NEWS

Luftkilde varmepumper vs. elektriske kedler

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-03-20      Oprindelse:Websted

Investeringsomkostninger

El-kedler er lidt billigere end luftvarmepumper (ASHP'er), men de forbruger omkring tre gange mere strøm.


Energibesparelse

Driften af ​​luftvarmepumper er en proces med varmegenerering via absorption af energien i luften og kompression af kompressor, hvilket er omkring 4 gange mere energibesparende end traditionel el-kedel;mens el-kedel er en enhed til direkte varmeproduktion uden nogen energiomdannelse, så kun 90% varme kan genereres.ASHP er således mere energibesparende end el-kedler.

1. Luft til vand varmepumper kan realisere processen med at 1KW omdannes til 4KW året rundt.

2. Kedler kan kun realisere processen med at omdanne 1KW til 0,95KW eller lavere.

danmark varmepumpeprojekt

Driftsprincip

Driftsprincippet for ASHP er baseret på princippet om den omvendte Carnot-cyklus.Kølemidlet i fordamperen absorberer først energien i luften og fordamper derefter til damp/gas (fordampning).Derefter komprimeres den til højtemperatur- og højtryksgas af kompressoren og bliver afkølet til væske (flydende) i kondensatoren for at sende den absorberede varme til vandet, der kræver opvarmning.Efter at være blevet trykløst og oppustet af ekspansionsventilen, vender kølemidlet tilbage til ekspansionsventilen fra begyndelsen, absorberer varmen, fordamper og afslutter en cyklus.På denne måde absorberer kølemidlet kontinuerligt varmen fra lavtemperaturkilden og afgiver energien til vandet og når direkte den forudbestemte temperatur.

Kedler, også kendt som ovne, er sammensat af elektrisk varmelegeme og relaterede elektriske styrekomponenter.De er hovedsageligt i form af elektrisk opvarmning og udgående damp, højtemperaturvand eller organisk varmebærer med en vis varmeenergi.

Komponenter

En luftkildevarmepumpeenhed er relativt kompleks, hovedsageligt sammensat af fire dele: kompressor, kondensator, fordamper og ekspansionsventil.

Mekanismen i en kedel er relativt enkel, hovedsageligt sammensat af højeffekt elektrisk varm ledning og en isoleret skal.

Sikkerhed

Der er ingen tryk- eller lækagefare i processen med varmedannelse af ASHP.Under varmeproduktionsprocessen i en el-kedel skal den isolerede skal kontrolleres for at se, om der er mulighed for elektrisk lækage og risiko for elektrisk stød.

Krav til elektrisk strøm

Den elektriske belastning af luftkildevarmepumper er 1/3 mindre end el-kedler, og behovet for elnet er mindre end for traditionelle elektriske ovne.

Funktionalitet

ASHP tilhører en type HVAC-udstyr.Det kan opnå opvarmning, køling og varmt vand til dagligdagen i henhold til brugernes behov, med tre funktioner tilgængelige i én enhed.Funktionen af ​​el-kedel er relativt enkel, kun for at opnå vandvarmefunktionen.

På grund af investeringsomkostningernes begrænsninger skal brugerne naturligvis vælge deres egne varmeprodukter i henhold til deres egne økonomiske forhold.Da sikkerhedskoefficienten for el-kedel er relativt lav, skal vi ved køb vælge et stort mærke med garanteret eftersalgsservice.Udvalget af luftkildevarmepumpe er det samme: det er bedre at vælge en professionel producent med mange års erfaring i branchen.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692