NEWS

Kompressor af luftkildevarmepumper vs. kompressor af klimaanlæg

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-12-02      Oprindelse:Websted

Med udviklingen af ​​markedet for luft-til-vand-varmepumper (varmepumpevandvarmere) er metoden til at bruge strukturdesignet af klimaanlæg, der blev vedtaget før, blevet ændret.Mange kompressorproducenter har investeret i udviklingen af ​​specielle kompressorer til varmepumper for at give en væsentlig garanti for en sund udvikling af varmepumpevandvarmere (HPWH).Driftsprincippet for HPWH er ret forskelligt fra klimaanlæggets, som bestemmer forskellene i designkoncepter mellem varmepumpekompressorer og AC-kompressorer.


luftkilde varmepumpe kompressor

Derudover bruges klimaanlæg hovedsageligt til køling om sommeren, så AC-kompressorer blev anvendt i luftkildevandvarmere i begyndelsen.Temperaturen i syd er generelt over 0 .Derfor kan disse kompressorer også understøtte driften af ​​vandvarmerne.Men med populariteten af ​​luftvarmepumpevandvarmere i koldere områder, samt stigningen i husopvarmnings- og afkølingsbehov, kan AC-kompressorer gradvist ikke imødekomme markedets efterspørgsel.Derfor bør luft til vand-varmepumpe udstyres med en varmepumpekompressor i stedet for en AC-kompressor, hvorfor årsagerne vil blive anført som følger.

1. Klimaanlæg bruges hovedsageligt om sommeren.Vandvarmere hører til en type daglige fornødenheder, der er nødvendige hele året rundt, og driftstiden om vinteren er særlig lang.Den tid, det tager at opvarme en tank med vand om vinteren, er flere gange så lang som om sommeren.Derfor forbruges to tredjedele af en varmepumpevandvarmers levetid om vinteren.

2. Udgangsvandstemperaturen på luftvarmepumpen er over 55, og vandtankens temperatur falder gradvist, når den bruges.Når det falder til omkring 45, skal kompressoren begynde at køre, så den kører som udgangspunkt i området med høj kondenseringstemperatur.Kondensationstemperaturen er den vigtigste faktor, der påvirker kompressorens levetid.Under samme driftstid er den samlede belastning af kompressoren i varmepumpens vandvarmer meget højere end kompressorens belastning i klimaanlægget.

3. Hvis luftvandsvarmepumpen bruges til husopvarmning + varmt brugsvand, vil den køre længe om vinteren, især i det kolde klima.Kompressoren kan arbejde i -25 miljø med ultralav temperatur, og lavtemperaturvarmekapaciteten kan øges med 100%.I modsætning hertil begynder AC-kompressorens ydeevne at falde til under 0.Til en vis grad, selvom den stadig kan startes, er afrimningstiden meget lang.Ydeevnen er ikke effektiv, selv når den er tændt, hvilket bruger meget strøm.I nogle sydlige områder er vinteren kort.Nogle mennesker vil købe AC ​​til husopvarmning, men den fordelte varme er ikke behagelig, og desuden er strømforbruget højt.

4. Den vigtigste drivkraft for forbrugere til at købe luftvarmepumpevandvarmere er energibesparende, komfortabelt og bekvemt med en stor mængde varmt vand.ASHP er i stand til at levere 24-timers varmt vand med konstant temperatur.De kan bruge varmt vand til badning, vask af grøntsager, opvask og tøjvask.Om vinteren, når vandtemperaturen er for lav, bruges mere varmt vand, hvilket også øger enhedens arbejdstid.

Baseret på ovenstående faktorer kan det ses, at den faktiske driftstid for luftvarmepumpevandvarmere vil blive kraftigt forøget.For at sikre, at der er mindre svigt i livscyklussen med stabil drift og stærk varmeeffektivitet, skal kompressoren kunne modstå 20000 timers faktisk drift, som AC-kompressoren slet ikke kan belaste.Derfor er det meget nødvendigt at bruge varmepumpekompressorer til luft til vand varmepumper.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692