NEWS

Kina International Trade Fair Set til 18.-20. maj

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2017-05-08      Oprindelse:Websted

Mere end 1.300 udstillere forventes på New China International Exhibition

BEIJING — Energieffektivitet og emissionsreduktioner er fortsat vigtige miljømål for Kina.Med landets voksende efterspørgsel efter ren energi forventes markedet for grønne varmeløsninger at stige støt på grund af implementering af strenge miljøpolitikker og regler.Som en af ​​Asiens førende HVAC-begivenheder er ISH China & CIHE — China International Trade Fair for Heating, Ventilation, Air-Conditioning, Sanitation & Home Comfort Systems, hvor industrieksperter samles for at opdage de seneste industriinnovationer, udveksle markedsintelligens og indgå partnerskaber på tværs af regionen.

Arrangeret af Messe Frankfurt Co. Ltd. og Beijing B&D Tiger Exhibition Co. Ltd., forventes begivenheden den 18.-20. maj at byde velkommen til mere end 1.300 udstillere, som vil fremvise deres nyeste teknologier og produkter til opvarmning af ren energi.Arrangementet forventes at indtage alle otte haller på New China International Exhibition Center i Beijing.

Det tre dage lange show forventer at byde velkommen til mere end 55.000 indenlandske og internationale besøgende.

Kinas præsident, Xi JinPing, viste høj grad af bekymring over landets luftforureningsproblemer og understregede nødvendigheden af ​​ren energiopvarmning på det 14. møde i Leading Group for Financial and Economic Affairs.JinPing beordrede også den umiddelbare effekt af 'Kul-til-elektricitet'- og 'Kul-til-naturgas'-politikkerne for at fremskynde Kinas opvarmningsreformer af ren energi.Som genlyd af præsidentens miljømæssige incitamenter understregede den kinesiske premierminister, Li KeQiang, også vigtigheden af ​​at øge miljøbeskyttelsen og forvaltningsindsatsen på den femte samling af den 12. Nationale Folkekongres.Med disse kombinerede nationale initiativer er den kinesiske regering fast besluttet på at fjerne al eksisterende kulforbrænding og andre varmeproduktionsenheder i 3 millioner familiers hjem og erstatte dem med direkte el- eller gasopvarmning.

Som professionel varmepumpeproducent siden 1999 vil vores SPRSUN deltage i ISH-udstillingen. Velkommen til vores hal. Vi ses!

邀请函.jpg


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692