Home / Inverter Heat Pump - Catalogue

ERP A+++ Energimærke.

DC Varmepumpe Inverter

Produkter

DC varmepumpe luft til vand

Projekter i hele verden

DC varme veksler, ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er forskellen mellem varmepumper med og uden inverter?

  Forskellen mellem varmepumper med og uden inverter ligger i måden hvorpå de leverer deres energi. Varmepumper uden inverter fungerer normalt ved at dreje på tænd og sluk for systemet. Når de er tændt, fungerer de med 100% kapacitet til levere det høje varmebehov i bygningen. Derudover vil de fungere sådan indtil efterspørgslen er blevet imødekommet. Bagefter vil de køre i et kredsløb til og fra for at regulere temperaturerne.

  Tværtimod bruges en kompressor med variabel hastighed af invertervarmepumper for at regulere disse temperaturer. Det sker ved at øge og sænke dens hastighed for at matche det nøjagtige krav og behov til ejendommen, når ydretemperaturen ændres. 
 • Hvorfor er invertervarmepumper så effektive?

  Invertervarmepumper er effektive, fordi de automatisk kan justere
  kompressorhastigheden og ændre den afhængigt af temperaturen i omgivelserne. Dette resulterer
  i et mere stabilt indeklima. Desuden holder de ikke op med at fungere, når de
  når den indendørs temperatur, men vil i stedet opretholde funktionaliteten og driften ved lavt energiforbrug.

  Når de omgivende temperaturer bliver lave, justerer invertervarmepumpen typisk sin kapacitet til at yde en højere varmekapacitet. For eksempel ved -15°C bliver varmekapaciteten justeret til 60%, mens varmekapaciteten ved -25 °C justeres til 80%. Denne teknologi er centrum i effektiviteten af inverter varmepumper.
 • Er en invertervarmepumpe pengene værd?

  Invertervarmepumper har store fordele i forhold til andre varmepumper. Den første fordel omfatter det faktum, at der er mindre slitage, der er almindeligt i varmepumper. Derudover, fungerer driften i modsætning til varmepumper relativt nemt for inverter varmepumper og kræver derfor servicepersonale. 
   
  De er meget effektive i forhold til normale varmepumper, da de har en højere effektivitet, bedre energibesparende effekt og reducerede omkostninger til energiforbrug. For det tredje er de lette at vedligeholde, da deres driftsomkostninger er lave. Endeligt kræver installationen mindre plads sammenlignet med varmepumper, da der ikke er behov for en buffertank, der er anvendes med ikke-inverter varmepumper.
   
 • Hvordan fungerer en invertervarmepumpe?

  En invertervarmepumpe fungerer normalt ved at anvende en særlig teknologi – inverter kompressor med variabel hastighed. Teknologien gør det muligt for varmepumperne at fungere ved deres fulde rækkevidde (0-100%). De opnår dette ved løbende at analysere de nuværende forhold og temperatur i hjemmet. Derefter justerer den sin produktionskapacitet for at sikre, at temperaturerne og forholdene forbliver på deres bedste og derved forbedrer effektivitet og komfort. Typisk regulerer en invertervarmepumpe sit output evigt for at opretholde en ensartet temperaturregulering. Desuden reagerer invertervarmenpumpen normalt på skiftende varmebehov for at kontrollere ethvert temperaturudsving og holde dem på deres minimum.
 • Hvad er en inverter varmepumpe?

  Inverter varmepumper er højeffektive varme- og køleløsninger der holder boliger, virksomheder, offentlige -og fælles faciliteter varme i koldt vejr. Samtidig hjælper de med at opretholde kølige temperaturer, når temperaturer er ekstremt høje. Desuden er de designet til at gøre det muligt at opvarme både vand og bolig. De kan fungere ved ned til -20 °C med en maksimal varmekapacitet, der
  spænder fra 9,5KW til 32KW. De har en maksimal vandtemperatur på 60 °C.
  Inverter varmepumper har en energiniveau rating på ERP A+++ og kan hjælpe med at spare på
  energiomkostninger i hjemmet 

Interesseret i at blive vores forhandler eller OEM/ODM-partner?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692

Populær navigation