vandvarmeren, når du går i bad.

2. Hvis der ikke er installeret returvandsrør, skal der monteres en envejs vinkelventil under håndvasken længst fra luftkildevandvarmeren.Når returvandssystemet modtager signalet om returvand og begynder at virke, pumpes det kolde vand, der er tilbage i varmtvandsrøret, direkte til koldtvandsrøret gennem envejsvinkelventilen, så det varme vand kommer direkte ud, når du bader.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692